YouTube Kanal Yöneticisi

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kanal Olusturmak ve Ayarları

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar kafama takılan bir konu var..

muslera06 hocanın anlattığı videolarda bilirsiniz adsense'e kayıt olan mail ile ilk açacağınız kanal maili farklı olsun diyordu. fakat ben youtube'a kanalı çok daha önceden açmıştım bir iki videomda vardı ama para kazanılmıyordu.

para kazanmaya başladıktan sonra aklıma geldi.. o kanalımda şuan 1 topluluk ihtarı var bu ayın sonunda kalkacak sözde ama kalkmıyor diyenlerde var..
tabi haliyle bazı özelliklerde kapanıyor.

şimdi bu kanalım kapansa ne olur? yeni açtığım kanal ile devam edebilir miyim?

veya şöyle bir seçenek var?

p4t1b.jpg

en altta gördüğünüz gibi yeni açtığım kanalın yanında yönetici butonu var. eğer o butona basarsam muslera06'nın anlattığı gibi ana kanal hesabım yenisi olur mu?

umarım derdimi anlatabilmişimdir :)

ben ilk başladığımda senin gibi adsense maili ile kanal açtım sonra youtube kanalım ban yedi hiç bi şekilde sorun olmadı yeni yönetici yapıp başka maile aktardım adsenseyi eski yöneticiyi sildim

Tık'ı ve Abonesi yoksa yeni kanal aç.

kendiliğinden gelen 200 abone var. yeni video yüklediğimde etkileşim oluyor. aboneler çok aktif..

p4ucg.jpg

ben ilk başladığımda senin gibi adsense maili ile kanal açtım sonra youtube kanalım ban yedi hiç bi şekilde sorun olmadı yeni yönetici yapıp başka maile aktardım adsenseyi eski yöneticiyi sildim

eski yönetici banlı iken davet gönderiliyormuydu? tesadüf olamaz yani :) korkmaya gerek yok o zaman.. teşekkürler..

arkadaşlar tedbir amaçlı adsense yönetici mailine yt kanalı baçıp-video yüklemeyin...eğer şuan varsa silin videoalrı veyada yeni mail açıp yönetici yapın

kendiliğinden gelen 200 abone var. yeni video yüklediğimde etkileşim oluyor. aboneler çok aktif..

p4ucg.jpg

eski yönetici banlı iken davet gönderiliyormuydu? tesadüf olamaz yani :) korkmaya gerek yok o zaman.. teşekkürler..

yönetici ban yemediki adsense gmaili ile açtığım kanal ban yedi yani adsensemin maili misal [email protected] bu mail ile youtube kanalı açtım ve youtube kanalım ban yedi adsense değil adsense ban yese zaten yönetici ekleyemezsin sen yeni yönetici ekle eskiyi sil sorun olmuyor :)

tamam o zaman altta ki yönetici butonuna bastım fakat üstteki buton pasif duruyor onu nasıl iptal edebilirim?

p4t1b.jpg

Su sekild anlatiyim ne yapacagina sen karar ver,

Ihatar alma ozellik kapatma yani bir kural ihlali nedeni ile kanalin ceza alimis ise ve adsense hesabin kanmaya bilir ama yayinci kimligin engelleniyor, sen riske atma iki hesabin gmailleri ayri olsun keyfine bak youtube neyi acar neyi kapatirsa bildigini yapsin

Su sekild anlatiyim ne yapacagina sen karar ver,

Ihatar alma ozellik kapatma yani bir kural ihlali nedeni ile kanalin ceza alimis ise ve adsense hesabin kanmaya bilir ama yayinci kimligin engelleniyor, sen riske atma iki hesabin gmailleri ayri olsun keyfine bak youtube neyi acar neyi kapatirsa bildigini yapsin

yani şuan yaptığım işlem doğrumu?

davet ederek yeni kanal açtım ve bunun yanındaki yönetici butonuna bastım. daha sonra bir şey yapmam gerekiyor mu? (yöneticiliği onaylamak gibi) eski yönetici butonu pasif duruyor onu nasıl iptal edeceğim?

ayrıca yeni açtığım kanalda tüm ayarlar açık herşeyi kullanabiliyorum. video içi program sistemi harikaymış. inşallah ihtar kalkarda kullanabilirim.

hm anladım hocam teşekkür ederim.

fakat ben öncekinde de yazmamışım, zaten orada "Size bu kişi adıyla hitap edeceğiz. Ödemeleri ise alacaklı adı kullanılarak yapılacak." diyor ama yinede isim soyisim yazdım..

tamam yazdıktan sonra eskiyi silebilmen lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri