Youtube Kanal Linki

AfesAcarsoy

Kayıtlı Üye
İyi günler arkadaşlar,

Youtube kanalım birkaç aylık. 10k'ya yakın abonesi var. Kanalım için URL aldım, sıkıntı da yok ama kanalımın URL'sini yazdığımda ya da biri kanalıma girdiğinde, URL'si görünmüyor. Şöyle açıklayayım;

Kanalım: www.youtube.com/ Kanalimin Adi
Ama tıkladığınızda adres çubuğu
/channel/adjusoandsaomdasopda (elbette direkt bu değil :D)
olarak değişiyor. Aynı zamanda Social Blade gibi sitelere girdiğimde de aynı şekilde "adjusoandsaomdasopda" görünüyor diğer kanallarda olmadığı şekliyle...

Sorun nedir acaba? Fikri olan var mı?

Not: URL'yi alalı 2 ayı geçti.

Son düzenleme:
dostum birincisi kanal linkini acilen kaldır benden tavsiye :D :D ikincisi aynı durum bende de var sanırım özel url yi aldıktan bir süre sonra oturuyor herşey tabi buda varsayım bilmiyorum tam olarak..

Yeni aldıysan URL yi değişmesi biraz zaman alabilir

İyi günler arkadaşlar,

Youtube kanalım birkaç aylık. 10k'ya yakın abonesi var. Kanalım için URL aldım, sıkıntı da yok ama kanalımın URL'sini yazdığımda ya da biri kanalıma girdiğinde, URL'si görünmüyor. Şöyle açıklayayım;

Kanalım: www.youtube.com/ Kanalimin Adi
Ama tıkladığınızda adres çubuğu
/channel/adjusoandsaomdasopda (elbette direkt bu değil :D)
olarak değişiyor. Aynı zamanda Social Blade gibi sitelere girdiğimde de aynı şekilde "adjusoandsaomdasopda" görünüyor diğer kanallarda olmadığı şekliyle...

Sorun nedir acaba? Fikri olan var mı?

twitch yayıncısı olan sefa mısınız siz :)

hocam bu oyun kanallarda birşey dikkatimi çekti hepsi boş konuşuyor videolarda:D:D:D

hocam bu oyun kanallarda birşey dikkatimi çekti hepsi boş konuşuyor videolarda:D:D:D

:) 30dakika - 1 saat boyunca konuşmanız, böylece insanların dikkatinin dağılmasını ve sıkılmasını engellemeniz gerekiyor. E bir süre sonra boş ve geyik konuşmalar oluyor elbette. :)

Hocam bide şöyle deneyin. www.youtube.com/c/kanalismi

bu şekilde bende normal gözüküyor.

Evet öyle olunca normal görünüyor da. Örnekleri vereyim şimdi.

Örneğin;
1. Social Blade'e girip Oyun Sefası yazıyorum, karışık adı gösteriyor.
http://socialblade.com/youtube/search/Oyun Sefasi (En soldaki)

2. Google+'ta profilime giriyorum. Youtube kanal kısmında dediğiniz gibi /c/KanalAdı olarak görünüyor ama üzerine geldiğimde link olarak yine "karışık ad"ı gösteriyor ve tıklayınca oraya yönleniyor.
https://plus.google.com/u/1/+OyunSefasiSefaAcarsoy/about

Ne yapacağımı şaşırdım ya. Çok saçma görünüyor böyle.

yok hocam problem olmaz :)

Ben Özgün'üm - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi

hatta buraya konusunu bile açabilirsiniz.

partneriniz yoksa gizzayı öneririm.
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ile iletişime geçebilirsiniz

Reklamsal şeylere pek sıcak bakmıyorum. Hani yarın öbür gün "Hahaha bak la burada konu açmış bu, böyle toplamış takipçileri" muhabbeti olmasın diye :D
+
Youtube ile partnerim direkt olarak. Gizza'yı araştırmıştım karar vermeye çalışırken. TGN'den teklif gelmişti. Ne yapsam diye bakınırken görmüştüm Gizza'yı da. Dün de Maker Studios'tan teklif geldi. :)

Reklamsal şeylere pek sıcak bakmıyorum. Hani yarın öbür gün "Hahaha bak la burada konu açmış bu, böyle toplamış takipçileri" muhabbeti olmasın diye :D
+
Youtube ile partnerim direkt olarak. Gizza'yı araştırmıştım karar vermeye çalışırken. TGN'den teklif gelmişti. Ne yapsam diye bakınırken görmüştüm Gizza'yı da. Dün de Maker Studios'tan teklif geldi. :)

Size tavsiyem gizzadır çünkü gizza aramızdan biridir :)

ibrahim abi her türlü konuda yardımcı olacaktır :) en azından bu forumdan çıkmış bir partner şirketi, diğer olaya ise takmayın büyümek için elbette bir yerlere konu açmak imleme yapmak gerekiyor

---------- Spam Engelliyici 15:22 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

hatta kendisi bir cs go oyuncusu dur [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hahaha :D pek iyi olmasa da oynuyor :D

+
TuruncuLevye'den ayrildiniz mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri