Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zip dosyasını klasöre açmanızda bir sorun olma ihtimali var mı hocam? Kontrol edebilir misiniz?programı indirdim veri dosyası yok diyor kuramıyorum hocam bakabilir misin linke tekrar
tamam hocam hallettimZip dosyasını klasöre açmanızda bir sorun olma ihtimali var mı hocam? Kontrol edebilir misiniz?
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam son versiyon 2.11.0.tamam hocam hallettim
programın son versiyon 2.11.0 değilmi
Rica ederim. İyi çalışmalar.bionun programına alışmıştım fakat format atınca gitti lisans numarası, bunu deneyelim bakalım demo için teşekkürler
Dönüş yapıldı.merhaba hocam 1 adet almak istiyorum enpara hesap numarası veya paypal gönderirmisiniz
Doğru sonuçları verebilmesi için 24 geçmesi gerekiyor. İzlenim artışı kolonundan takip edilebilir.günlük izlenimi göstermyormu
Evet hocam son birkaç test kaldı. www.kanaltakip.com/dm/KanalTakip.exe dosyasını Kanal Takip klasörünüze atarak kullanabilirsiniz.dm olayı yenimi eklendi hocam bende gözükmüyoda son sürüme güncellemem gerekli galiba
Birkaç ihtimal var aslında. Api'den gelen bilgilerde çok sık olmasa da bazen tutarsızlık olabiliyor ya da geçersiz izlenim olarak gördüğü bazı değerleri silebiliyor.
Kanal izlenimi (-) olarak gözüktüğü zamanlarda video sayınızda bir azalma var mı? Programda kanal ismine çift tıklayarak videoların ayrıntılarına geçip oradan hangisinde düşme olmuş diye bakabilirsiniz. Belki oralardan bir bilgi çıkabilir.
Resim gözükmüyor hocam. Tekrar atarmısınız.![]()
böyle uyarı alıyorum kanal eklerken
Resim gözükmüyor hocam. Tekrar atarmısınız.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.