YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] flash belleğe lisanslayabilir miyiz?
Flash bellek için lisanslama sistemini değiştirmem lazım hocam. Ayrıca flash bellek kullanımında veritabanının bozulma ihtimali var. O da önemli bir sorun.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION], abi ben bir adet lisans almıştım uzun zamandır, pc format attıktan sonra kanal takip programının lisansı kaybetdim, maile baktım ama lisans bulamadım, abi çok rica ediyorum yardimcı ol, lisans anahtarını söylerseniz çok sevinirim, skype yazdım cevap bekliyorum,
Birazdan dönüş yapıyorum hocam.

Flash bellek için lisanslama sistemini değiştirmem lazım hocam. Ayrıca flash bellek kullanımında veritabanının bozulma ihtimali var. O da önemli bir sorun.

Birazdan dönüş yapıyorum hocam.

Reis, dizi çalışıyoruz her bölümü 1-2 gb ve sistem de var. 120 GB SSD'de çalışınca hemen doluyor. Hani silsem bile yavaşlıyor bilgisayar, buna önlem olarak format atmak gerekiyor ohooo :D

Lisanslamaya çare lazım :D

Reis, dizi çalışıyoruz her bölümü 1-2 gb ve sistem de var. 120 GB SSD'de çalışınca hemen doluyor. Hani silsem bile yavaşlıyor bilgisayar, buna önlem olarak format atmak gerekiyor ohooo :D

Lisanslamaya çare lazım :D

Aslında şöyle yapılabilir.

"Kanal Takip" klasörünü flash belleğe kopyalayın. Oradan normal bir şekilde çalışması lazım. Format vs. sonrası ise lisans ekranına geçip "Lisans Taşıma" düğmesine tıklayın. Daha sonra yine lisans ekranına geçip "Tamam" düğmesine tıklayın.

Bu yöntemle flash bellekten kullanabilirsiniz. Hatta yanınızda gezdirip farklı bilgisayarlardan da kullanabilirsiniz ama dediğim gibi flash bellek pek güvenli olmayabilir. Arada bir klasörün yedeğini almanızın faydası olur.

bugün bi türlü dailymotiondaki kanallarda sayım yapmıyor benim program.güncelle diyorum,sanki güncellemiş gibi hemen normal ekrana geri dönüyor ama sayım filan yaptıgı yok,hata da vermiyor...

hocam,nasıl oldugunu anlamadım ama çözüldü sanırım.az önce verdigin dosyayı yerine attıkdan sonra 3 defa kapatıp açtım,saymıyordu.sonra,acaba youtube kanallarını sayıyor mu diye tekrar açtım ve saydı.dailymotion sayımınıda tekrar deneyeyim madem açtım dedim ve şimdi onuda saydı :)

hocam,nasıl oldugunu anlamadım ama çözüldü sanırım.az önce verdigin dosyayı yerine attıkdan sonra 3 defa kapatıp açtım,saymıyordu.sonra,acaba youtube kanallarını sayıyor mu diye tekrar açtım ve saydı.dailymotion sayımınıda tekrar deneyeyim madem açtım dedim ve şimdi onuda saydı :)

Arka planda dailymotion ssl bağlantısı ile ilgili bir hata veriyor. O yüzden güncelleme yapmıyormuş. Geçici bir sorun olma ihtimali yüksek ama bende hala hata veriyor. Birkaç test daha yapıp netleştireyim.

Hocam guncelleme yapmiyor yapıyor gibi ama bos gorunuyor hepsi gecicidir heralde.

!!! mobildeyim !!!

Versiyon: 2.50.0
Tarih: 21 Mayıs 2016
Yapılanlar:
- Birden fazla kanala ait video linklerini dosyaya kayıt edebilmek için sağ klik menüye "Video Linklerini Kopyala" seçeneği eklendi.
- Dailymotion güncellemelerindeki sorunlar giderildi.
- Hatalar ile ilgili düzenlemeler yapıldı.

---------- Spam Engelliyici 18:51 ---------- Önceki Mesaj 18:50 ----------

[MENTION=28141]kill19[/MENTION]
[MENTION=9026]nsk1984[/MENTION]

Versiyon 2.50 ile deneyebilir misiniz?

Yapılanlar:
- Birden fazla kanala ait video linklerini dosyaya kayıt edebilmek için sağ klik menüye "Video Linklerini Kopyala" seçeneği eklendi.

@kill19
@nsk1984

hocam şuan deneme fırsatım yok arkadaş deneyebilirse o bilgilendirsin ...:(

Yapılanlar:

[MENTION=28141]kill19[/MENTION]
[MENTION=9026]nsk1984[/MENTION]

hocam şuan deneme fırsatım yok arkadaş deneyebilirse o bilgilendirsin ...:(

denedim sıkıntı yok şuan çalışıyor

hocam son güncellemeden önce videoları gördüğümüz detay bölümünde copy + excel paste dediğimizde değerleri sütun sütun yazıyordu. Şu anda tüm sütunlarındaki değerleri toplayıp tek hücreye/satıra yazıyor.
bununla ilgilenmeniz mümkün mü ?
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

arkadaşlar benim kanaltakipe bişey oldu , bugünki izlenimi gösteriyor , dün yazan yerde hep 0 diyo orayı güncellemiyor

invalid buffer size for decryption hatası veriyor çalıştırırken şu an.. sorun ne acaba? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Selamlar. Lisans ekranına geçip "Lisans taşıma" düğmesine basın,. Sonra tekrar lisans ekranına geçip tamama tıklamamız yeterli .

Mobilden yazılmıştır.

Her zaman cözüm getirmiyor bu ama. Suan yine lisans sorunu yüzünden programi kullanamaktayim.

Bende yarım saattir çalıştırmak için uğraşıyorum ve program çok kasıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri