YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

hocam pm attım bakabilirmisiniz lisans ile sıkıntı oluşuyor yine

Önceden gece 12 de sıfırlıyordu izlenim artışı, 2-3 gündür önceki günün izlenimi üzerine sayıyor

kanal takipte tuhaflık var her kanalıma 1 video eklenmiş bide hepside youtube device diye bir video eklenmiş bununla ilgili bilgisi olan var mı?

tamam araştırınca farkettim biraz fevri davrandım herkeste varmış sorun yok ozaman.

Son düzenleme:
aynı sıkıntı herkeste var sanırım tüm kanalların izlenimi en az 301 in üstüne çıkmış

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Kanalların hepsinde izlenimler aldı başını gitti youtube videosu yüzünden programa güncelleme gelecek mi bununla ilgili ? O videoyu saymasa gibi birşey yapsanız..

Botlarda da özgünleştirme sıkıntıları var illaki düzelecektir.. Yt kaynaklı bir durum program üstüne düşeni yapıyor :)

Birazdan konu ile ilgili bir güncelleştirme yayınlıyorum arkadaşlar.

---------- Spam Engelliyici 07:19 ---------- Önceki Mesaj 06:50 ----------

Versiyon: 2.8.0
Tarih: 21 Nisan 2015
Yapılanlar:
- Youtube API V2 sistemi resmi olarak sonlandığı için API V3'e geçiş yapıldı. Programdaki ayarlar ekranından 1 adet API KEY bilgisi girilmesi yeterli.
- Yedek geri yüklemedeki sorun giderildi.
- Internet bağlantısı olmadan programın kullanılabilmesi ayarlandı.

Arkadaşlar yukarıda da bahsettiğim gibi YouTube Api V2 artık sonlanıyor. O yüzden V3'e geçiş için gerekli değişiklikleri yaptım. Sizin yapmanız gereken tek şey herhangi bir google hesabınızdan 1 adet api key alıp programdaki ayarlar ekranından girmek.

Youtube'un fazladan eklediği video da bu güncelleme ile programdan kaldırılıyor. Bu sayede izlenme sayıları da düzelmiş olacak.

Genel testlerden geçirdim fakat her ihtimale karşı eski exe dosyasının yedeğini alarak bu işlemi yapabilirsiniz.

Büyük ihtimal akşama kadar online olmayacağım. Birazdan anjiyo için hastaneye gidiyorum.

Herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
Yuru aslanim
Partnere alinan
Yeni acilan
Ve 2 tanede 5 kanalli listem var ama sadece partnrrr alinan kanallardan arada yanlis alarm aliyorum. Ve program kafayi takinca hep ayni kanala kafayi takiyor? Listede 32 kanal var

---------- Spam Engelliyici 08:23 ---------- Önceki Mesaj 08:14 ----------

Birazdan konu ile ilgili bir güncelleştirme yayınlıyorum arkadaşlar.

---------- Spam Engelliyici 07:19 ---------- Önceki Mesaj 06:50 ----------

Versiyon: 2.8.0
Tarih: 21 Nisan 2015
Yapılanlar:
- Youtube API V2 sistemi resmi olarak sonlandığı için API V3'e geçiş yapıldı. Programdaki ayarlar ekranından 1 adet API KEY bilgisi girilmesi yeterli.
- Yedek geri yüklemedeki sorun giderildi.
- Internet bağlantısı olmadan programın kullanılabilmesi ayarlandı.

Arkadaşlar yukarıda da bahsettiğim gibi YouTube Api V2 artık sonlanıyor. O yüzden V3'e geçiş için gerekli değişiklikleri yaptım. Sizin yapmanız gereken tek şey herhangi bir google hesabınızdan 1 adet api key alıp programdaki ayarlar ekranından girmek.

Youtube'un fazladan eklediği video da bu güncelleme ile programdan kaldırılıyor. Bu sayede izlenme sayıları da düzelmiş olacak.

Genel testlerden geçirdim fakat her ihtimale karşı eski exe dosyasının yedeğini alarak bu işlemi yapabilirsiniz.

Büyük ihtimal akşama kadar online olmayacağım. Birazdan anjiyo için hastaneye gidiyorum.

Herkese kolay gelsin.
bir de benim gibi bilmeyenler için soruyorum api key nerden alınır:D

---------- Spam Engelliyici 08:44 ---------- Önceki Mesaj 08:23 ----------

yeni api bazı kanallardaki bazı videoları eksik gördü
Screenshot by Lightshot
güncelleme yaparken video sayısı da yazmıyor

Screenshot by Lightshot
3 defa denedm aynı %54 de bu hatayı veriyor bazı kanallarda %1 e bile bu hatayı veriyor bence güncellemeyeip eski sürümde devam edin arkadaşlar şmdilik bu şekilde oto kontrol çalışmaz

Yuru aslanim
Partnere alinan
Yeni acilan
Ve 2 tanede 5 kanalli listem var ama sadece partnrrr alinan kanallardan arada yanlis alarm aliyorum. Ve program kafayi takinca hep ayni kanala kafayi takiyor? Listede 32 kanal var

---------- Spam Engelliyici 08:23 ---------- Önceki Mesaj 08:14 ----------

bir de benim gibi bilmeyenler için soruyorum api key nerden alınır:D

---------- Spam Engelliyici 08:44 ---------- Önceki Mesaj 08:23 ----------

yeni api bazı kanallardaki bazı videoları eksik gördü
Screenshot by Lightshot
güncelleme yaparken video sayısı da yazmıyor

Screenshot by Lightshot
3 defa denedm aynı %54 de bu hatayı veriyor bazı kanallarda %1 e bile bu hatayı veriyor bence güncellemeyeip eski sürümde devam edin arkadaşlar şmdilik bu şekilde oto kontrol çalışmaz

hocam skype ekler misin bana eski exeyi gönder yaa yeni sürüm hata veriyor :) hep güveniyoduk bu seefer eksik çıktı güncelleme

iwusinho nick

unknown failed page info diye bi hata veriyor api de girdim ama ?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

" Unknown field: pageInfo "

yeni çıkarttığınız sürümde kanalı güncellemeye kalkarken bu hatayı alıyorum .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri