Youtube kanal satışında anlaşamıyoruz fikir verebilir misiniz?

heavensdoors

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba lafı fazla uzatmayacağım ; ben bi kanalımı bir az önce bi arkadaşa kullanıcı adı : [MENTION=45544]online[/MENTION]emir sattım fakat işin içinden çıkamıyoruz benimde hatam var ama malesef çok korktuğum için böyle oldu önemli bi para benim için ya dolandırırsam diye düşünüp durdum hemen konuyu anlatayım ;

Arkadaşla fiyatta anlaştık sattım bana eft geçti bir az önce fakat ben eft iptal edilebilceğini bilmiodum mesai saaite kadar iptali olabiliyormuş herneyse biraz daha konuştuk arkadaşla ben hesap bilgilerini verdim yemek yicem demişti arkadaş sonra ama konu uzadı konuşamya başladık baya bişeyler konuştuk en son ben bi soru sordum bi kaç defa ordamsıınız yazdım bi anda çevrim dışı oldu bende baya korktum abim falan aradı oda eft yi iptal edebilceğini söyledi daha önce dolandırıldığımız içinde baya kızdı tabiki sonra ben geri almaya çalıştım bi sistem bana kurtarma epostasını sordu ben tabi öyle bişey olduğunu bilmiyodum 6 aydır fln bakmadığım bi kanal onu girip kurtarmış oldum hesabı durum böyle şimdi o arkadaşa geri yazdım ben hesabı geri aldım malesef sen çıktığın için dedim, oda geri geldi yemekteydim dedi haklı olarak o arkadaşın güvenini kırdım kabulum benim acemiliğim yüzünden oldu oda haklı ama bende parayı almadan malesef vermek istemiyorum böyle bir çıkmazın içindeyiz sizce ne yapabiliriz bir fikir verebilirseniz bize çok iyi olur teşekkürler :)
Not : arkadaş tekirdağda oturuyo ben istanbulda

Hangi bankalar var sizde ?
Arkadaşta hangi bankalar var ?

Bana güveniyosanız ufak bi komisyonla uğraşalım :)

Bende enpara ve ziraat var

arkadaş ziraatten attı bendede enpara var hocamda eft atabiliyo arkdş işte sadece

Bana güveniyorsanız

Bana ziraatten atsın ziraatten ziraate havale yapar anında gelir

Bende sana enparadan atayım enparadan enparaya havale yaparım anında gelir sizede

Evet hemen geliyo havale

Skype ekleyin iletişim bilgilerimde var

alışverişi sabah gerçekleştirin. neden bu acele? forumdaki adminleri de aracı olarak kullanabilirsiniz..

ya bu akdarmı zor geçende benim başıma geldi :D
az bekleyin ayrın havale geçer yada eft
hesabında parayı gör
kanalı teslim et :D

geçen biri dediki eft geçiyim kanalı ver bende dedimki o zamn yarın geç hesaba düşsün kanalı veriyim
bana sen dolandırıcıın dedi beni engelledi :D
büyük ihtmal kendi dolandırıcıydı :D

Hata sende kardeş, şaka gibisin haraketlere bak kanalı geri almışsın bide

Hata sende kardeş, şaka gibisin haraketlere bak kanalı geri almışsın bide

Farkındayım zaten hatalı olduğumun ama onu bile bilmiyodum işte malesef korkudan böyle bişeye kalkıştım daha önce bi kaç arkdşla ticaret yapmıştım eğer gören olursa konuyu yazarsa sevinirm

bi istanbul ıp bir tekirdağ ıp o kanal 2 gün içinde spamdan kapanır çok kurcalamışsınız haberiniz olsun

yarın gün içinden halledin güven yoksa.

Ben bu eft yüzünden arabamı kaybediyordum :D

Parayı hesabında görmeden kanalını verme hocam. Ziraat hesabım olsaydı ben yardımcı olabilirdim

Arkadaşlar uğraştığım kişiler dolandırıcı çıktı kuşkularımda haklıymışım burdaki herkesin sözünü dinlicem bundan sorna parayı hesapta görmeden vermeyin aknalı arkadaşlar :) son anda çok acaip bi şekilde geri alabildim kanalı sizde dikkat edin dolandırıcıların skype adresleri ise : live:siteistiyoruz ve live:ytilzenm herkes dikkat etsin arkadaşlar valla allah korudu :)

Arkadaşlar uğraştığım kişiler dolandırıcı çıktı kuşkularımda haklıymışım burdaki herkesin sözünü dinlicem bundan sorna parayı hesapta görmeden vermeyin aknalı arkadaşlar :) son anda çok acaip bi şekilde geri alabildim kanalı sizde dikkat edin dolandırıcıların skype adresleri ise : live:siteistiyoruz ve live:ytilzenm herkes dikkat etsin arkadaşlar valla allah korudu :)
nasıl anladın hocam dolandırcı oldugunu:)

nasıl anladın hocam dolandırcı oldugunu:)

kanalı verdim hocam parayı göndermediler çevrim dışı oldular aracı olarak seçtiğimiz kişide ondan çıktı ytparadaki birinin adını kullanarak geldi bana dikkat etmedim bende gerçekten o kişi mi diye dalgınlıgma geldi sonradan çaktım mevzuyu geri aldım şükür :)

kanalı verdim hocam parayı göndermediler çevrim dışı oldular aracı olarak seçtiğimiz kişide ondan çıktı ytparadaki birinin adını kullanarak geldi bana dikkat etmedim bende gerçekten o kişi mi diye dalgınlıgma geldi sonradan çaktım mevzuyu geri aldım şükür :)
kimi seçmiştin aracı hocam ?

Kesin beni dolandıran ib** bu :D Aynı şekilde benide dolandırıp eftyi iptal etmişti hayatımda ilk defa dolandırılmıştım ve çok tuhaf bir histi :D Geçmiş olsun bu arada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri