YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Hayırlı geceler hocam, acaba bu takip programı sayesinde kanalda telif, topluluk vs. geldiğinde direk bildiriyor mu? Veya topluluktan dolayı kanaldan video silindiği zaman bildiriyor mu?

Evet kardeşim bildiriyor.Ayarlarını yapıyorsun kanalından video silindiği zaman e-mail ve telefona bildirim geliyor ve programda gözüküyor.
Kanalında video silindiğini bildirir neden dolayı silindiğini bildirmez sende kanalına girer bakarsın.
Adsense için risk varsa kanalı silersin vs.

online olunca skype veya pmye bakın cevap verin hocam beklemedeyim... [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Herkese selamlar.

Yılbaşına kadar sürecek indirim kampanyamız başlamıştır arkadaşlar. Ayrıca tekrar belirtmek istedim, 1 lisans ile 2 bilgisayarda kullanma imkanı da bulunmaktadır.

Kapanmayan kanallar ve bol kazançlar dilerim.

Son düzenleme:
Hocam daha önce text dosyasında saklıyordum linkleri mailler şifreler falan bi kaç yan notla.Bu text içinden yalnızca kanal linkleri almanın bir yolu var mı?

Hocam şu şekilde alt alta sıralı kanallarım.Ben hepsini kopyalayıp yapıştırdım sizin proğrama ama doğal olarak olmadı.Bu linkleri ayıklayabilir miyiz hızlı biçimde.

y***** 7 nisan kurtarma maili ****@il.com
****** (pass)
http://www.youtube.com/channel/******************

f******** 9 nisan kurtarma maili ****@ail.com
https://www.youtube.com/channel/*****************

tabi hocam. birazdan dönüş yapıyorum size.

---------- Spam Engelliyici 18:58 ---------- Önceki Mesaj 18:35 ----------

Hocam şu şekilde alt alta sıralı kanallarım.Ben hepsini kopyalayıp yapıştırdım sizin proğrama ama doğal olarak olmadı.Bu linkleri ayıklayabilir miyiz hızlı biçimde.

y***** 7 nisan kurtarma maili ****@il.com
****** (pass)
http://www.youtube.com/channel/******************

f******** 9 nisan kurtarma maili ****@ail.com
https://www.youtube.com/channel/*****************

pm gönderdim

[MENTION=11620]era[/MENTION] bu programda kanal urllerımızı program sahibi görebiliyor mu ? kaynak kodları ıncelendı mı [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=11620]era[/MENTION] bu programda kanal urllerımızı program sahibi görebiliyor mu ? kaynak kodları ıncelendı mı [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Selamlar.

Bilgiler sizin sisteminizde kayıtlıdır. Kullanılan veritabanı lokal olarak çalışmaktadır ve herhangi bir şekilde dışarı ile paylaşımı söz konusu değildir.

Sürekli güncellenen yazılımlar için kaynak kodlarının incelenmesi maalesef çözüm değildir. Bu konudaki en kesin onayı aktif kullanıcılar verecektir. Referans için konudaki kullanıcılar ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Saygılar.

---------- Spam Engelliyici 01:59 ---------- Önceki Mesaj 01:59 ----------

mesajım bulunsun ilerde çoklu kanal açarsam mutlaka alırım :)

Teşekkürler. Her zaman bekleriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri