Youtube Kanal Sorunları

B
  • Kullanıcı blacksecond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

blacksecond

Guest
bi kanal acıyorum 3-4 gün sonra para kazanması devre dışı kalıp kanal ayarlarına girince aşağıdaki hatayı verio bu iş yüzünden bırakmayı düşünüyorum tamda dünya engelini aşmışken

[h=1]500 Internal Server Error[/h]Sorry, something went wrong.

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.
If you see them, show them this information:

Cevap: youtube Kanal sorunları Acil Yardım !! ACİL

ünlemler gelince direk mi siliyorsun? direk siliyorsan önce para kazanmasını kapat sonra sil.bende direk silince 2 gün sonra kapanıyordu para kazanma.
500 Internal Server Error hatasını bilmiyorum

ünlem almıyorumki hiç

12-Forumda "Yardim edin"Acill"Lutfen bakin" vs tarzi konu basliklari ile konu acilmasi yasakdir..Bu tur konu acanlar 1.ci seferde 1 Gun.2. Seferde 3 Gun uzaklastirma alir.

Bende de gelmısti bi kaç kerede 2 3 defa yenıle yapınca gidiyordu. Kanalın videoları hala duruyormu youtubede

ünlemler gelince direk mi siliyorsun? direk siliyorsan önce para kazanmasını kapat sonra sil.bende direk silince 2 gün sonra kapanıyordu para kazanma.
500 Internal Server Error hatasını bilmiyorum

Para kazanmayı kapatınca dolar yananlarda gri olmuyor mu ?

hocam kaç gündür bende bu sorunla uğraşıyordum... forumu gezerken linkini tam olarak hatırlamıyorum bir konuya gözüm çarptı şuanlık bir sorun yok gibi
.. bak şimdi öncelikle bağladıgın adsenseye bağlı olan kanalların gitmiştir daha önce muhtemelen kapanmıştır yani para kazanmaları. sorun bu !
öncelikle adsensense para kazanması kapanan kanallarını tek tek sil. daha sonra önceden para kazanmasını kapanan kanalların ana mailini falan hepsini sil unuttugun kalmasın . sonra yeni mail aç ve adsensene o maili yetkili olarak ata ve eski maillerini de sil sadece yeni yönetici olarak atadıgın maille giriş yap adsensene sorun düzelecektir....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri