Youtube Kanalı Alım-Satım yapanların dikkatine (Güncellemeler)

• Kullanıcı Cinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Cinan

Kayıtlı Üye
Selamlar,

arkadaşlar son güncellemelerden sonra youtube kanal transferleri artık 7 gün içinde oluyor. Youtube bunu güvenlik olarak 1 günden 7 güne çevirdi. Marka hesaplarınıza yönetici olarak eklediğiniz kişiye birincil sahip yetkisi 7 gün sonra verilebiliyor. Bu ilk değişiklik.

Diğer konu ise son zamanlarda mail-şifre verilerek alım-satım yapılan youtube kanallarında sorunlar olabiliyor. Para kazanma değişikliğine yine güvenlik olarak youtube bazı hassas işlemleri engelleyebiliyor. Bunun çözümü mevcut. Maile kendi telefonunuzu, kendi 2.doğrulamalarınızı eklerseniz bu sorun 1 hafta sonra çözülüyor. Yani bu uyarıyı aldıysanız 1 hafta içinde değişiklikleri yaparsanız düzelebiliyor. Bu süreç kısalabilir veya azalabilir.

-2. Doğrulama kendi telefonunuzu ekleyin, mailinizi ekleyin. Hergün giriş yapın, telefonunuzdan ve bilgisayarınızdan. 1 hafta içerisinde düzeliyor genel de. Youtube bunu yine güvenlik olarak ekledi diye düşünüyorum. Son zamanlarda kendi başıma da geldi bu sıkıntı arttı.

O nedenle artık mail-şifre vermekten sizeye kanalı marka hesabına taşıyıp birincil sahip devrini 1 hafta bekleyip yapmak en temizi, öteki türlü hatta mail hesabı devre dışı dahi kalabiliyor. (ip giriş değişikliklerinden ötürü güvenlik olarak kilitliyor) 2 defa başıma geldi, sonra açtırdım ama bu riske gerek var mı? karar sizin.

Dediğim gibi alım-satım yaparken 1 hafta süre gözünüze büyük gelmesin, marka hesabı değilse bile kanalı marka hesabına taşıyın. 1 hafta bekleyip kanalı devralın. Tavsiyem bu şekilde, karar sizin.

Saygılarımla..

Selamlar,

arkadaşlar son güncellemelerden sonra youtube kanal transferleri artık 7 gün içinde oluyor. Youtube bunu güvenlik olarak 1 günden 7 güne çevirdi. Marka hesaplarınıza yönetici olarak eklediğiniz kişiye birincil sahip yetkisi 7 gün sonra verilebiliyor. Bu ilk değişiklik.

Diğer konu ise son zamanlarda mail-şifre verilerek alım-satım yapılan youtube kanallarında sorunlar olabiliyor. Para kazanma değişikliğine yine güvenlik olarak youtube bazı hassas işlemleri engelleyebiliyor. Bunun çözümü mevcut. Maile kendi telefonunuzu, kendi 2.doğrulamalarınızı eklerseniz bu sorun 1 hafta sonra çözülüyor. Yani bu uyarıyı aldıysanız 1 hafta içinde değişiklikleri yaparsanız düzelebiliyor. Bu süreç kısalabilir veya azalabilir.

-2. Doğrulama kendi telefonunuzu ekleyin, mailinizi ekleyin. Hergün giriş yapın, telefonunuzdan ve bilgisayarınızdan. 1 hafta içerisinde düzeliyor genel de. Youtube bunu yine güvenlik olarak ekledi diye düşünüyorum. Son zamanlarda kendi başıma da geldi bu sıkıntı arttı.

O nedenle artık mail-şifre vermekten sizeye kanalı marka hesabına taşıyıp birincil sahip devrini 1 hafta bekleyip yapmak en temizi, öteki türlü hatta mail hesabı devre dışı dahi kalabiliyor. (ip giriş değişikliklerinden ötürü güvenlik olarak kilitliyor) 2 defa başıma geldi, sonra açtırdım ama bu riske gerek var mı? karar sizin.

Dediğim gibi alım-satım yaparken 1 hafta süre gözünüze büyük gelmesin, marka hesabı değilse bile kanalı marka hesabına taşıyın. 1 hafta bekleyip kanalı devralın. Tavsiyem bu şekilde, karar sizin.

Saygılarımla..

para kaznama açık kanalı marka hesabına taşıyınca para kazanma gidiyormu yada tekrar incelemeye giriyormu bilgin varmı

marka hesaba niye taşıyorsunuz neden ihtiyaç duyuluyor bilgi verebilir misiniz?

marka hesaba niye taşıyorsunuz neden ihtiyaç duyuluyor bilgi verebilir misiniz?

yoksa maile transfer olmaz hocam. misal kanal alacaksınız, marka hesabı değilse karşı taraf anca mail ve şifre verir. şifre falan değiştirsiniz, ama bu da yukarıda anlattığım sıkıntıları doğurabiliyor. tabi bi de güvenlik olayı var, mail önceki kullanıcının maili her ne kadar bilgiler değişse de..

marka hesabı ise 1 hafta istediğiniz maile kanal komple transfer oluyor, bu da güvenlik anlamında çok üst düzey noktaya geldiğinizi gösteriyor. kanal artık kendi mailinizde. o sebeple.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri