YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Hocam Video /izlenme + oranını gorebilecegimiz ek bir kolon ekleyebilirmisiniz

mobil mesaj

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam programın en güncel sürümünün linkini verir misiniz?

Bu yeni sürümmü acaba

Yok hocam. Yeni versiyon üzerinde halen çalışıyorum. Birkaç saatlik işi kaldı.

---------- Spam Engelliyici 21.02.2015 00:17 ---------- Önceki Mesaj 20.02.2015 22:17 ----------

Güncellemedeki testlerim bitti. Denemeleri için 2 arkadaşıma gönderdim. Onlardan haber bekliyorum.

---------- Spam Engelliyici 21.02.2015 00:17 ---------- Önceki Mesaj 20.02.2015 22:17 ----------

Güncellemedeki testlerim bitti. Denemeleri için 2 arkadaşıma gönderdim. Onlardan haber bekliyorum.

Hocam gönderin biz kendimiz deneyelim artık güvenemiyorum kontrollere. 4-5 gündür kontrol yapmadım.
Nasıl olsa yedekleme ve geri yükleme var proğramda eski yeni sürüm arası geri yükleme sorunu yoksa tabi.

Aynen hocam biz kendimiz deniyelim testleri. Denemeleri yapan arkadaşlar tatilde sanırım. :)

hocam vallahi sürekli skypedan konusuyoruz. çok ihtiyacım var şu v3'e biran önce bitsinde işlerime devam etsem

Hocam gönderin biz kendimiz deneyelim artık güvenemiyorum kontrollere. 4-5 gündür kontrol yapmadım.
Nasıl olsa yedekleme ve geri yükleme var proğramda eski yeni sürüm arası geri yükleme sorunu yoksa tabi.

Aynen hocam biz kendimiz deniyelim testleri. Denemeleri yapan arkadaşlar tatilde sanırım. :)

hocam vallahi sürekli skypedan konusuyoruz. çok ihtiyacım var şu v3'e biran önce bitsinde işlerime devam etsem

Selamlar. Kanal kontrol sistemini yeniden yazdığım için test biraz uzun sürdü arkadaşlar. Bütün geri dönüşleri aldım ve eksikleri giderdim. Bugün öğlen güncelleme çıkmış olur.

hocamdan ikinci lisansımı aldım gerçekten çok kullanışlı ve güzel bir program
başarılarınızın devamını dilerim

v2.3.0 güncellemesinde kaynak bulucu çalışmıyor hocam.

Hocam eski versiyondaki gibi çalışması için 1 nolu seçenekte mi kalmalı

mobil mesaj

2.3 güncellemesindeki sorunlar için 2.3.2'i indirebilirsiniz arkadaşlar. Herkese kolay gelsin. İyi çalışmalar.

Versiyon: 2.3.2
Tarih: 24 Şubat 2015
Yapılanlar:

- Abone sayılarındaki hata giderildi.

-----------------------------------------------------

Versiyon: 2.3.1
Tarih: 23 Şubat 2015
Yapılanlar:

- Yeni eklenen kanalları kapalı gösterme hatası giderildi.
- İzlenim sayılarının çift gösterilmesi giderildi.

-----------------------------------------------------

Versiyon: 2.3.0
Tarih: 23 Şubat 2015
Yapılanlar:

- Kanal kontrol algoritmasında iyileştirmeler yapıldı.
- Kontrol işlemi sırasında programın kullanılamama sorunu giderildi.
- Ayarlar penceresine "Kontrol Yöntemi" başlığı ile 3 farklı seçenek eklendi.
1. Sadece Kanal: Kanal bilgisi ile birlikte gelen video sayısı, izlenim ve abone bilgileri okunur. Her kanal için 1 sorgu çalışır. Video sayısındaki ani değişimlerde api'den kaynaklı hata olabilir.
2. Kanal ve Video Sayısı: 1. seçeneğe ek olarak kanaldaki video sayısını net olarak öğrenmek için başka bir sorgu daha gönderilir. Toplamda her kanal için 2 sorgu çalışır. İlk seçeneğe göre biraz daha yavaştır.
3. Kanal ve Video Detayları: En detaylı kontrol bu seçenek ile sağlanır. 2. seçeneğe ek olarak kanaldaki bütün videolara ait detaylar indirilir. Kanaldaki video sayısına göre sorgu sayısı değişkenlik gösterir.

2.0.0 sürümü olan arkadaşlardan biri upload yapabilirmi. ben iki sürümüde kullanmak istiyorum. 2.0.0'da sürümde anlık izlenmeleri görebiliyordum. diğeride farklı yerde işime yarıycak. exesi olan biri uplaod edip gönderirse çok makbule geçer

2.0.0 sürümü olan arkadaşlardan biri upload yapabilirmi. ben iki sürümüde kullanmak istiyorum. 2.0.0'da sürümde anlık izlenmeleri görebiliyordum. diğeride farklı yerde işime yarıycak. exesi olan biri uplaod edip gönderirse çok makbule geçer
3. Kontrol yöntemi eskisi ile aynı çalışıyor hocam. O işinizi görmüyor mu?

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

---------- Spam Engelliyici 08:29 ---------- Önceki Mesaj 06:41 ----------

v2.3.0 güncellemesinde kaynak bulucu çalışmıyor hocam.

Versiyon: 2.3.3
Tarih: 24 Şubat 2015
Yapılanlar:

- Kaynak bulucudaki hata giderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri