Youtube kanal satımında adsense de biriken para ?

• Kullanıcı aLiemRe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

aLiemRe

Kayıtlı Üye
Youtube kanal satımında adsense de biriken para ?

Merhaba youtube kanalı alıcam arkadaşın hesabına adsensesine 14 günlük gelir yansımıs ben kanalı satın aldıgımda benim adsenseime bagladıgımda ?

o arkadasın hesabına yansıyan 14 günlük adsense geliri arkadasda mı kesinleşicek yoksa benim yeni bağladığım adsense demi kesinleşicek ?

yoksa youtube da mı kalıyor yoksa bana mı geliyor ? :D

sana gelir kısa ve net.

diyelim adamın hesabına 14 günkük adsense geliri yansıdır ,

ben kanalı 15. gün alıp benim adnsense kanalı bagladım.

benim kanala gelir 16. günden itibaren baslıycak satıcının adsenseine yansıyan 14 günlük gelir benim kanala nasıl transfer olucak bana bunu açıklarmısınız ?

diyelim adamın hesabına 14 günkük adsense geliri yansıdır ,

ben kanalı 15. gün alıp benim adnsense kanalı bagladım.

benim kanala gelir 16. günden itibaren baslıycak satıcının adsenseine yansıyan 14 günlük gelir benim kanala nasıl transfer olucak bana bunu açıklarmısınız ?

Kanali ayin 29 undan once hangi adsense baglarsan o gune kadar olan gelirler yeni bagladigin hesaba gecer takip eden ay hangisi ise o ayin 11 inde de tasidigin guna kadar olan gelirler kesinleserek panele yansir. Sonuc o kazanc sana gecer evet.
Transfer dediginiz olay ayin 11 inde gorunur mesala ayin 11 inde senin adsensen gecen ay 200 lira kazandi bide bu kanalin 14 gunluk geliri 100 tl diyelim adsensede kesinlesme 300 tl(kesinti haric)olur. Umarim anlatabildim :D

Son düzenleme:
edit. yanlış anlamışım kanalmış adsense sandım ben aynı durum adsense için olursa karşıya gider para tabi kanal aldıysan sen sana gelir para.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri