YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
@Slowhand hocam vds değiştirdim bugün, kanal yükleme programından yedek almıştım yeni vds de tekrar yedekten geri yükledim fakat kanal listelerim geri gelmedi? Screenshot by Lightshot

kanallar geliyor kanal listelerim ortada yok zaten o bölüm hiç aktif değil yardım edermisin :( projeler bölümünde listelerim mevcut fakat

http://prntscr.com/56ngr3

üst menüde ki kanal listesi bölümü pasif?

http://prntscr.com/56nh3s

Son düzenleme:
demoyu indirip kullanalım bakalım kanal sayısının artmasıyla ihtiyacımız olacak gibi :)

Hocam sizden iki istegim olacak birincisi güncelleme yaparken programı kullanamıyoruz hatta simge durumuna dahi alamıyorum pasif oluyor güncellemenin arka planda yapılmasını saglayabilirmisiniz,
ikincisi ise kanal eklerken kanal mail bilgilerini girebilecegim bir alan oluşturulabilirmi.

İyi çalışmalar bol kazançlar.

Hocam sizden iki istegim olacak birincisi güncelleme yaparken programı kullanamıyoruz hatta simge durumuna dahi alamıyorum pasif oluyor güncellemenin arka planda yapılmasını saglayabilirmisiniz,
ikincisi ise kanal eklerken kanal mail bilgilerini girebilecegim bir alan oluşturulabilirmi.

İyi çalışmalar bol kazançlar.

Güncelleme kısmı için bir çalışma yapıyorum hocam. Yarın testlerden sonra çıkartabilirim.

Kanala ait ayrıntılar kısmında notlar alanı var. Orayı kullandınız mı?

konuyu görmüşken yazayım demosunu kullanıyorum suan cok memnunum bitince demo alacam programı

Kanala ait ayrıntılar kısmında notlar alanı var. Orayı kullandınız mı?

Orayı kullanıyorum şuan, kanalı ekleyip sonra kanalı bulup ayrıntılara girip notu ekliyorum da ben tembel oldugumdan belki biraz daha işi kolaylaştırısınız diye düşünmüştüm :)

Ellerinize saglık çok kullanışlı bir program işimi çok kolaylaştırdı.

İyi akşamlar hocam 1keremi veriyoruz ücreti yoksa her aymı ? Birde programa kanal şifrelerini giriyormuyuz ?

Orayı kullanıyorum şuan, kanalı ekleyip sonra kanalı bulup ayrıntılara girip notu ekliyorum da ben tembel oldugumdan belki biraz daha işi kolaylaştırısınız diye düşünmüştüm :)

Ellerinize saglık çok kullanışlı bir program işimi çok kolaylaştırdı.

Tembel insan üretkendir derler :) Yarınki güncellemeye kanalların kurtarma maili, kurtarma telefonu ve mail adresinin girilebileceği 3 alan ekliyorum.

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

İyi akşamlar hocam 1keremi veriyoruz ücreti yoksa her aymı ? Birde programa kanal şifrelerini giriyormuyuz ?

Programın ücreti 1 kere veriliyor. Yanında gelen 100 sms bittikten sonra sms kullanmaya devam etmek isterseniz sadece sms paketini yeniliyorsunuz.

Tembel insan üretkendir derler :) Yarınki güncellemeye kanalların kurtarma maili, kurtarma telefonu ve mail adresinin girilebileceği 3 alan ekliyorum.

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

Programın ücreti 1 kere veriliyor. Yanında gelen 100 sms bittikten sonra sms kullanmaya devam etmek isterseniz sadece sms paketini yeniliyorsunuz.

İşinize karışmak gibi olmasın ama ekleyeceginiz o 3 alanı kanal eklerken açılan küçük pencereye eklerseniz bayagı makbule geçer.İyi çalışmalar.

Şifre kısmını atlamışım. Kanal şifrelerini girmiyorsunuz. Ayrıca bilgiler youtube api ile alınıyor. Bu sayede kanal ve video sayfasına gidilmiyor.

---------- Spam Engelliyici 23:41 ---------- Önceki Mesaj 23:38 ----------

Toplu kanal eklerken nasil olacak?

Tablo şeklinde giriş yapılabilir aslında. Excel gibi.

hocam demoda hangi partnere bağlı olduğu yazmıyor mu kanalların

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri