Youtube Kanal Alınacaktır Günlük İzlenimi 2-3 K

• Kullanıcı apocanhi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apocanhi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videolarim.net
İYi akşamlar Arkadaşlar:

Günlük en az 2 veya 3 K hiti olan ve içinde en az 50-60 video olan para kazanması açık kanallar alınacaktır.

Önemli Not:

1- Kanalın günlük kazancı (5-10) tl olursa güzel olur.
2- Kanal en az 2 aylık olması gerekiyor.
3- Videoların süresi size kalmış telif almaması ve ilerde yönetilebilecek içeriklerde olması gerekiyor sürdürülebilirlik önemli, yani kaynak kolay bulabileceğim.

Bütçem : 250 - 300 TL Arası değişmektedir ona göre teklif verebilirseniz değerlendireceğim.

Sen kanal değil, içerik arıyorsun.

elimde bi kanal var.günlük 500-800 arası hit.normalde 8-10 tl arası getirmesi gereken kanal düşüşler sağolsun 3-4 tl şimdlik getiriyor.ama biliyorumki kanal video ortasını açtığımdan dolayı +10 tl üzri bile çıkacaktır.500 tlden vermeyi düşünüyorum.kanala 29 ekimde video atıldı.tek tek renderla geçtim.telif gelme olasılığı yok.Fiyat yüksek gibi görünüyor ama değil çünkü teliften asla ve asla gitmez.spamdanda bunca aydır gitmedi 7-8 aylık spam kanallarım duruyor.bu kanalı hiçbir şekilde elleme bağla ve gelirleri izle

Edit : satmaktan vazgeçtim kanal düzelince günlük 20den aşağı zaten getirmeyecek.

Son düzenleme:
Günlük 10 tl gelirli kanalı 250 tlye almak...

Günlük 10 tl gelirli kanalı 250 tlye almak...

Günlük 10 tl gelirli bir kanalı 250 tl'ye de alabilirsin, başka meblağda bir parayada alabilirsin konumuz veya konu bu değil. Ben sağlam bir kanal arıyorum ki illa 10 tl geliri olması gerekmiyor yeter ki sürdürülebilir ve sağlam bir kanal olsun, içim rahat olsun. Yaşınız kaçtır bilmiyorum ama bu konunun sahibi yani ben, 26 yaşımı doldurmak üzereyim kendimi bilerek açtım konuyu. Anlatmak istediğimi kısaca özetleyeyim lütfen böyle aşağılamaya çalışma vesaire cevaplar atmayın çünkü iki tarafta üzülüyor sonra ;)

Günlük 10 tl gelirli bir kanalı 250 tl'ye de alabilirsin, başka meblağda bir parayada alabilirsin konumuz veya konu bu değil. Ben sağlam bir kanal arıyorum ki illa 10 tl geliri olması gerekmiyor yeter ki sürdürülebilir ve sağlam bir kanal olsun, içim rahat olsun. Yaşınız kaçtır bilmiyorum ama bu konunun sahibi yani ben, 26 yaşımı doldurmak üzereyim kendimi bilerek açtım konuyu. Anlatmak istediğimi kısaca özetleyeyim lütfen böyle aşağılamaya çalışma vesaire cevaplar atmayın çünkü iki tarafta üzülüyor sonra ;)

Ne kadar zamandır bu işi yapıyorsun bilmiyorum ama günlük 5-10 TL getiren bir kanal bile olsa.Zaten 1 aylık kazancı o fiyat yapıyor nerden baksan.

Moderatör arkadaşlardan ricam lütfen konuyu kapatabilirmiyiz, ya ben hiçbirşey bilmiyorum yada açtığım konuda bir tezatlık var çünkü baya bi karşı yorum alacağım sanırım . . .

Moderatör arkadaşlardan ricam lütfen konuyu kapatabilirmiyiz, ya ben hiçbirşey bilmiyorum yada açtığım konuda bir tezatlık var çünkü baya bi karşı yorum alacağım sanırım . . .

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri