YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Arkadaşlar sizde de kanalları güncellemede sıkıntı var mı ? Api değiştirmeme rağmen güncellenmiyor kanallar

Programlarla alakalı durum değil bu. Google ve youtube da bir kaç güdnrü yavaşlama var ondan. Sanırım sağlam bir güncelleme yapacaklar.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Hocam kanal takibe zaman ayarlı bir kontrol ekler misiniz ? Kaç ay önce söyledim yapılacak demiştiniz de hala yapılmadı. Çok gerekli bir şey bazen saati unutuyorum gün geçince üstüne saydığından 2 günlük bir izleme çıkartıyor bana karışıyor. Bunun yanı sıra bu otomatik yapınca bir de hangi listeleri yapacağını seçsek daha iyi olur.

Birde güncelleme opsiyonlarında sadece kanal yada kanal ve video detaylarını seçince güncelleme yaparken bütün izlemeleri kenara atarak denetleme yapıyor bundan sebep bütün alınan izlemeler vs siliniyor. Bunları güncellerken hiç bir detaya dokunmamasını sağlar mısınız? Benim takipte 500'den kanal var zaten 1 saat sürüyor sırf bundan sebep sadece kanal seçeneğini seçemediğimden 1 saatten fazla süre takibe girmek zorunda kalıyorum normalde sadece kanal seçilse bu kadar uzun sürmeyecek.

Son olarak örnek 100 kanallık bir listede 10 tane kapanan kanal olunca topluca o kapanan kanalları seçip başka listeye taşımak isteyince 10 tane alıyor fakat kapalıların yanı sıra açıklardan da alıyor. Karışık çekiyor yani. Böyle bir sorun da var. En yakın zamanda bu belli başlı sorun ve isteklerin düzeltilip yapılmasını isterim. İyi çalışmalar.

arkadaşlar sizdede kanal takipte kanalları guncelleyınce profıl resmi ünleme düşüyormu neredeyse coğu ünleme düştü profılde ama kanala girince direk girebiliyor ne oldugunu anlıyamadım ? yeni oldu bu

kanal takip calıstırdıgımda butun kanallar degilde iyi kazandıran 3-5 kanalin profil resminde unlem cıkıyor kanalı yt de acıyorum sıkıntısız gozukuyor sizdede aynı sıkıntı varmı ?

kanal takip calıstırdıgımda butun kanallar degilde iyi kazandıran 3-5 kanalin profil resminde unlem cıkıyor kanalı yt de acıyorum sıkıntısız gozukuyor sizdede aynı sıkıntı varmı ?

aynen dostum bende nerdeyse simdi hepsi öyle oldu sende tekrar guncelle dıger kanallarını buyuk ıhtımal onlarda oyle gozukecek kanal takıpte sıkıntı var sanırım heralde

alıntı yapamıyorum kanal takipte degilde kanallarda sıkıntım olmasın f mi yiyor kanallar napiyor

yok kanallarda sıkıntı olsaydı normal yt de gırınce hem dogrulamaya duserdı tel ısterdı unlemden dolayı hemde normal sayfada acınca profıl gozukuyor sıkıntısı kanallarda sorun oldugunu sanmıyorum kanal takipte sorun varsa herkeste mi var onu merak ettim sendede varmı bende oldugu gıbı en azından

bende 2 program var farkli pclerde laptoptakinde hic unlem resmi cıkan olmadı pc dekinde 5 kanalda unlem resmi cıktı unlem resmi cıkanlar iyi izlenen kanallar

Profll sorunu yine başladı, sadece takip de değil browserda da bazen resimler geç geliyor.

Hayır genel bir sorun birkaç gündür çoğu kişide var takiple alakası yok. Ünlem verdiği sırada browserden kanalı açmaya çalış resimler çok geç gelecektir. Türkiye de sorun var.

Hayır genel bir sorun birkaç gündür çoğu kişide var takiple alakası yok. Ünlem verdiği sırada browserden kanalı açmaya çalış resimler çok geç gelecektir. Türkiye de sorun var.

he anladım dostum kanalın içeriğiyle alakası yoksa sorun degil ozaman :) kanalı etkilemesinde

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] paypal ödemesini geçtim hocam lisans işlemlerini nasıl hallediyoruz ?

Sürekli mesaj atıyoruz. paypal ödemesine cevap dönüyorsunuz, diğer mesajları es geçiyorsunuz.

Sürekli mesaj atıyoruz. paypal ödemesine cevap dönüyorsunuz, diğer mesajları es geçiyorsunuz.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Skype'tan, özel mesajdan ve bu konu üzerinden birşeyler yazdım o kadar. Ödeme mesajını cevaplayıp bizimkileri es geçiyorsunuz ayıptır hocam...

Es geçilen mesaj yok bütün hepsi not alınıp öncelik sırasına göre inceleniyor. Sırası geldiğinde elbette yapılıp güncellemeye dahil edilecek.

Evet ödeme mesajlarına dönüş yapıyorum çünkü aradan çıkarması zaman almıyor. Forum üzerinde satılan Kanal Takip, Asistan ve Videonti haricinde de uğraştığım işler ve projeler var. Dediğim gibi hepsi bir sıra ve düzen şeklinde yapılıyor.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:01 ----------

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Skype'tan, özel mesajdan ve bu konu üzerinden birşeyler yazdım o kadar. Ödeme mesajını cevaplayıp bizimkileri es geçiyorsunuz ayıptır hocam...
Hocam bakın az öncekine ek olarak şunu da yazayım. Her mesaja birebir dönecek zamanım maalesef yok. Sadece ben değil hiçbir yazılımcı bu şekilde performanslı olarak çalışamaz.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Yazılım ve destek personeli bulana kadar bir süre daha böyle gidecek maalesef.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri