Youtube Kanal Takip Scripti v3 Ücretsiz

• Kullanıcı Ceo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl

bunu php'de short tag özellğini açarakta çözebilirsiniz yani bu bir hata değil.

hocam kodlamadan anlamayınca "short tag" özelliği bilmiyoruz ve hata olarak agılıyoruz haliyle. hata değil de sorun diyelim o halde. Teşekkürler.

Yönlendirilmiş olmalıydın!!! bu hatayı bir türlü gecemedim. Hostingere kuruyorum üyelik alıyorum giriş yaparkan Yönlendirilmiş olmalıydın!!! diyor. Kaç silip tekrar kurdugumu hatırlamıyorum bile.

Yönlendirilmiş olmalıydın!!! bu hatayı bir türlü gecemedim. Hostingere kuruyorum üyelik alıyorum giriş yaparkan Yönlendirilmiş olmalıydın!!! diyor. Kaç silip tekrar kurdugumu hatırlamıyorum bile.

Sorunum güncel hala çözemedim. Nasıl halledebilirim.

arkadaşlar konuyu tekrar düzenlendim php gereken eklentileri yazdım baktığımda çoğunuz short open tags eklentisi olmadığı için hata almışsınız bu bir hata değildir gereken eklentileri açınız script sorunsuz çalışmaktadır.

kanal ekleyip silince 2 den devam ediyor tekrar 1 yazsa daha güzel olacak

insert into kullanicilar

bi denemek isterim ama bazı sorunlar var sanırım yorumlardan öyle gözüküyor

Bunun çözümünü bilen yok galiba.

Bende hostingere denedim ama olmadı. 3 defa hostinger üyeliği alıp denedim ne yaptıysam Yönlendirilmiş olmalıydın!!! hatasını gecemedim.

hostinger üyeliği ile ilgili bir durum değil o kodlarda var
<?php
include "baglanti.php";

if( $giris_yapildimi == 'hayir' ) {
header("********: giris.php");
die("Yönlendirilmiş olmalıydın!!!");
}
?>

hostinger üyeliği ile ilgili bir durum değil o kodlarda var
<?php
include "baglanti.php";

if( $giris_yapildimi == 'hayir' ) {
header("********: giris.php");
die("Yönlendirilmiş olmalıydın!!!");
}
?>

Yardımın için saol. Çözemedim ama neyse. Bi çözüm bulana kadar rss den idare edecem mecbur.

arkadaşlar kanalları ekliyorum istatiskleri gösteriyo ama yukarda bu hata bi türlü gitmiyo sanırım phpmyadmini şifrelemem lazım onuda beceremedim yardımcı olucak varsa tw verebilirim

zRGjvO.png

giriş yaparken " Table 'osmanyzc_x.uyeler' doesn't exist " hatası alıyorum

arkadaşlar kanalları ekliyorum istatiskleri gösteriyo ama yukarda bu hata bi türlü gitmiyo sanırım phpmyadmini şifrelemem lazım onuda beceremedim yardımcı olucak varsa tw verebilirim

zRGjvO.png

uyesayfa.php ve baglanti.php dosyaların
<?php nin altına şu kodları ekleyip denermisiniz?

Kod:
error_reporting(1);
set_time_limit(0);

giriş yaparken " Table 'osmanyzc_x.uyeler' doesn't exist " hatası alıyorum

install.php yi çalışıtırıp tablo oluşturdunuz mu?

Wamp serverla locale kuruluyor ama keşke sorunsuz bir şekilde hostada kurulabilse ( hostingerde stabil değil ) :) Geliştirilmesi lazım çok yararlı olur..

Arkadaşlar boş zamanımda scripti günceledim kullanan arkadaşlar tekrar indirip kursun.

güncelleme v3.1 notları
  1. script kurulum paneli eklendi ( çok rahat bir şekilde kurulum gerçekleştirebilirsiniz)
  2. mevcut hatalar giderildi.
  3. login paneli değişti.
  4. üyelik sistemi kaldırıldı.

kurulum ekranı

cGssJKQ.png

indirme linki
Download

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri