Youtube Kanal - Takipci - Liste {Beta}

• Kullanıcı Salihweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar
kullanıyordum ama bır sure sorna butun kanlalr kendılınden sılındı neden ?

Kodları kontrol ederseniz benim extradan içerisinde uzaktan bağlantı gibi birşey eklemediğimi göreceksiniz zaten. Tüm kodlar açık haldedir. Siz Güncellemedikten sonra belirttiğiniz gibi bir sorun olmayacaktır.

Sen yine kurmuşsun. :) Ben kuramadım sürekli mysql hatası alıyorum fakat mysql bilgilerinin hepsi doğru.

Skype'ı pm atarsanız yardımcı olayım.

Kodları kontrol ederseniz benim extradan içerisinde uzaktan bağlantı gibi birşey eklemediğimi göreceksiniz zaten. Tüm kodlar açık haldedir. Siz Güncellemedikten sonra belirttiğiniz gibi bir sorun olmayacaktır.

Skype'ı pm atarsanız yardımcı olayım.

:) Demin hallettik ya.

anlamadın olayı sanırım dünkü çoçuk değilim ben sisteminde arıza var dıyoum sen yok uzakdan baglantı yok kodlara bak dıyon 2 satır kodun neyıne bakıyım

anlamadın olayı sanırım dünkü çoçuk değilim ben sisteminde arıza var dıyoum sen yok uzakdan baglantı yok kodlara bak dıyon 2 satır kodun neyıne bakıyım

altı üstü 2 satır kod değil mi. Hallediverin de herkesin işi görülsün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri