Youtube izlenimleri saymıyor

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Lan çok pis dalıcam bu yutuba yeter artık eklendimi izlenimler diye bakıp durmaktan gına geldi artık

sizde izlenim nasıl saymıyor? eski videolardamı ? yeni videoda sayıyor izlenim korkmaya başladım. Eski kanalımda saymıyor bide 301+ de kalmış 2 gündür.

Felaket tellallığı yapmaya gerek yok. İzlenimler güncellenmesede kazançlar normal bir şekilde yansıyor.

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam sıralama konusunu da merak etme güncellenince eski sırasına oturuyor.

Eğer oturmaz ise izlenimler güncellenindikten sonra video başlıklar ufak bir oynama yaparsın anında eski konumuna gelir ;)

harbiden ya şimdi baktım 2 gündür bütün videolar 301+de kalmış :D neyse sorun yok ama yeni attığım viedeolarda izlenim sayıyor. Eski videolar kalmış öyle.

YT her ne yapıyorsa, bekle gör şeklinde ilerliyor olmalı, yoksa sıradan bir güncelleme bir gecelik iş YT için bu kadar uzatmazdı.. olay teknik sıkıntı değil bence tabii birileri YT'a saldırı filan düzenlemiyorsa.

arkadaşlar gelişmiş izlenimden takip ediyorum orda bile düşü var normalde 400 fln geliyor saatte şuan 50 fln gösteriyo hiç iyi bişey beklemiyor bizi, iyi düşünmek istiyorum ama bu kadarıda faazla

Sıkıntı yapmayin arkadaslar
adsenseye yansiyor
kotu dusunmeyin illaki vardir bir bakim guncelleme bakim vs
herseyi kotuye yormayin belli olur birkac gunden
insallah olumsuz bir durumla karsilasymayiz
ki oyle olsa bile elimizden birsey gelmez
moralinizi bozmayin

bende düzelme yok hala aynı.

Buradan yotube a ibrahim tatlıses ten gelde yaşa şarkısını armağan ediyorum.

ikinci olarak da nihat doğandan taciz ederim şarkısını:D

Dünkü gibi bazı videoların biriken izlenimleri toptan yansıdı şimdi ama gelmeyenlerde var hâlâ..

An itibariyle izlenimler güncellendi

ya kimi vidyom düzeldi ama ya bazılarında izlenim durdu ya da düzelmedi anlayamıyorum ama 0 izlenim de olamaz ya bence düzelmedi bazı vidyolarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri