YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Anlık olarak demi hocam yani 10 dakikada bi gelen izlenimleri yansıtabiliyo dimi
Evet hocam. İsterseniz demo sürümünü indirip bir deneyin.
Hocam şimdi bir hata gördüm programda.

Mesela kanalda 20 video var.Ben videoların hepsini sildim diyelim.Güncelleme yaptıktan sonra bile kanalda 20 video olarak gösteriyor.
Programdan değilde api'den kaynaklı. Api'ye yansıması biraz zaman alabiliyor.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

skype gelirmisin kanal araştırıcıyı alıcam

Son düzenleme:
Hocam şimdi bir hata gördüm programda.

Mesela kanalda 20 video var.Ben videoların hepsini sildim diyelim.Güncelleme yaptıktan sonra bile kanalda 20 video olarak gösteriyor.
youtube index den sonra düşer herhalde.bende sildim.silinmişlerde eksi olarak görünüyor.

izlenimi saydıgına dair de noter onaylı yazı lazım herhalde.:D

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam
kanal kapanması, telif veya dünya engeli geldiğinde sesli uyarıya alarm gibi bir sound ekleyebilir misiniz. ?

not: ayarlarda sesli uyarı seçili fakat ses gelmiyor. :) (PC başında olmadığımızda çalsın)

10 dk.ya yerimde olurum.

bir kaç sorun var cevap verirseniz sevinirm arakdaşalar..

- örn: dün gece oluşturduğum 3 kanalı güncelleme tarihine göre sıralayıp görmek istiyorum.. güncelleme tarihine göre sıralama yok mu?

- örn: "liste" bölümünde ahmet öztürk isimli kanalımı öztürk yazarak arama yapmak istiyorum.. veya kanal URL adresine göre arama yapıp bulmak istiyorum.. bilmem kaç tane kanal arasından kontrol etmek istediğim kanalı önce alfabeye göre dizip sonra bulmak zorunda kalıyorum.

- adsense kanallarda "adsense bağlı" veya "adsense bağlı değil" gibi ototmatik kontrol edecek bir sistem var mı? (diğer takip programında vardı alışkanlık olmuş)

Görünmeyen kolonlar için menüdeki "Kolon Ayarları"na tıklayıp tekrar görünür yapabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 08:42 ---------- Önceki Mesaj 08:33 ----------

Kanallardan bağımsız bir mail ile key alabilirsiniz. 1 tane olması yeterli. Api key ile kanallar arasında bir eşleştirme yapılmıyor. Sadece api v3'ü kullanabilmek için gerekli. Video uyarıları ile ilgili bugün bir güncelleme daha hazırlıyorum. İnşallah onunla dahada stabil hale gelecek.

hocam kolon ayarlarında partner bilgisine çift tıkladığımda düzelmiyor:S

Edit: Süreklemek gerekiyormuş :))

Son düzenleme:
- örn: dün gece oluşturduğum 3 kanalı güncelleme tarihine göre sıralayıp görmek istiyorum.. güncelleme tarihine göre sıralama yok mu?

- örn: "liste" bölümünde ahmet öztürk isimli kanalımı öztürk yazarak arama yapmak istiyorum.. veya kanal URL adresine göre arama yapıp bulmak istiyorum.. bilmem kaç tane kanal arasından kontrol etmek istediğim kanalı önce alfabeye göre dizip sonra bulmak zorunda kalıyorum.

- adsense kanallarda "adsense bağlı" veya "adsense bağlı değil" gibi ototmatik kontrol edecek bir sistem var mı? (diğer takip programında vardı alışkanlık olmuş)

ek olarak;

kontrol detayları kısmında sorunlu olan kanalları/videoları düzeltmeme rağmen hala her kontrolde o kanalları/videoları telif veya dünya engeli varmış gibi gösteriyor.. silinenleri temizle butonu hiçbir işlem yapmıyor..

1- [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] , arkadaşlar engel kolonu neyi ifade ediyor?

2- izlenmeler fazla sayıyor.

3- kolonları ayarlıyorum, programı kapatıp açtığımda sıfırlanıyor.

Hocam istediğimiz saate ayarlayıp güncellemeyi o saatte başlatmayı ekleyebilir misin? Bir kaç aydır sürekli bunu söylüyorum ama.. :)

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam program kitlenip kalıyor açtıktan 5-10 dakika sonra.Hiç bir işlem yapmıyor ve read.exe hatası veriyor...

program stabil hale getiriyor sanırım.

---------- Spam Engelliyici 18:58 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

hocam skype ye gelirmisiniz programınızı alacam.

YouTube Kanal ve Video Takip Programı
(SMS ve E-Posta ile Uyarı Sistemi)

---> Programın demosunu indirmek için lütfen tıklayın <---
www.kanaltakip.com
www.teknikyazilim.com

VirusTotal Sonucu

Youtube Kanal Takip Programı = 25 TL

Youtube Kanal Takip Programı + 100 SMS = 35 TL

Artık kanallarınızı kontrol ederken zaman harcamanız gerekmiyor. Kanal Takip sizin yerinize bütün kontrolleri otomatik olarak yapar ve herhangi bir sorunla karşılaştığında size SMS ve E-Posta yoluyla haber verir.

+ SMS desteği sayesinde internete bağlı olmadığınız ortamlarda bile sorunlardan haberiniz olur. Ayrıca gönderilecek E-Posta ile de ayrıntılı raporlarınızı inceleyebilirsiniz.

+ Kanal Takip programı sayesinde kapanan kanallarınızdan ya da silinen videolarınızdan haberiniz olacak.

+ Ayrıca, kanalınızdaki videolara ait detay bilgileri de inceleyebilirsiniz. Günlük izlenme, beğenme (like) ve beğenmeme (dislike) sayılarını görüp rapor alabilirsiniz.

+ Kanal listesinde ve Video detaylarındaki sayısal bilgiler için kullanılan artış - düşüş ikonları ile bir önceki kontrole göre durumunuzu hemen görebilirsiniz.

+ Listenizdeki kanallara yeni bir video eklendiğinde haberiniz olur. Bu sayede istediğiniz kanalları güncel olarak takip edebilirsiniz.

Altyapı

Program YouTube API (v2, v3) üzerinden çalışmaktadır. Bu sayede kanal ve videolarınız hakkında bilgi alırken ilgili sayfaya gitmesi gerekmez ve daha hızlı çalışır.

SQL veritabanı sayesinde de sorgu ve rapor işlemleri son derece esnektir.

Peki program nasıl çalışıyor?

Çok basit! Yapmanız gereken iki adım var. Bu işlemlerden sonra programı görev çubuğuna atıp başka işlerle uğraşabilirsiniz.

1. Kanal adreslerinizi girmek.

Bu işlemde bir çok seçeneğiniz mevcut. İsterseniz bir text ya da excel dosyasından kopyala/yapıştır ile kanal linklerinizi ekleyebilirsiniz.
  • Kanal ismi ile (Apple, Google, Microsoft, vs.)
  • Kanal URL ile (youtube.com/Apple, youtube.com/user/Microsoft)
  • Kanal ID ile (youtube.com/channel/UCE_M8A5yxnLfW0KghEeajjw)
  • Video URL ile (youtube.com/watch?v=BCqJGoCMlVc)
2. Güncelleme periyodunu seçmek.

Kanalları Gruplandırma

Programda gruplandırma için iki farklı seçenek mevcut.

İsterseniz her bir grubunuz için farklı bir proje oluşturabilirsiniz. Örnek olarak; yerli kanallar ve yabancı kanallar diye iki proje oluşturup kanallarınızı bu listelere dağıtabilirsiniz.

İkinci seçenekte ise bütün kanallarınızı bir projeye ekleyip tek bir liste üzerinden özel grup ayarlarını yapabilirsiniz.

Raporlar

Raporlar menüsü ile kanallarınız ve videolarınız ile ilgili çeşitli raporlar alıp analizler yapabilirsiniz. (Bu kısımla ilgili geliştirme bitmek üzere olup en kısa sürede programa eklenecektir)

Ekran Görüntüleri

youtube-kanal-takip-kanal-isimlerini-girme.png

youtube-kanal-takip-kanal-bilgilerini-indirme.png

youtube-kanal-takip-proje-listesi.png

youtube-kanal-takip-video-listesi.png

E-Posta Kullanımı

Program varsayılan olarak "Görev çubuğunda çalıştığında" E-Posta gönderilsin şeklinde ayarlanmıştır. Bu ayarları kendi istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

E-Posta'lar sadece bir sorunla karşılaşıldığında gönderilir. İsterseniz E-Posta gönderimini devre dışı bırakıp daha sonra yeniden çalıştırabilirsiniz.

SMS Kullanımı

SMS maliyetlerini minimuma indirmek açısından, SMS gönderme şartlarını ve sıklığını ayarlar ekranından düzenleyebilirsiniz.

Program varsayılan olarak "Görev çubuğunda çalıştığında" ve "Günde en fazla 2 adet" SMS gönderilsin şeklinde ayarlanmıştır. Bu ayarları kendi istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

SMS'ler sadece bir sorunla karşılaşıldığında gönderilir. İsterseniz SMS gönderimini devre dışı bırakıp daha sonra yeniden çalıştırabilirsiniz.

ÖNEMLİ: SMS paketleri aylık abonelik şeklinde DEĞİLDİR! Herhangi bir zaman kısıtlaması yoktur.

SMS gönderimi sadece yerel operatörler ile çalışmaktadır. Yurt dışı yabancı hatlar maalesef şu an için desteklenmemektedir.

Ekstra SMS Paket Fiyatları
  • Başlangıç (100 SMS) 10 TL
  • Orta (250 SMS) 15 TL
  • İleri (500 SMS) 25 TL

İletişim

Güncelleme 17.10.2014
  • Otomatik kanal güncelleme işleminden sonra hangi kanallara ait bildirim yapılacağının seçimi eklendi. Sağ düğmedeki menüden "Bildirim" ile değişiklik yapılabilir.
  • Kanalın onaylı mı onaysız mı olduğunun seçildiği bir alan eklendi. Sağ düğmedeki menüden "Onay Durumu" ile değişiklik yapılabilir.
  • Kanallar ve videolar ile ilgili bilgileri dışarıya aktarmak için seçenekler eklendi. Hangi bilgilerin aktarılacağı da seçilebilir halde yapıldı. Örnek olarak sadece kanal linklerini ya da linkler ile birlikte izlenme sayılarını aktarabilirsiniz.
  • Kendi istediğiniz şekilde kullanabileceğiniz "Özel İsim" adında bir alan eklendi. Kanala ait takma isim ya da hatırlatıcı bir kod sistemi gibi kullanılabilir.
  • Kanal ait not girildiğini gösteren simge kaldırıldı. Onun yerine notlara ait ilk birkaç satır gösteriliyor. Üzerine gelince de not içeriğinin tamamı gösteriliyor.
  • Kanal ve video listelerinin üzerinde sağ düğme ile açılan menülerde düzenlemeler ve eklemeler yapıldı.
  • Kolon ayarları düğmesi ile listelerde hangi kolonları gösterileceği seçilebilir hale getirildi. Sürükle bırak sistemi ile kullanılabilir.

Güncelleme 28.10.2014
  • "Pano" ekranı eklendi. Bu sayede kanalların gidişatını istenilen tarih bazında, liste ve grafik olarak inceleyebilirsiniz. Proje ve Grup bazında, Güncel, Günlük, Haftalık, Aylık, Yıllık ve istenilen tarih aralığında rapor alınabilir.
  • Kanal ve Video listelerindeki izlenme, abone gibi değerlerin bir önceki gün değerleri de yanlarına eklendi.
  • Proje ismini değiştirebilmek için proje seçim ekranına "İsim Değiştir" butonu eklendi.
  • Projeler arası kanal taşıma eklendi.
  • Eklenen kanallar arasında silinmiş kanallar varsa "Silinmiş" olarak listeye gelmesi eklendi.
  • Proje durumunu gösteren renkler güncellendi. "Yeşil: Kanal yayında", "Siyah: Kanal silinmiş", "Sarı: Kanalda bugün eklenen video var", "Kırmızı: Kanaldan video silinmiş"
  • Video durumunu gösteren renkler güncellendi. "Yeşil: Video yayında", "Sarı: Video bugün eklenmiş", "Kırmızı: Video silinmiş"
  • Kanal linki kopyalama işlemindeki hata giderildi.
  • Japonca ve Arapça benzeri karakter setlerindeki hata giderildi.
  • Çeşitli hatalar giderildi ve kodlar optimize edildi.

Güncelleme 29.10.2014
  • Video linki girerek kanal ekleme imkanı sağlandı

Güncelleme 03.11.2014 - Versiyon 1.2.0
  • Yeni versiyon habercisi eklendi.
  • Yedek alma işlemleri eklendi.
  • TBM ve Sayfa To değerlerinin girilebileceği alanlar eklendi. Bu sayede kullanıcı tahmini olarak ne kadar kazanacağını inceleyebilir.
  • Önceki güne ait değerler ayrı bir sütuna taşındı.
  • Adsense / Partner bilgilerinin girilebileceği alan eklendi.
  • Videolar içinde arama yapabilmek için "Video Arama" ekranı eklendi.
  • Proje durumunu gösteren renkler güncellendi. "Yeşil: Kanal yayında", "Kırmızı: Kanal silinmiş", "Sarı: Kanalda bugün eklenen video var", "Siyah: Kanaldan video silinmiş"

Güncelleme 04.11.2014 - Versiyon 1.2.1
  • "no such table: networks." hatası giderildi.

Güncelleme 06.11.2014 - Versiyon 1.3.0
  • Artışlar ile ilgili görseller eklendi.
  • Programı görev çubuğuna atılıp geri çağrıldığında pano ekranının kaybolması düzeltildi.
  • Pano ekranında grup ve network bilgileri karışık geliyordu. Network seçimi için ayrı bir alan eklendi.
  • Video bilgilerini dışarıya aktar seçeneği yanlışlıkla silinmiş. Yeniden eklendi.
  • İzlenim artışı ile ilgili alanlar diğer ekranlara da eklendi.

Güncelleme 08.11.2014 - Versiyon 1.3.1
  • Çince karakterlerin gösterimindeki hata giderildi.

Güncelleme 08.11.2014 - Versiyon 1.3.2
  • Kanal ekleme penceresine sığmayan kanalların eklenmesindeki hata giderildi.
  • "Not Found." hatası giderildi.

Güncelleme 09.11.2014 - Versiyon 1.3.3
  • Silinen videoları listeden çıkarmak için "Silinenleri Temizle" düğmesi eklendi.
  • Seçili videoları dışarı aktar kısmı bütün videoları aktarıyordu. Düzeltildi.

Güncelleme 10.11.2014 - Versiyon 1.3.4
  • Silinen bazı kanalların bilgilerine ulaşılamadığında çıkan "access violation" hatası giderildi.

Güncelleme 11.11.2014 - Versiyon 1.3.5
  • Kolon ayarlarının saklanmasındaki hata giderildi.

Güncelleme 19.11.2014 - Versiyon 1.3.6
  • Kanala ait mail adresi, kurtarma maili ve kurtarma telefonunun girilebileceği alanlar eklendi.

Güncelleme 05.12.2014 - Versiyon 2.0.0
  • "Kaynak Bulucu" bölümü eklendi. İstenilen anahtar kelime ve özelliklere göre video ve kanal bulma için kullanılabilir.
  • "Ödeme Bilgisi" için alan eklendi. Bu sayede kanala ait ödemelerin yattığı yer ( PayPal / Banka / vs. )saklanabilir.
  • Sıra No alanları eklendi.
  • Alt toplamları olmayan kolonlara alt toplam bilgileri eklendi.

Güncelleme Adımları

1. Öncelikle KanalTakip klasörünüzü yedek almayı unutmayın.
2. www.kanaltakip.com/version/KanalTakip.exe dosyasını indirin ve eskisinin üzerine kopyalayın.
3. KanalTakip.exe dosyasını çalıştırın.

Api Key alma adımları
http://www.ytpara.com/987912-post725.html

hocam program stabil çalışıyor mu şuan eğer çalışıyorsa almak istiyorum ulaşınn lütfen.

Günlük izlenimleri anında sayıyor mu?
Partner bilgisi alıyor mu hocam?
Telif, eşleşen uyarısı veriyor mu?

Partner bilgisi api ile gelmiyor maalesef. Onun için ayrıca bir şeyler yapmak lazım. Bu da kontrol süresini uzatacağı için partner bilgisini getirmeyi seçimlik olarak ekliyorum.

Dünden bekleyen birkaç hata için bugün güncelleme çıkartacaktım ama maalesef yarına kaldı.

Partner bilgisi api ile gelmiyor maalesef. Onun için ayrıca bir şeyler yapmak lazım. Bu da kontrol süresini uzatacağı için partner bilgisini getirmeyi seçimlik olarak ekliyorum.

Dünden bekleyen birkaç hata için bugün güncelleme çıkartacaktım ama maalesef yarına kaldı.

Api olayı nedir? 100 lerce kanalım var tek tek girip izin mi vermem gerekiyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri