YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Program normal çalışırken veriyor herhangi birşey yapmadan

Birazdan dönüş yapıyorum

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 13:54 ---------- Önceki Mesaj 13:21 ----------

Güncelleme yayınladım.

Programa yeniden girişinizde uyarı verecektir ya da isterseniz www.kanaltakip.com/version/KanalTakip.exe adresinden indirebilirsiniz.

güncelledim hocam bakalım bi sıkıntı cıkmaz inşallah

güncelledim hocam bakalım bi sıkıntı cıkmaz inşallah

Versiyon geçişinde kodlardaki bazı gereksiz yerleri temizlerken arada kaynayanlar olmuş. Sabahleyin de buna benzer bir hata vardı. Sonuçta kul yapısı :) Elimden geldiğince hızlı bir şekilde halledip geri dönmeye çalışıyorum.

Şuan için bir sorun yok ama eski versiyonda artış hit artınca yeşil okla gösteriyordu o tekrar eklenirse güzel olur

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam ellerine sağlık teşekkür ederim son güncellemeler ile harika oldu program..

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam ellerine sağlık teşekkür ederim son güncellemeler ile harika oldu program..

Rica ederim hocam. Güle güle kullanın. Sizlerin istekleri ile gelişiyor program.

Bu arada, web üzerinden kullanım için de baya bir istek geliyor. Kısmetse en geç aralık ortasına doğru site üzerinden kullanılabilir hali de yayına girecek.

İzlenim Artış'ını Pano dışında diğer proje pencerelerinde de görsek iyi olur.

Artış oku güzeldi, normal proje ekranında da yan sütunda izlenim artış sayısını ekleyebilir misin ?

Teşekkürler.

İzlenim Artış'ını Pano dışında diğer proje pencerelerinde de görsek iyi olur.

Artış oku güzeldi, normal proje ekranında da yan sütunda izlenim artış sayısını ekleyebilir misin ?

Teşekkürler.

Yapılacaklara ekledim. İlk güncellemede hazır olur.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güncelleme 06.11.2014 - Versiyon 1.3.0
  • Artışlar ile ilgili görseller eklendi.
  • Programı görev çubuğuna atılıp geri çağrıldığında pano ekranının kaybolması düzeltildi.
  • Pano ekranında grup ve network bilgileri karışık geliyordu. Network seçimi için ayrı bir alan eklendi.
  • Video bilgilerini dışarıya aktar seçeneği yanlışlıkla silinmiş. Yeniden eklendi.
  • İzlenim artışı ile ilgili alanlar diğer ekranlara da eklendi.

hocam programda çince gibi dillerde karakter sorunu var ilgilenirsen sevinirim.

aBZzmg.png

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam merhaba program şuan da mütiş oldu daha da geliştirmek için bir önerim var oluşturduğumuz profillerdeki kanalları üzerine gelip tek tek kopyalamak yerine hocam tek tıklama ile txt olarak linklerini ve açıklamalarını komple alabilsek süper olur hocam rica etsem bu şekilde toplu dışa aktar seçeneği yapabilirmisiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri