YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Gün içerisinde birkaç arkadaşa bağlanıp sorunları inceledim. Kanal ekleme veya güncelleme sorunu olan arkadaşlar aşağıdaki maddelere bir göz atabilirler. Bu durumlara uymayan 1-2 hata daha var onları detaylı bir şekilde incelemeye çalışıyorum.

1. Program "Kullanım Dışı" olarak gözüküyorsa kanal ekleme bölümü işlevini yerine getirmeyecektir. Geçen ay yapılan internet olmadan programı kullanabilme isteğinde burası gözden kaçmış ve açık duruyormuş.

2. Program ayarlarından gerçek bir "Api Key" bilgisinin girilmesi ve bu key'in "YouTube Data API" özelliğinin aktif olması gerekiyor. Bu bölüme rastgele bir değer yazıldığında ya da "Client ID" gibi bir değer girildiğinde çalışıyor gibi gözükse bile sonuç gelmeyecektir.

3. Bir önceki Api V2 kullanımında kanal ekleme kısmında UCK8sQmJBp8GCxrOtXWBpyEA yada Google yazarak ilgili kanalı ekleme şansı vardı. Şimdi kanalı tam link şeklinde eklemek gerekiyor.

Örnek olarak:
https://www.youtube.com/channel/UCK8sQmJBp8GCxrOtXWBpyEA
https://www.youtube.com/user/Google

Dünya engeli ile ilgili bir çalışmanız olacak mı ?

Gün içerisinde birkaç arkadaşa bağlanıp sorunları inceledim. Kanal ekleme veya güncelleme sorunu olan arkadaşlar aşağıdaki maddelere bir göz atabilirler. Bu durumlara uymayan 1-2 hata daha var onları detaylı bir şekilde incelemeye çalışıyorum.

1. Program "Kullanım Dışı" olarak gözüküyorsa kanal ekleme bölümü işlevini yerine getirmeyecektir. Geçen ay yapılan internet olmadan programı kullanabilme isteğinde burası gözden kaçmış ve açık duruyormuş.

2. Program ayarlarından gerçek bir "Api Key" bilgisinin girilmesi ve bu key'in "YouTube Data API" özelliğinin aktif olması gerekiyor. Bu bölüme rastgele bir değer yazıldığında ya da "Client ID" gibi bir değer girildiğinde çalışıyor gibi gözükse bile sonuç gelmeyecektir.

3. Bir önceki Api V2 kullanımında kanal ekleme kısmında UCK8sQmJBp8GCxrOtXWBpyEA yada Google yazarak ilgili kanalı ekleme şansı vardı. Şimdi kanalı tam link şeklinde eklemek gerekiyor.

Örnek olarak:
https://www.youtube.com/channel/UCK8sQmJBp8GCxrOtXWBpyEA
https://www.youtube.com/user/Google

Client id sorunu yok, kanal ekleme sorunu hiç olmadı.

Tek sorun izlenmelerin dalgalı seyretmesi. Hatta bugün hiç yükseliş yok. (Onca kanal 2K izlenemez.)

Api keyi nasıl öğrenebiliriz bende client id girmişim api key yerine

kanal ekleyebilen varmı arkadaşlar kanal ekle diyorum kanal eklendi diyor ama listede kanal yok :D

bence de izlenimleri saymıyor.programa bakarsak sıfırı boylamış olmam lazım bu izlenimlerle :D

izlenimler video sayıları falan bütün sütunlar - gösteriyor. eksi değil yani boş bi veri gibi gözüküyor. kanal eklemede problem var

kanal ekleyebilen varmı arkadaşlar kanal ekle diyorum kanal eklendi diyor ama listede kanal yok :D

bence de izlenimleri saymıyor.programa bakarsak sıfırı boylamış olmam lazım bu izlenimlerle :D

izlenimler video sayıları falan bütün sütunlar - gösteriyor. eksi değil yani boş bi veri gibi gözüküyor. kanal eklemede problem var

Şu anda 2.9.10 sürümünde izlenimleri saymıyor.

Hocam kanal eklenemiyor, izlenim saymıyor bir el atın şuna.

Arkadaşlar 94. sayfanın sonunda yazdığım bir mesaj var oradaki maddeleri incelediniz mi? Link vereyim http://www.ytpara.com/993639-post940.html bir kontrol edin. Sorunların bir kısmı program "kullanım dışı" olarak gözüktüğünde güncelleme ve kanal ekleme düğmelerinin açık kalmasından kaynaklı. Bununla ilgili güncellemeyi birazdan çıkartıyorum.

---------- Spam Engelliyici 06:37 ---------- Önceki Mesaj 06:27 ----------

Versiyon: 2.9.11
Tarih: 16 Mayıs 2015
Yapılanlar:

- Program "Kullanım Dışı" olarak gözüktüğünde "Yeni Kanal" ve "Güncelleme" düğmelerinin kullanılabilir olarak gözükmesi ile ilgili sorun giderildi.

Arkadaşlar 94. sayfanın sonunda yazdığım bir mesaj var oradaki maddeleri incelediniz mi? Link vereyim http://www.ytpara.com/993639-post940.html bir kontrol edin. Sorunların bir kısmı program "kullanım dışı" olarak gözüktüğünde güncelleme ve kanal ekleme düğmelerinin açık kalmasından kaynaklı. Bununla ilgili güncellemeyi birazdan çıkartıyorum.

---------- Spam Engelliyici 06:37 ---------- Önceki Mesaj 06:27 ----------

Versiyon: 2.9.11
Tarih: 16 Mayıs 2015
Yapılanlar:

- Program "Kullanım Dışı" olarak gözüktüğünde "Yeni Kanal" ve "Güncelleme" düğmelerinin kullanılabilir olarak gözükmesi ile ilgili sorun giderildi.

helal olsun sana

Hocam şimdi ben baya uzağım konuya bayadır yazmıyordum bugun gördüm 11 e kadar güncelleme gelmiş api key muhabbeti falan var şimdi ben kanal eklediğimde her birine tek tek girip api mi ekliyicem olay nedir? (çok fazla post var hocam mazur görün lütfen)

client id eklediğim de eskiden sayıyordu yeni sürümlerde saymadığını anlayınca bizde hataymış api girmemişiz hocam o kadar api demiş biz client id ile saydırmışız videoları :D api girince şu an sorunsuz bende.. console dan data açmayı unutmayın gençler..

Hocam şimdi ben baya uzağım konuya bayadır yazmıyordum bugun gördüm 11 e kadar güncelleme gelmiş api key muhabbeti falan var şimdi ben kanal eklediğimde her birine tek tek girip api mi ekliyicem olay nedir? (çok fazla post var hocam mazur görün lütfen)
Kanal bağlantısı olmayan bir mail adresinizden api key alarak kullanabilirsiniz. Sadece 1 adet key yeterli. Ayarlar ekranından giriyorsunuz. Kanallar ile bir eşleştirme yapılmıyor.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri