Youtube Kanal Adı Değiştirme?

• Kullanıcı rey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

rey

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanal adını değiştirmeyi biliyorum.Şimdi yeni bir kanal açtım ve youtube>ayarlar dediğimde eskiden "Google+ bağlantısını kes ve bir işletme ismi belirle"gibi bir seçenek vardı,ona tıklayarak değiştirebiliyordum.Şimdi o seçenek yok.Yani yine youtube>ayarlar yapıyorum ama o seçenek ortadan kalkmış.Ne yapmam lazım?Nerden değiştireceğim kanal adını.

Yazım hataları için kusura bakmayın.

youtube yaptığı yeni değişiklikle beraber artık her kanalın bir google plus sayfası oluyor isim değiştirme işlemini o sayfa üzerinden yapacaksın kanal ayarları gelişmişe tıkla ordan adımları takip et.

youtube yaptığı yeni değişiklikle beraber artık her kanalın bir google plus sayfası oluyor isim değiştirme işlemini o sayfa üzerinden yapacaksın kanal ayarları gelişmişe tıkla ordan adımları takip et.

Hocam kanal ayarları>gelişmiş dedim sonra adımın yanındaki değiştire tıkladım,sonra google plus sayfama gidiyor ama isim değiştirmek istediğimde

"The name you entered doesn't seem to meet our Names Policy. Check it over and try again.
Did we mess up? Click here to submit an appeal (usually processed in 24 hours)."

şöyle bir hata veriyor.Nerde yanlış yapıyorum=

Hocam kanal ayarları>gelişmiş dedim sonra adımın yanındaki değiştire tıkladım,sonra google plus sayfama gidiyor ama isim değiştirmek istediğimde

"The name you entered doesn't seem to meet our Names Policy. Check it over and try again.
Did we mess up? Click here to submit an appeal (usually processed in 24 hours)."

şöyle bir hata veriyor.Nerde yanlış yapıyorum=

Girdiğiniz isim politikalara uygun değil diyor başka bir isim deneyin.

hayır ya google plus bağlantılı olmak zorunda değil.. youtube ayarları-özel url oluştur-kanal ismi oluşturup kaydet-sonra google plus bağlantısını kesebilirsin ve kanal kullanıcı adıyla devam edersin

hayır ya google plus bağlantılı olmak zorunda değil.. youtube ayarları-özel url oluştur-kanal ismi oluşturup kaydet-sonra google plus bağlantısını kesebilirsin ve kanal kullanıcı adıyla devam edersin

Evet dediğiniz gibi yaptım ve oldu.Teşekkürler hocam.

Google plus baglantisini nasil kesecegiz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri