YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Selamlar herkese. Lisans sunucusu radore üzerinde ve onların tarafta bir sorun gözüküyor. İnceleyip dönüş yapacaklar.

Yakın zamanda program exe'sini güncelleme imkanım olmadığı için mecburen sunucu üzerinden lisansları ücretsiz hale getirdim.

teşekkür ederim [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] iyiki varsın emeğine sağlık

Bir gelişme varmı bütün kanallarım kanal takipteydi hergün takip ediyordum. Bir gelişme olursa bu konuyu güncelleyin lütfen

Hocam tahminen ne zaman çözüm bulursunuz [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Kanal takip sorunu ne zaman çözülecek, Lisanslı kullanırken DEMO moduna düşmüş sanrım?

Bir gelişme varmı bütün kanallarım kanal takipteydi hergün takip ediyordum. Bir gelişme olursa bu konuyu güncelleyin lütfen

Kanal takip sorunu ne zaman çözülecek, Lisanslı kullanırken DEMO moduna düşmüş sanrım?

Radore ile uğraşıyorum hala. 2 gün önce çalışan sistem nasıl bu hale geldi henüz cevap alabilmiş değilim.

---------- Spam Engelliyici 22:02 ---------- Önceki Mesaj 20:29 ----------

Tekrar kontrol edebilir misiniz?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam sorun hala devam ediyor. 4 Gündür program exesini free olarak güncellesen şimdiye lisans-demo diye beklemiyorduk. Bir el at artık hocam.

reis valla hasret kaldim programa umarim en yakin zamanda duzelir

Arkadaşlar telefon numarası olan yok mu? Arayalım bi konuşalım açıklama yapsın.

3 yıl aradan sonra eski kanallara bi göz atayım belki elden bişey gelir dedim, yıllardır çalışan program durdu

6 gün oldu bi gelişme yok. Utanıyorum zamanında işini iyi yapan bir adam dediğim için.

Bildiğiniz Adam gibi birinden bot satan var mı ? Paralıda olur.

6 gün oldu bi gelişme yok. Utanıyorum zamanında işini iyi yapan bir adam dediğim için.

Bildiğiniz Adam gibi birinden bot satan var mı ? Paralıda olur.

hocam bio33 arkadaşın yazmış olduğu bir kanal takip vardı. hala çalışıyor mu bilmiyorum ama ücretsiz yapmıştı. ben de kontrol edeceğim şimdi

hocam bio33 arkadaşın yazmış olduğu bir kanal takip vardı. hala çalışıyor mu bilmiyorum ama ücretsiz yapmıştı. ben de kontrol edeceğim şimdi

Parasınıda verelim çıkıp dese ki botu iptal ettim zorla çalıştırcaksın demicez. Yeterki sözünde dursunlar kaç paraysa verip alalım. Olmaz olsun ücretsiz.

Sorun yaşayan arkadaşlar, tekrar bir dener misiniz? Devam ederse, lisans ekranından "Lisans Taşıma" yaptıktan sonra tekrar lisans ekranına geçip "Tamam" düğmesine tıklayın. Bu şekilde de aktive olması lazım.

Videonti de aynı sorun vardı benim düzeldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri