Youtube Kanal Kapanma Teorilerim

• Kullanıcı turks00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

turks00

Kayıtlı Üye
1-Youtube video kontrol sisteminde kanalları 3 saat ara ile bak dediğimizde aynı anda kontrol ediyorsa youtube bunu anlar aynı anda insan birden fazla kanala bakamaz
2-aynı anda bir insan birden fazla kanala video atamaz yani videoları atarken biz topluca birden fazla kanala atıyoruz
3-videoyap yada diğer botlar bizim videoları sürekli farklı ip yada proxy üzerinden yükleme yapıyorsa youtube derki bu adam kaç bilgisayardan bağlanıyor bu insan olamaz bu bot der
4-bir insan günde bir kanala 200-300 video atamaz düzenli olarak hadi atarsa bile okadar özgün video nerden bulabilir bunuda youtube düşünüyor olabilir

****bunları önlemek için bot her kullanıcın yüklemeleri aynı ip yapmalı proxy kullanmamalı video yüklemeleri tr sunuculu server ile yapılmalı aynı anda sadece 1 kanal kontrol edilmeli eğer o kanal baktıysa diğer kanal geçmeden 5-10 dakika ara vermeli aynı anda sadece 1 kanal video yüklemeli hem a hem b kanal yükleme yaparsa gene anlar youtube benim düşüncelerim bukadar yazarken yoruldum valla siz ne düşünüyorsunuz bu konularda [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Api Keyle Günde 50.000 video atmana izin veriliyo çok videodan olacağını düşünmüyorum

50milyon işlem diyor olabilir fakat bunu bir insan yapabilrmi bunu anlar botlar bence

API'nin varoluş amacı bu zaten :D

elde ettiğim tecrübeler ışığında söyleyeyim;

Para ile satın aldığım kanalların en az 5er tanesi aynı IP'den açılmış oluyo ne yazıkki

Bu gününe kadar hep Web_Scripti'nin dediği gibi aynı IP'den gün içinde 5 kereden fazla farklı kanallara girmedim kanallar hala ayakta.

Kanalların aynı anda açıldığı için hepsinin birlikte gümlemesi olası, bu yüzden 5 kanala giriş yapıyorum ve 1 2 hafta sonra adsense e 2şer 3er ekliyorum sorun olmuyo :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri