Youtube izlenimleri saymıyor

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Az önce izlenimlere bir güncelleme daha yapıldı ama kesinlikle eksik sayıyor 1/5 oranında neredeyse..

Kanal takipten bakıyorum hiçbir ekleme yok kanallara.
Kanallara girip çıkmadığım için en son hangi gün eklenmiş bilmiyorum.
:D

Kaldık öyle Yt bizimle dalga geçiyor.

Kanal takipten bakıyorum hiçbir ekleme yok kanallara.
Kanallara girip çıkmadığım için en son hangi gün eklenmiş bilmiyorum.
:D

Kaldık öyle Yt bizimle dalga geçiyor.

sorma :) bende genellikle yt de ki araçlar sekmesinden bakıyorum :D ama youtube eklemeler yapıyor bu yüzen izlenimleri yansıtmıyor olabilir

Videoların Bazılarında İndex Sorunu Başladı Bugün Sabahtan Beri

izlenimler düzenli yansımıyor, yansıdığında önceki günlerin kazançlarıda değişiyor ama

Adsense yari yariya dustu bende gosterim bu kadar adsensesi dusen varmi?

Yine sayımlarda sıkıntı başladı.. Bu ay büyük güncellemeler gelecek gibi geliyor bana. Kaç gündür aynı şey sürüyorsa var bir şeyler..

4-5 gündür ilginç şeyler var. bendede izlenimler bi artıyor bi azalıyor şuan.

1 Hafta oldu hatta geçti, aynı sorun devam ediyor, yada belki de yeni düzen demeliyiz artık..

Halen saymıyor. İzlenimler aktı ama yansımadı bu yüzden partnere sokamıyoruz. Haliyle bunca izlenim boşa gidiyor.

Bende sknti yok izlenimler surekli guncelleniyor bence boyle seyleri takmayin duzelir

Bende sknti yok izlenimler surekli guncelleniyor bence boyle seyleri takmayin duzelir

Nasıl sende sıkıntı yok? Videoya yansıyan izlenimlerden bahsetmiyoruz yalnız. Kanala yansıyan izlenimlerden bahsediyoruz. Hakkında kısmına bak bakalım oradaki izlenimle videoların totel izlenimleri birbirlerini tutuyor mu? :)

3-4 tane kanalımı partnere bağlıcam ama izlenimler yansımadı hala 3 k yı geçti kanallar tık yok partnere bağlı günlük 10 k izlenim alan kanalda da 1 haftadır yansımadı umarım anaylistc e yansıyodur hemen hemen kanalarımın %80 inde var bu problem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri