[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] Çok teşekkürler, sabırsızlıkla bekliyorum.. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gayet güvenilir bir arkadaş gerçekten gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz
![]()
![]()
gerçek zamanlıda son 48 saat son 60 dakika 5k izlenim gözükmekte video yansıyan ise 1 k bu demek oluyor ki (tercübe) fayda yerine kanala zarar demektir.
Hocam videoya normalde kaç k izlenim gönderdiniz.
![]()
![]()
gerçek zamanlıda son 48 saat son 60 dakika 5k izlenim gözükmekte video yansıyan ise 1 k bu demek oluyor ki (tercübe) fayda yerine kanala zarar demektir.
Hocam videoya normalde kaç k izlenim gönderdiniz.
gercek zamanlıda bi anda 5000 gorundu, kısa sure sonrada 1-2k arası biseye dusmustu. kanala zarar verirmi bilmiyorum hic tecrubem yok bu konuda. vieo sahibi oldugu icin yazdım bu arada![]()
hocam 1k gönderim yapıldı videoya
---------- Spam Engelliyici 20:00 ---------- Önceki Mesaj 19:59 ----------
hocam sizin videoya da 1k gönderdim şuan stabilde
gercek zamanlıda bi anda 5000 gorundu, kısa sure sonrada 1-2k arası biseye dusmustu. kanala zarar verirmi bilmiyorum hic tecrubem yok bu konuda. vieo sahibi oldugu icin yazdım bu arada![]()
http://prntscr.com/k3id7g bu şekilde 1k attığım, yabancı bir kanaldan örnek vermek gerekirse.. izlenmenin trafik kaynaklarınıda paylaştım konuda oradan inceleyebilirsin özel izlenmeler olduğu için para kazandırıyor
özel izlenim yani botnet ise %80-90 sorunsuz ödeme alacağın inanıyorum... 2014 botnet kazanç elde etme durumu oldu...arkadaşın ırc botneti vardı. eğer farklı yöntem ise ayın 11 kesinleşme ve ayın 20-21de adsense kapanmazsa piyasaya satmana gerek yokkendin pişir kendin ye
özel izlenimlerin 1k izlenim 1.5 tl mi?
hocam ref alabilir miyim deneme amaclı lütfen ? gmailini verirseniz teşekkür ederim deneme amaclı almak istiyorum beğebirsem alacagım bi kerelik bile olsa saygılar
---------- Spam Engelliyici 01:11 ---------- Önceki Mesaj 00:35 ----------
wp den yazdım saygılar
4 bin saat izlenme ne kadar?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.