Youtube Kanal Takip Scripti V2 Ücretsiz

• Kullanıcı Ceo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
tüm dosyaları değiştirip öyle deneyin şuan sorun yok

Hepsini değiştim durum yine aynı

tm5c7.png

Bu kurulumu kendi pc mize nasıl yapacağız arkadaşlar. Bir program falan mı kurmamız gerekli. Yoksa host sahibi olmamız mı gerekli.

Eyvallah hocam oldu fakat üst kısımdaki toplam istatistik bölümü her sayfaya göre değişiyor bütün sayfaların toplam istatistiğini vermesini nasıl sağlarız bi önceki sürüm gibi yani

istatistikleri databaseden çekmiyor direk ana sayfadan çekiyor o yüzden böyle bir sorun olabilir sayfalamayı iptal edebilirsiniz 30 40 kanalınız varsa sorun olmaz

uyesayfa.php deki $kacar=20; burdaki 20yi kanal sayınızla değiştirin sorun kalmaz

ilerleyen zamanlarda farklı bir çözüm bulabiliriz

Eyvallah hocam oldu fakat üst kısımdaki toplam istatistik bölümü her sayfaya göre değişiyor bütün sayfaların toplam istatistiğini vermesini nasıl sağlarız bi önceki sürüm gibi yani

Kanal sayınız 50 den azsa eski sürümü kullanabilirsiniz. Ancak kanal sayınız 50 den fazlaysa verileri alma süresi uzadığı için bazı kanallarda bilgileri alamayıp kanalı kapalı görebiliyor.

Kanal sayınız 50 den azsa eski sürümü kullanabilirsiniz. Ancak kanal sayınız 50 den fazlaysa verileri alma süresi uzadığı için bazı kanallarda bilgileri alamayıp kanalı kapalı görebiliyor.

50'den fazla. İnşallah çözüm bulunur yapacak birşey yok böyle kullanalım eyvallah sağolun :)

Kurulumu anlatacak kimse yokmu.

---------- Mesaj saat 00:26:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:20:04 civarında gönderildi. ----------

Appserver kurdum ama devam edemiyorum orada kaldım.

merhaba arkadaşlar,

[MENTION=319]brocker[/MENTION] arkadaşımızın paylaştığı bu scripti biraz geliştirip toplu istatistik sistemi, üyelik sistemi ve birazda görsellik ekledim

script sayesinde kanallarınızı kolayca ve güvenli bir şekilde takip edebilir toplu istatistiklerini görebilirsiniz

Kurulum indirdiğiniz dosyada yazıyor yapamayan olursa burdan yardımcı oluruz

İNDİR

not: daha önce indiren arkadaşlar tekrar indirmeleri gerekli

güncelleme: sayfalama sistemi eklenmiştir tasarıma uygun hale getirilmiştir.

script örnek görüntü:

tls6y.png

benden size bayram hediyesi olsun

[B [MENTION=319]brocker[/MENTION] arkadaşımıza ayrıca teşekkür ederim.[/B]

Kardesım elıen sglık tam benlık bıseyde ındıremedım dosya tc beklemede gosterıyor ındıremedım yanı sıkıntımı var acaba

nasıl bir program nasıl kurup nasıl çalıştıracaz. yardımcı olursanız sevinirim

hocam programı hangı dılle yazdın acaba ?

hocam Allah razı olsun
bu tür faydalı şeylerin hepsi ücretsiz olmalı
kazanan googleden kazanıyor zaten :)

gerçekten çok güzel bir program olmus ücretsiz paylasarakta harika bir jest yapmıssınız süper :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri