Youtube izlenme algoritması değişikliği hk.

• Kullanıcı mtcan001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
80 k'lık kanal 2 yıl öncesinin izlenimlerine döndü 3 haftadır... 1k abone varken daha çok izleniyordu... 200 binlerden 20 binlere düştü izlenim.. rakip kanallara bakıyorum yarısı iyi yarısı benim gibi.... bu nasıl algoritma anlamadım, oturmuş kanallarla sürekli böyle oynanacaksa bu işin tadı yok... spam, 1 abonesi bile olmayan öylesine video attığım kanalladaki videolarsa iyi izleniyor...

Bir güncelleme geçeyim bende, son 20 gündür kanalımın izlenimleri 2.5 yıl önceki haline döndü ilk kez böyle bir durum oldu. Son 48 saat 1.3 Mn'dan 750 Binlere kadar kademeli olarak düşüş gösterdi fakat kazancım çok az bir düşüş yaşadı (biraz moral oluyor bu)

Son düzenleme:
Bir güncelleme geçeyim bende, son 20 gündür kanalımın izlenimleri 2.5 yıl önceki haline döndü ilk kez böyle bir durum oldu. Son 48 saat 1.3 Mn'dan 750 Binlere kadar kademeli olarak düşüş gösterdi fakat kazancım çok ama çok azaldı (biraz moral oluyor bu)

Bgbg de ne kadar düşüş var hocam?

Çok ilginç. Son aylarda ve de devam eden %50 bir düşüş var. Demekki bana özel bir durum değilmiş. Umarım düzelir.

Bir güncelleme geçeyim bende, son 20 gündür kanalımın izlenimleri 2.5 yıl önceki haline döndü ilk kez böyle bir durum oldu. Son 48 saat 1.3 Mn'dan 750 Binlere kadar kademeli olarak düşüş gösterdi fakat kazancım çok az bir düşüş yaşadı (biraz moral oluyor bu)
125 bin aboneli kanalımda da 7bin aboneli kanlımda da aynı durumdayım
bir arkadaşa daha sordum o da aynı durumda

Çok ilginç. Son aylarda ve de devam eden %50 bir düşüş var. Demekki bana özel bir durum değilmiş. Umarım düzelir.

125 bin aboneli kanalımda da 7bin aboneli kanlımda da aynı durumdayım
bir arkadaşa daha sordum o da aynı durumda

Aynı problem nisan sonundan beri bende de mevcut.Yaklaşık %100 gibi bir düşüş var.Düzelme oldu mu ? arkadaşlar sizde.ya da son durumunuz nedir ?

galiba algoritmayı çözmek bu konuda çok zor. Bende de olay sizin söylediklerinizin tam tersi. kenarda duran 50k aboneli bi kanalım vardı. 1 yıldan fazladır video atamıyordum diğer kanallardan dolayı. mayıs başında video atmaya başladım 20 günde 5m izlenim aldım 20k abone geldi 4 kere trendlere girdim bgbg 4-5 tl lerdeyken 10 11 tl lere çıktı. 48 saat son 5-6 gündür de 1m da seyir ediyor. hiç beklemiyordum.

Aynı problem nisan sonundan beri bende de mevcut.Yaklaşık %100 gibi bir düşüş var.Düzelme oldu mu ? arkadaşlar sizde.ya da son durumunuz nedir ?
düşüş durdu (%50den sonra ) ama yükselme yok yatay seyrediyor birkaç gündür... 7 bin aboneli diğer kanalımda aynı durumda.

20-32 bin izlenme arasında ayarlanmıs gibi gidio gelio

aralık ortasından beri düşüş devam ediyor, çalıştığım kategoriyi domine etmeme rağmen!

günlük 600 tl bırakan özgün kanal , şu an 150 tl bırakıyor

Son günlerde internette yavaşlatma durumu var sanırım. Bence sebep bu gibi. Bütün kanallarımda düşüş var.

Son günlerde internette yavaşlatma durumu var sanırım. Bence sebep bu gibi. Bütün kanallarımda düşüş var.

Pek sanmıyorum.arkadaşımın ve takip ettiğim bazı kanallar da herhangi bir sorun yok.hatta izlenme artanı var.Benimle aynı durumda olanlarda mevcut.Aramızda PRoblemi düzelene var mı ?

Bu konunun sürekli güncel ve yukarıda kalması gerektiğine inanıyorum. Neden mi? 100k aboneli kanalda anlık izlenmelerin 15-20k, 48 saatin 200k'dan aşağı olmayan kanalın şu anki anlığı 2-3k bandında iken 48 saat 70k bandında seyir ediyor bu durum yaklaşık 3 haftadır var. Önüne geçmek amacıyla denemediğm yöntem kalmadı. Ama yemiyor maalesef, birde videoyu ilk attığım zamanlarda anlık izlenme anında o video için artarken şimdi ise attığımda yavaş yavaş artış gösteriyor. YT yeni birşeyler deniyor sanırım.

20 Mayıs da günlük izlenimi 1.5M olan özgün kanalımın günlük izlenimi ilk 300k ya düştü sonra 40k da yatay devam etti düzelme olmadı daha önceden de olduğunda 7 günde düzelmişti ilginç durum genel olarak herkes de aynı problem var umarım kısa sürede düzelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri