Bende çok özür diliyorum. bu uygulama şimdi günlük izlenimleri gösteriyor mu ? kaç sayfa gittiysem de arkaya bulamadım. Bu v3 muhabbetinden sonra bizim kullandığımız göstermiyor, bu uygulama güncellendi mi bu konuda ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanal bağlantısı olmayan bir mail adresinizden api key alarak kullanabilirsiniz. Sadece 1 adet key yeterli. Ayarlar ekranından giriyorsunuz. Kanallar ile bir eşleştirme yapılmıyor.
Mobilim. Yazım hatası olabilir.
Evet günlük izlenimler sayılıyor. Sizin kullandığınız hangi versiyon?Bende çok özür diliyorum. bu uygulama şimdi günlük izlenimleri gösteriyor mu ? kaç sayfa gittiysem de arkaya bulamadım. Bu v3 muhabbetinden sonra bizim kullandığımız göstermiyor, bu uygulama güncellendi mi bu konuda ?
Kanallar ile bağlantısı yok ama Api V3 ile haberleşebilmek için şart.peki şart mı api key almak sonucta eşleştirme yapmıyor ne gereği var ?
Evet günlük izlenimler sayılıyor. Sizin kullandığınız hangi versiyon?
Kanallar ile bağlantısı yok ama Api V3 ile haberleşebilmek için şart.
Evet api ile alındığı için video bilgilerini alabiliyorsunuz. Programın genelinde mouse sağ tuş ile açılan menüde dışarı aktarma seçenekleri mevcut.v3 ile herhangi bir sorun olmadığını anladım fakat ülke engelli kanalların içeriğinde ki videoları görebiliyor muyuz hocam? ayrıca kanalların içeriklerini herhangi bir txt/xls gibi formatlarda dışarı aktarım yapabiliyor muyuz?
Evet api ile alındığı için video bilgilerini alabiliyorsunuz. Programın genelinde mouse sağ tuş ile açılan menüde dışarı aktarma seçenekleri mevcut.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam ben şuan en güncel sürümü kullanıyorum ama eski sürümlere oranla izlenimleri düşük sayıyor.Yeni sürüme geçtim böyle oldu.
hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Allah şifalık versin. benin programda otomatik güncelleme çalışmıyor sebebi ne olabilir.
hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Allah şifalık versin. benin programda otomatik güncelleme çalışmıyor sebebi ne olabilir.
Hangi versiyondasınız ve ayarlar bölümünde dakika aralığı kaç gözüküyor?
Programı alacağım ancak birkaç soru var
Program Anlık İzlenimleri Sayıyor mu?
Api ile çalışması kanal kapanması vs gibi sorun yarattı mı kimseye?
Dünya geneli videoları gösteriyormu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.