Youtube Kanal Takibi Android Uygulaması

• Kullanıcı maho17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar
nasıl fikir çalmak kardeşim

arkadaş php kod yazılır diye konu açmıştı herkez görmüştür bende altına post atmış ve ardından skype ekleyip arkadaşla görüşmüştüm. phpden veri çekip kanal takibi yapıcaktı program yazımı bitti bitecek 3 5 sorunu vardı. bu arkadaşa fikrimi anlatıp yazarmısın şu özelligi demiştim öyle havada kalmıştı. skypede mesajların gerisi silinmiş silinmemiş olsa atardım hepsini sadece bu kısım kalmış. milletin ekmegine el atma heleki bana el atma beter olur.

Arkadaşlar Başlıkta Belirttiğim gibi youtube kanal takip uygulaması yazmayı düşünüyorum .
Büyük ihtimalle yazıcam ancak ücretli olarak satmayı düşünüyorum sizce bu uygulama güzel olurmu ve ücret fikirleriniz nedir ?
Kanal takibi dışında telefonunuzda başka neler görmek istersiniz kanalla ilgili ?

Fikirlerinizi Bekliyorum .Her yorum benim için altın değerindedir .Şimdiden herkese teşekkür ederim.

hocam farklı bir konu olacak ama kanal takibi değil de kanalı telefondan izlemelerini sağlayacak bir uygulama yazabiir misin ve fiyatı ne olur? Sadece kanala ve ya belirli kanallara özel

Öncelerden vardı kanal takip android uygulaması yaklaşık 2 yıl önce ücretliydi hatta almıştım ama marketten kaldırılmış yada şahıs kaldırmış bilemiyorum.

Baya detaylı da analiz sunuyordu. Başarılar.

Aslında güzel fikir zamanında kanal takip scriptleri vardı bi üyelik sistemi yapıp siteden uygulamaya veri aktıralarak yapılabilir yanılmıyorsam urlden kanalı takip ediyordu

arkadaş php kod yazılır diye konu açmıştı herkez görmüştür bende altına post atmış ve ardından skype ekleyip arkadaşla görüşmüştüm. phpden veri çekip kanal takibi yapıcaktı program yazımı bitti bitecek 3 5 sorunu vardı. bu arkadaşa fikrimi anlatıp yazarmısın şu özelligi demiştim öyle havada kalmıştı. skypede mesajların gerisi silinmiş silinmemiş olsa atardım hepsini sadece bu kısım kalmış. milletin ekmegine el atma heleki bana el atma beter olur.

Haklısın senle konuştuk bu konuları ama bu hırsızlık veya çalmak değil ben bir yazılımcıyım zaten bir kaç arkadaşa hizmet verdim forumda bu tarz şeyleri yaptım daha önceden yani senle konuşunca aklıma yatmadı . eğer sana yardım edebileceğim konu varsa yine yardım ederim .skype ekliysem yazabilirsin yapabileceğim bişeyse yapalım.

Kasmamasi icin php yi frame icinde uygulamada gosterip, kanallarin guncellenmesini serverda yapar, telefonu kasmaz, bildirimi de push apisi ile yada mail ile yapabilirsin.

yorumlarınız için teşekkür ederim .

Forumdan bir arkadaşımın sattığı "Kanal Takip" uygulamasını kullanıyorum gayet başarılı. O programla entegre çalışabilecek bir web uygulaması da yazsa efsane olur açıkçası.

1 - kanal partner mı değil mi?
2 - partner ise hanbgi partner?
3- hangi partner oldugunu kanalın son videsundan gösteren saçma sapan kodları kullanma. illaki videodan partner bulunabilir diyosan en az 50 videouyu tarasın biline partnerlardan birine denk geldim mi o partnerı yazsın..

Arkadaşlar Botun bir kısmı bitti . Botu kullanmanız için süre satın almanız gerekiyor ,
Kanal takip botunun çok yakında uygulamasınıa yayınlıcam forumda şimdilik web scriptini yazdım ileride bir kaç özellik daha eklemeyi düşünüyorum .
Botun Özellikleri ;
kanalınızın abone sayısını çeker.
kanalızın video sayısı çeker.
kanalazın toplam izlenme sayısını çeker.
kanalızın durum bilgisini çeker (Kanalın açık olup olmadıgını sorgular)
Kanal kapandıgında size mail ile bilgilendirme mesajı gönderilir.Android Uygulama yayınlandıgında bu hem mail hemde bildirim olarak bilgilendirme olucaktır.

botun adresi : Bota Git
üyelik alımını başlattım . Deneme olarak sadece 10 kişiye 3 gün denem süresi vericem

Ücret ;
Aylık = 7 TL
Yıllık = 60 Tl

Dediğim gibi ileride bir kaç özellik daha eklicem şimdilik demo sürüm desek yeridir .

Deneme gönderdim 3gün son 9 kişi :)

[email protected] 3 gün denem sürüsi verilmiştir . Yorumlarınız altın değerindedir arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlara açığım .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri