YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Programda Gunluk ızlenımı nerden seçiyoruz zcaba kolon ayarlarıdna gunluk izlenım dıye bişeyde yok harbi çok karışık

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 22:51 ----------

Çıldırıcam yemin ederim nasıl bi programdır yenisi tam olarak gün bellimi ne zaman çıkacagının

Programda Gunluk ızlenımı nerden seçiyoruz zcaba kolon ayarlarıdna gunluk izlenım dıye bişeyde yok harbi çok karışık

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 22:51 ----------

Çıldırıcam yemin ederim nasıl bi programdır yenisi tam olarak gün bellimi ne zaman çıkacagının

Çıldırmanıza gerek yok izlenim artışı kolonunu listeye ekleyin. İstemediğiniz kolonları da listeden çıkartın hepsi o kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Programın yenı versiyonu çıkmış indir diyor indiriyorum ee hanı nereye atıyor bunu açıp kapatırıyorum gene istiyor baktım bıyerde buldum tıklıyorum Veri Dosyası bulunamadı kapatılıyor diyor

---------- Spam Engelliyici 8.11.2016 00:00 ---------- Önceki Mesaj 7.11.2016 23:59 ----------

Ayriyetten konunda bi guncel versiyonun linki yok.

---------- Spam Engelliyici 00:15 ---------- Önceki Mesaj 00:00 ----------

Tekrar Ayriyetten kanalı ekledım test 1video sıldım kontrol detaylarına geldım gordum Kontrol detaylarına gelen bildirimi nasıl sileceğim?

1 yıldan fazladır kullanıyorum bu programı yorumları görünce şaşırıyorum

neyini yapamıyosunuz beyler

istemediğiniz kolonları cıkartın atın gayet basit anlasılır

diğer arkadasın programını kullanmadım ama bence fazla eleştiri var

şaşırıyorum valla

1 yıldan fazladır kullanıyorum bu programı yorumları görünce şaşırıyorum

neyini yapamıyosunuz beyler

istemediğiniz kolonları cıkartın atın gayet basit anlasılır

diğer arkadasın programını kullanmadım ama bence fazla eleştiri var

şaşırıyorum valla

Editliyorum mecburiyetten kullanyıorum botu ama okadar saçma sapanki kanal listesındeki işi Pano dene kısımdan yapıyoruz kolondan not eklıyoruz not yazmak için soldakı ayrıntıkalrı tıklıyoruz abuk subuk yerlere konmuş herşey Arkadaş kendisi için yazmış sadece

Hocamla Skype üzerinden konuştuk, sağ olsun çok yardımcı oldu. Yeni yazılımın çıkmasını merakla bekliyorum.

Editliyorum mecburiyetten kullanyıorum botu ama okadar saçma sapanki kanal listesındeki işi Pano dene kısımdan yapıyoruz kolondan not eklıyoruz not yazmak için soldakı ayrıntıkalrı tıklıyoruz abuk subuk yerlere konmuş herşey Arkadaş kendisi için yazmış sadece

gerçekten bu kadar eleştiriyi hak etmiyo hocam

bence kullanmayın zor geliyosa

Lisans anahtarınızı ve sipariş numaranızı gönderirseniz yarın mesai saatlerinde iade işleminizi halledelim. Zorla kullanmak zorunda değilsiniz.

Son düzenleme:
Ben programdan fazlasıyla memnunum.Kendisine teşekkür ediyorum.

Aldığı bütün paralar son kurusuna kadar helal olsun [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

bu yazılımı alanlara yenı yazılım ucretsızmı yanı guncelleme mı olucak yoksa o ayrımı?

skype yazdım hocam bakabilir misin ? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Windows 8.1 kullanıyorum. Programı yönetici olarak ve Windows 8 uyumluluğu ile çalıştırıyorum ancak güncelle butonu aktif değil. Bu sorunu yaşayan oldu mu acaba daha önce ?

EDİT: ÇÖZÜLDÜ :)

Lisans ekranında anahtarı yazıp "lisans taşıma" düğmesine tıklayın. Bu sayede lisans boşa çıkmış olacaktır. Daha sonra yine lisans ekranına gelip aynı anahtar ile aktif edebilirsiniz.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

Son düzenleme:
ne kadar ugraşırsam ugraşayım kolonları istedigim gibi sıgdıramıyorum,soldaki pano kısmı her şekilde engel oluyor :) bu pano kısmını sayfanın altına alamazmıyız hocam?

ne kadar ugraşırsam ugraşayım kolonları istedigim gibi sıgdıramıyorum,soldaki pano kısmı her şekilde engel oluyor :) bu pano kısmını sayfanın altına alamazmıyız hocam?

şu panolara ayar çekemediğim için 1 yıldır kullanmıyordum ama
şimdi ugraşacagım 2 kanal eksik yaparım ama o kolanları ayarlıcam
inat ettim şuanda :D

şu panolara ayar çekemediğim için 1 yıldır kullanmıyordum ama
şimdi ugraşacagım 2 kanal eksik yaparım ama o kolanları ayarlıcam
inat ettim şuanda :D

bende yeni almadım hocam programı zaten,hem bunu hem diger programı aynı zamanlarda aldım.digerini sürekli kullandım rahatca ama bu konuda yazan diger arkadaşlar gibi bana göre de bu program biraz ugraştırıyor.kanallara bisürü notlar ekliyorum mesela,soldaki pano yüzünden eklenen notlar görünmüyor,okunmuyor.o ekranı pano yüzünden daha az,kısıtlı kullanıyoruz.notları okuyabilmek için kanala tıklayıp,oradan detaylara bakıp okumam gerekiyor.o kadar ugraşacagıma açıp excelden bakıyorum.program gerçekten güzel,çalışmasına hiçbi lafım yok ama biraz düzenleme istiyor...

bende yeni almadım hocam programı zaten,hem bunu hem diger programı aynı zamanlarda aldım.digerini sürekli kullandım rahatca ama bu konuda yazan diger arkadaşlar gibi bana göre de bu program biraz ugraştırıyor.kanallara bisürü notlar ekliyorum mesela,soldaki pano yüzünden eklenen notlar görünmüyor,okunmuyor.o ekranı pano yüzünden daha az,kısıtlı kullanıyoruz.notları okuyabilmek için kanala tıklayıp,oradan detaylara bakıp okumam gerekiyor.o kadar ugraşacagıma açıp excelden bakıyorum.program gerçekten güzel,çalışmasına hiçbi lafım yok ama biraz düzenleme istiyor...

valla şimdi kolonları tıpkı bio nun ki gibi yaptım sırası ile herşeyi birebir yaptım :D
not kanal vs
bi dene şuanda hoşuma gitti valla :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri