Youtube Kanal Takip Scripti 30TL

Mehmet4226

Kayıtlı Üye
Bismillahirrahmanirrahim
Selamun aleykum arkadaşlar yaptığım scripti sizlere tanıtmak istiyorum. Bu arada ilk projem :)

Script Neler Yapıyor?
- Kanalınızın Resmi'ni Çekiyor
- Kanalınızın İsmi'ni Çekiyor
- Kanalınızın UID'sini Çekiyor
- Kanalınızın Kullanıcı Adı(Username)'sini Çekiyor
- Kanalınızın Abone Sayısı'nı Çekiyor
- Kanalınızın Video Sayısı'nı Çekiyor
- Kanalınızın İzlenme Sayısı'nı Çekiyor
- Kanalınızın Güncelleme Tarihi'ni Çekiyor
- Kanalınızın Açılış Tarihi'ni Çekiyor
- Kanalınızın Ülkesi'ni Çekiyor
- Kanalınızın Partneri'ni Çekiyor
- Kanalınızın Durumunu(Aktif/Pasif) Bilgilerini Çekiyor
- Kanalınıza Özel Açıklama Giriyorsunuz
- Not Defteri İle İstediğiniz Notu Alabiliyorsunuz.
- Kanalınızın Sisteme Eklediğiniz Tarih
- Kanalınız Kapalıysa Ana Sayfa'da Uyarı Gösterir

Scriptin Çalışması İçin Localhost yada Web Sitesi Lazım.

SCRIPT RESIMLERI

ANA SAYFA : Burada Kanallarınızın Güncel Bilgilerini Görebilirsiniz.
2YEyVj.png

---------------------------
KANAL EKLE : Burada Yeni Kanal Ekleyebilirsiniz.
jvQLGn.png

KANAL DÜZENLE & SİL : Burada Eklediğiniz Kanalların URL'sini ve Açıklamasını Düzenleyebilir , Silebilirsiniz.
BRyE5v.png

NOT DEFTERİ : Burada Alacağınız Notları Kaydedebilirsiniz.
ZAOWPZ.png

Script sınırsızdır. Bana sorarsanız localhosta kurun. Çünkü herhangi bir şifre koruması yok o yüzden localhosta kurmanızı öneririm. Script 30TL'dir. Ödeme Yöntemi : PayPal

Ref Olarak Konuya Yazan İlk 3 Kişiye Ücretsiz Vereceğim.

Scripti Aldıktan sonra iade yoktur. Çünkü bu script , üyelik değil. Dilerseniz demo site verebilirim. Konumu baltalamak amacı olanlar pm ile ulaşsın yardımcı olurum. İyi günler , iyi çalışmalar dilerim..

Son düzenleme:
Ref alalım hocam :D

Benden hızlısı mezarda demiştim :D

Localhost yada Web sitesine ihtiyaç duyması iyi olmamış, kanal takip programı bu piyasada Localhosta yada Web sitesine iytiyaç duymadan yapabilenleri var, tavsiyem geliştir ve masa üstü program haline getirmen, kolaylıklar dilerim, hayırlı satışlar.

maaşallah bune hız böyle :D refler bitmiştir arkadaşlar herkese iyi çalışalar :)

Ref alındı kurulup konuya dönüş yapılacak.

Localhost yada Web sitesine ihtiyaç duyması iyi olmamış, kanal takip programı bu piyasada Localhosta yada Web sitesine iytiyaç duymadan yapabilenleri var, tavsiyem geliştir ve masa üstü program haline getirmen, kolaylıklar dilerim, hayırlı satışlar.

hocam güzel yorumun için teşekkür ederim fakat ben php yazdıgım için böyle birşey yazayım dedim masaüstü proğramlamasını maalesef bilmiyorum :)

[MENTION=15995]Mehmet4226[/MENTION] hocam bu script izlenimleri aboneleri falan güncel her dakika mı çekiyor belirli bir aralığı var mı yoksa?yoksa analyticse bağlı olarak 2 günde bir mi güncelleniyor istatistikler onu da söylerseniz iyi olur :)

[MENTION=15995]Mehmet4226[/MENTION] hocam bu script izlenimleri aboneleri falan güncel her dakika mı çekiyor belirli bir aralığı var mı yoksa?yoksa analyticse bağlı olarak 2 günde bir mi güncelleniyor istatistikler onu da söylerseniz iyi olur :)

hocam bot youtubun api sistemini kullanıyor api ne zaman çekerse bizim botta o zaman çekiyor genelde 1 günde güncelleniyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri