Youtube Kanal ve Abone Satışı ★ Büyük Kampanya ★

Fiyatlar Güncellendi (İndirim) Ref Alımları Tekrar AÇILDI.* Gücel fiyatlar ve REF alımı şartlarımız için konumuzu inceleyin lütfen.

@sessizlikiyi

Arkadasın 28.03.2018 de gondermıs oldugu aboneler de silinme yok ...

Ref olmak ıcın konusuna yazmıstım 100+ Abone gönderimi yapmıstı. Bugun ortalama 4.Gün Aboneler duruyor.

Alım yapacak arkaaslar için bilgi amaclı olsun ...

Hayırlı Satıslar Hocam ...

KANAL : (107 abone)

EDİT : Bu mesajını yeni gördüm daha :D

''Ref: Devamlı Açık''
İsteyen Herkese 50 Abone Ref olarak gönderilecektir. Tek Şartımız İlerliyen günlerde En az 2 defa konuya bilgi verilmesi Şartıyla.
Yapmanız gereken Ref isteginizi konuda belirttikten sonra PM den Link göndermeniz yeterli. Gün içerisinde Aboneler gönderilecektir.
Daha fazla abone ref vermek isterdim fakat uzun ve meşakkatli oldugu için bu sayıyı uygun gördüm. Affola...

@sessizlikiyi

Arkadasın 28.03.2018 de gondermıs oldugu aboneler de silinme yok ...

Ref olmak ıcın konusuna yazmıstım 100+ Abone gönderimi yapmıstı. Bugun ortalama 4.Gün Aboneler duruyor.

Alım yapacak arkaaslar için bilgi amaclı olsun ...

Hayırlı Satıslar Hocam ...

KANAL : (107 abone)

EDİT : Bu mesajını yeni gördüm daha :D

''Ref: Devamlı Açık''
İsteyen Herkese 50 Abone Ref olarak gönderilecektir. Tek Şartımız İlerliyen günlerde En az 2 defa konuya bilgi verilmesi Şartıyla.
Yapmanız gereken Ref isteginizi konuda belirttikten sonra PM den Link göndermeniz yeterli. Gün içerisinde Aboneler gönderilecektir.
Daha fazla abone ref vermek isterdim fakat uzun ve meşakkatli oldugu için bu sayıyı uygun gördüm. Affola...

Teşekürler hocam güzel sözleriniz için. Bugün ücretlendirmede ve ref alımında degişiklige gittim.
Abone gönderimleri ciddi güven istiyor, bunu bana yazanların sordukları sorularda gördüm. bu nedenle azda olsa ref alımını devamlı acık tutmaya karar verdim.

fiyat gayet uygun. fiyatlar olması gereken seviyelere geldi sonunda :) yakın zamanda deneyeceğim hayırlı satışlar

Çok sağlam ve güvenilir birisi. Gece gündüz demeden verdiği sözü yerine getiren birisi. Rabbim herkesin karşısına böyle dürüst insanlar çıkarsın. Haftada 1-2 muhakkak alışverişimiz oluyor. Sağ olsun, zerre para muhabbeti geçmeden emek veriyor. Hakkını alıyor..

Fiyatlar Güncellendi.
Bayram Kampanyası eklendi.
Bayrama özel 5k abone kanal çekilişi eklendi.

Şu an alacağım hizmet için bütçemin uygun olmadığını ve 1 ay sonra ödemesini yapacağımı arkadaşa belirttim. Sağolsun teklifimi reddetmedi ve sorunsuz gönderim yaptı.

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 22:32 ----------

[Edittt.

Şu an alacağım hizmet için bütçemin uygun olmadığını ve 1 ay sonra ödemesini yapacağımı arkadaşa belirttim. Sağolsun teklifimi reddetmedi ve sorunsuz gönderim yaptı.

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 22:32 ----------

[Edittt.

Gönderim yapmadım. gönderim yapacaktım. fakat arkadas gercek abone arıyormus. benım konumdaki acıklamaya dikkat etmemiş. Aboneler kendi kanllarım yazısını. Bot oldugu için alımı iptal etti kendisi.
Gerçekten iyi niyetli birisine benziyor. forumda gercek abone satan başka arkadaslar umarım yardımcı olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri