YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Herkese selamlar. Program hazır arkadaşlar. www.kanaltakip.com/KanalTakip.zip adresinden indirilebilir.

Referans olan arkadaşların lisanslarını 2 saat içerisinde gönderiyorum.

Lisans ekranında {DEMO} anahtar bilgisi ile kayıt yaparak 15 günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz.

Hata ve isteklerinizi konu altından belirtirseniz sevinirim.

Saygılar.

trojan var diyor neyin nesi bu
https://www.virustotal.com/tr/file/...c22ca4ba6162fd8b62a4016a/analysis/1413387368/

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] lisans işlemini halleder misin
nereden indirecez link pm

Konuya hemen açıklık getireyim akıllarda soru işareti kalmasın.

Exe dosyasının boyutunu kısaltmak için UPX adında bir exe sıkıştırıcı kullanmıştım. UPX dünyada çok kullanılan exe ve dll sıkıştırıcılarından biridir. UPX ile sıkıştırılan bir sürü program mevcut. Tabi bunlardan bazıları da viruslü ya da trojanlı. Antivirus UPX izini görünce trojan şüphesi ile yaklaşabiliyor.

Programım VirusTotal sitesindeki kontrolde bilindik ve ünlü antiviruslerin hepsinden sağlam işareti ile geçmiş fakat AegisLab diye bir antivirus programı trojan şeklinde uyarı vermiş. Sıkıştırma programımı değiştirdim. Sorun kalmadı.

Saygılar.

Arkadaş güvenilirdir virüs trojan vb. asla söz konusu değil arkadaşlar ben denedim.Bol kazançlar dilerim.Bol satışlar :)

Son düzenleme:
Arkadaş güvenilirdir virüs trojan vb. asla söz konusu değil arkadaşlar ben denedim.Bol kazançlar dilerim.Bol satışlar :)

Yorum için teşekkürler.

Windows 7 işletim sistemlerinde bir hata çıktığı fark edildi. Şimdi onunla ilgileniyorum.

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:43 ----------

Windows 7 ile ilgili sorun çözüldü arkadaşlar.

"Invalid buffer size for decryption" hatası alan arkadaşlar lütfen mesaj göndersinler.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] işin ustası olduğunu göstermiş walla, programı çok beğendim eline sağlık hocam on numara olmuş :)
+ olarak kazançları da gösterse dadından yenmez olur :D

1 adet satin alinmistir. Güzel ve kulanisli bir program.

Benim bazi önerilerim olacakti:

1- Tüm kanallarin linkini txt olarak indir.

2- Bir kanala yüklü tüm videolarin linkini indir

3- Bir kanalda yüklü tüm videolarin basligini indir. ( Bu cok önemli aslinda pc deki arsiv ile yüklü olan videolari karsilastirmak icin.

4- Toplu halde kanal import et (excel, txt)

5- Kanllarin acilis tarihi (program tarafindan alinamiyorsa ellede girilebilinir)

Son düzenleme:
1 adet satin alinmistir. Güzel ve kulanisli bir program.

Benim bazi önerilerim olacakti:

1- Tüm kanallarin linkini txt olarak indir.

2- Bir kanala yüklü tüm videolarin linkini indir

3- Bir kanalda yüklü tüm videolarin basligini indir. ( Bu cok önemli aslinda pc deki arsiv ile yüklü olan videolari karsilastirmak icin.

4- Toplu halde kanal import et (excel, txt)

5- Kanllarin acilis tarihi (program tarafindan alinamiyorsa ellede girilebilinir)

Yorum ve önerileriniz için teşekkürler. En geç yarın akşama doğru istekleriniz eklenmiş olur.

Kanalların açılış tarihinin gösteriliyor olması lazım. Kanal isminin yanında "Yayınlanma" başlığı ile eklemiştim. "Açılış Tarihi" olarak değiştirebilirim.

Programı test ettim tasarım gayet şık kullanımı basit olmuş.Program çok iyi çalışıyor kanaldaki videoların detaylarına kadar gösterebiliyor.Birden çok kanalı olan ve takip etmekte zorlananların kullanması gereken bir program..

Programı test ettim tasarım gayet şık kullanımı basit olmuş.Program çok iyi çalışıyor kanaldaki videoların detaylarına kadar gösterebiliyor.Birden çok kanalı olan ve takip etmekte zorlananların kullanması gereken bir program..

Yorumunuz için teşekkürler hocam. Kısmetse yarın sabaha güncelleme çıkacak. Yeni ve güzel birkaç özellik daha ekleniyor.

---------- Spam Engelliyici 14:00 ---------- Önceki Mesaj 12:47 ----------

Arkadaşlar fiyatlarda güncelleme yaptım.

İlk 10 kişi için fiyat yine 25 TL.
İkinci 10 kişi için 30 TL olarak güncellendi.
Daha sonraki normal satış fiyatı da 35 TL olarak güncellendi.

Ayrıca PayPal ile ödemek isteyenler de aynı fiyatlar üzerinden ödeme yapabilecekler. PayPal fiyatlarında herhangi bir artış olmayacak.

Saygılar.

programda baya emek var ve kullanıcıya istediğini veren bir programa benziyor hayırlı olsun :)

programda baya emek var ve kullanıcıya istediğini veren bir programa benziyor hayırlı olsun :)

Teşekkürler hocam.

Gözden kaçan bazı özellikler var onları ekleyeyim hemen.

+ Kanal listesinde ve Video detaylarındaki sayısal bilgiler için kullanılan artış/eşit/düşüş ikonları ile bir önceki kontrole göre durumunuzu anında görebilirsiniz.

+ Listenizdeki kanallara yeni bir video eklendiğinde haberiniz olur. Bu sayede istediğiniz kanalları güncel olarak takip edebilirsiniz.

Programda sorun mu var ? Henüz hiç kanal eklememe rağmen bugün 30'a yakın kanal ve video bilgilerinde değişikli oldu diye mail geldi

Programda sorun mu var ? Henüz hiç kanal eklememe rağmen bugün 30'a yakın kanal ve video bilgilerinde değişikli oldu diye mail geldi

mail adresinizi pm atarmısınız

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

Sorun mail mail server'dan kaynaklanmış. Geçici olarak mail gönderimini devre dışı bıraktım. Birazdan yeni exe ile birlikte devreye alırım.

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

Mail gönderimi yeniden aktif. Exe göndermeye gerek kalmadı.

@showland sana tek önerim
programın hesaplara gireceği hiçbirşey yapma çünkü spamdan uçar kanallar

yani kazanç gösterme vs tarzlar programı bozar bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri