Youtube Kanal Silme

onurhan00

Yasaklanmış
Arkadaşlar Youtube Kanalın Para Kazanması Gitti Sadece 1 Tane Kanalı Silmek İstiyorum Tümden Plus Google Den Nasıl Silebilirim ?

Sayfalar>Silceğin sayfa>sayfa ayarları>sayfayı sil

hocam kanalı sıldım fakat hala kanal duruyor tamamen yok etmek istiyorum ben kazancımı da düşürmüş %60 kesinti olmuş

Google plus sayfasini silmeye gerek yok mu hocam eger kanal alt kanalsa? Birde kanali hangi durumlarda ortadan yok etmekte fayda var?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alt kanal çalışmadığımdan tam cevap veremeyeceğim ama 2 telif geldi mi silerim.daha bugüne kadar 3.telifi göremeden para kazanmalarım gitmiştir,birden çok telif hakkı ihtarı diye...artık dünya engeli de aynı kefeye koyuluyor tabi o da var..

alt kanal çalışmadığımdan tam cevap veremeyeceğim ama 2 telif geldi mi silerim.daha bugüne kadar 3.telifi göremeden para kazanmalarım gitmiştir,birden çok telif hakkı ihtarı diye...artık dünya engeli de aynı kefeye koyuluyor tabi o da var..

Peki 2.telifte kanallari kokten ucurdugunuzda paralarini alabildiniz mi

kanalı kökten silip de parasını alamayan duymadım şimdiye kadar...

Peki ayni durum yeni cikan dunya engeli sorunu icinde gecerli mi? 2.uyarida kanali kokten ucurmak?

kanalı kökten silip de parasını alamayan duymadım şimdiye kadar...

Hocam bi şey daha sormak istiyorum. Mesela maili bugün açtık kanalı oluşturup tel ile onayladık. Hesabın para kazanmasını ve adsenseye bağlama işlemini hemen o anda yapmamızla birer gün yapmamız arasında bi fark var mı? Kanalı açtıktan ne kadar süre sonra para kazanmasını açıp ne kadar süre sonra adsenseye bağlamalıyz?

Hocam bi şey daha sormak istiyorum. Mesela maili bugün açtık kanalı oluşturup tel ile onayladık. Hesabın para kazanmasını ve adsenseye bağlama işlemini hemen o anda yapmamızla birer gün yapmamız arasında bi fark var mı? Kanalı açtıktan ne kadar süre sonra para kazanmasını açıp ne kadar süre sonra adsenseye bağlamalıyz?

valla sonradan bağlayınca geçmiş izlenimler yansımıyor ama para kesinleşme sırasında ekleniyor diye de bir şehir efsanesi de var.videoları yükler,sorunlu olanları siler öyle para kazanmasını açıp bağlarsın.hatta kısa videolar yüklüyorsan en son telefon onayı yaparsın.bu şekilde yapınca bağlamadan önce gelen dünya engelleri hesabında ihtar sorunu yaratmaz.

Arkadaşlar az önce G+ yı sildim yanlız youtubeye silinmiş hesapla giriş yapıyorum hesap ve videolar hala duruyor.

Bu kanalı komple nasıl silip yok edebilirim ???

Kanal sil butonun hiç bir yerde bulamadım.

yeni konu açmayim buradan sorayım dedim, arkadaşlar ben az önce bir kanalımı silmek istedim ve google hesabı ve tüm verileri sil dedim sildi.. Silerkende yt kanal videolar felan gidecek diye uyarısını yaptı tamam dedim fakat artık hiçbirşeye giriş yapamadığım halde kanal hala açık nedendir acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri