memnunmusunuz arkadaslar programdan memnunsanız bende alıcam..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
izlenme artışı dedigi günlük izlenim sayısı
Programda Gunluk ızlenımı nerden seçiyoruz zcaba kolon ayarlarıdna gunluk izlenım dıye bişeyde yok harbi çok karışık
---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 22:51 ----------
Çıldırıcam yemin ederim nasıl bi programdır yenisi tam olarak gün bellimi ne zaman çıkacagının
1 yıldan fazladır kullanıyorum bu programı yorumları görünce şaşırıyorum
neyini yapamıyosunuz beyler
istemediğiniz kolonları cıkartın atın gayet basit anlasılır
diğer arkadasın programını kullanmadım ama bence fazla eleştiri var
şaşırıyorum valla
Editliyorum mecburiyetten kullanyıorum botu ama okadar saçma sapanki kanal listesındeki işi Pano dene kısımdan yapıyoruz kolondan not eklıyoruz not yazmak için soldakı ayrıntıkalrı tıklıyoruz abuk subuk yerlere konmuş herşey Arkadaş kendisi için yazmış sadece
Editliyorum mecburiyetten kullanyıorum botu ama okadar saçma sapanki kanal listesındeki işi Pano dene kısımdan yapıyoruz kolondan not eklıyoruz not yazmak için soldakı ayrıntıkalrı tıklıyoruz abuk subuk yerlere konmuş herşey Arkadaş kendisi için yazmış sadece
Lisans ekranında anahtarı yazıp "lisans taşıma" düğmesine tıklayın. Bu sayede lisans boşa çıkmış olacaktır. Daha sonra yine lisans ekranına gelip aynı anahtar ile aktif edebilirsiniz.
Mobilim. Yazım hatası olabilir.
ne kadar ugraşırsam ugraşayım kolonları istedigim gibi sıgdıramıyorum,soldaki pano kısmı her şekilde engel oluyorbu pano kısmını sayfanın altına alamazmıyız hocam?
şu panolara ayar çekemediğim için 1 yıldır kullanmıyordum ama
şimdi ugraşacagım 2 kanal eksik yaparım ama o kolanları ayarlıcam
inat ettim şuanda![]()
bende yeni almadım hocam programı zaten,hem bunu hem diger programı aynı zamanlarda aldım.digerini sürekli kullandım rahatca ama bu konuda yazan diger arkadaşlar gibi bana göre de bu program biraz ugraştırıyor.kanallara bisürü notlar ekliyorum mesela,soldaki pano yüzünden eklenen notlar görünmüyor,okunmuyor.o ekranı pano yüzünden daha az,kısıtlı kullanıyoruz.notları okuyabilmek için kanala tıklayıp,oradan detaylara bakıp okumam gerekiyor.o kadar ugraşacagıma açıp excelden bakıyorum.program gerçekten güzel,çalışmasına hiçbi lafım yok ama biraz düzenleme istiyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.