freemake converter var,youtube upload seçeneği mevcut denemenizi öneririm
Nasıl yapıldığını anlatabilirmisin indirdim vps ye ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
freemake converter var,youtube upload seçeneği mevcut denemenizi öneririm
Nasıl yapıldığını anlatabilirmisin indirdim vps ye ?
ben video çekerken mozilla eklentisini kullanıyorum upload ederken de Uploader BoRN diye ufak çaplı bir upload programı var onunla sorunsuz yüklüyorum .
gönderilemedi gibi bi yanıt alıyodum ben o programla, sorun bende mi yoksa
Avira virüs buldu :S
Edit : Programı yüklerken otomatik inen bir dosyadan dolayıymış. Kusura bakmayın![]()
Ben bu program ile upload ediyorum;
Video Yükleme için Toplu Uploader[Ücretsiz] & Bir kaç ek program ile Anlatım. - Google Fan Webmaster Forum
Ben bu program ile upload ediyorum;
Video Yükleme için Toplu Uploader[Ücretsiz] & Bir kaç ek program ile Anlatım. - Google Fan Webmaster Forum
Teşekkürler, çatır çatır yüklüyor.
Bazı arkadaşlar adam yerine koyup cevap vermedi ama yine de ben söyleyeyim. Program da kullanıcı adı diyor, oraya mail adresinizi yazın kanal adını yazınca yükleme yapmıyor.
Bu konuda anlatılanları da uygulayın uyguladıktan sonra size verilen eposta adresini kopyalayıp hesap şifresi ile birlikte verdiğim programın kullanıcı sekmesine ekleyip öyle deneyin;
konu linki : http://www.ytpara.com/youtube-kanal...a-kanal-acmak-ve-bot-icin-hesap-ayarlari.html
Sonunda muradına erdin kardeş![]()
sorun sendedir hocam bende dahil bi kaç arkadaşta denendi gayet iyi çalışıyor.
o kadarda olsun hocam ya sende 200er 200er atarsın zaten aniden 500 tane atmak riskli kanal kapanma ihtimalini artırıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.