Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] kanal takip videoların para kazanmasının kapalı olduğunu görmüyo yeşil gösteriyor, güncelleme gerekiyor sanırım bakar mısınız
Normalde herkese açık olarak verdikleri bilgiler şu an gizli durumda. Yapılacaklar listemde var ama yeni bot ve yeni kanal takip için 1 hafta sürecek bir yoğunluğum var. Bittiği gibi düzeltirim sanırım.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]Dailymotion api sisteminde değişiklik yaptığı için detaylı inceleme yapmam gerekiyor. Aşırı yoğunluktan ötürü ilgilenemedim kusura bakmayın. Birkaç güne çıkartmayı planlıyorum.
Konu her güncellendiğinde bir umut bakıyorum dm güncellemesi için ancak benim umudum tükendi.
Dailymotion api sisteminde değişiklik yaptığı için detaylı inceleme yapmam gerekiyor. Aşırı yoğunluktan ötürü ilgilenemedim kusura bakmayın. Birkaç güne çıkartmayı planlıyorum.
Programı açınca DEMO yazıyor lisans taşıma yapıp tekrar girsem de bir şey farketmiyor. Kullanamıyorum. Neden olabilir ? Kanal güncelleme butonları aktif değil.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Programı açınca DEMO yazıyor lisans taşıma yapıp tekrar girsem de bir şey farketmiyor. Kullanamıyorum. Neden olabilir ? Kanal güncelleme butonları aktif değil.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
dm kanalları kontrol etmek istedigimde günlerdir banada sürekli bu hatayı veriyor.sonra farkettim ki her kanalda vermiyorbana ait kanallardan sadece 1 tanesinde,aynı zamanda takip ettigim başkalarının kanallarındanda bagzılarında yine bu hatayı veriyor.diger kanalları takip edemiyorum günlerdir bu yüzden,tam olarak hangisinde olduguna bakamadım çünkü henüz.ama benim kanallardan o sorunlu olan haricindekileri seçip öyle güncelliyorum ve sorun çıkarmıyor.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Dm güncellemesi bekleniyor. Bu işi beceremiyorsanda Bir açıklama yapsan artık ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.