Youtube Kanalı Nasıl Büyütülür?

• Kullanıcı fruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Güzel bilgiler bence, özellikle reklam ile tanıtım çok önemli diğer türlü kanal büyümesi biraz uzun iş.

burada söylenenlere katılmakta beraber ilk 6 ay ile 1 yıl arasında bunu sürekli yapadan başarılı olunabileceğine şahsen inanmıyorum..

Kardeşim , Başlık '' Youtube Kanalı Nasıl Büyütülür? | Youtube Taktikleri , Youtube Kanalı Nasıl Büyütülür?| Youtube Stratejileri '' Olsa daha iyi olur sanki .

hocam yalnız kendin yanlış yaptın heralde büyüyememişsin

Kardeşim , Başlık '' Youtube Kanalı Nasıl Büyütülür? | Youtube Taktikleri , Youtube Kanalı Nasıl Büyütülür?| Youtube Stratejileri '' Olsa daha iyi olur sanki .

google ve youtube araştırdım seo açısından başlığı uygun buldum ama bi araştırıyım google dan

---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 01:52 ----------

hocam yalnız kendin yanlış yaptın heralde büyüyememişsin

doğru ama sırf büyüyen insanlarmı çeksin böyle video

Öncelikli olarak konu sahibi kardeşimizi tebrik ediyorum. Hazırladığı içeriğin konusu ne olursa olsun bknz. ayrım yapmıyorum bir içerik üretmiş ve üretmeye devam ediyor. :) Böyle devam kardeşim elbet bir gün başarıya ulaşacaksın ben inanıyorum. ;)

Gelelim konuya gereksiz yere mesaj yazan diğer arkadaşlarımıza. Hepsini üşenmeden tek tek 1 dakika aralıklarla report ediyorum. Yapılan şey hiç hoş bir şey değil 2 veya 3 forum kuralını ihlal eden mesajlar yazıyorsunuz kınıyorum. Yöneticilerimiz umarım buna gerekli müdaheleyi yaparlar. Konuyu takipteyim alakasız yorumlar yapanları reportlamaya devam edeceğim. ;)

Öncelikli olarak konu sahibi kardeşimizi tebrik ediyorum. Hazırladığı içeriğin konusu ne olursa olsun bknz. ayrım yapmıyorum bir içerik üretmiş ve üretmeye devam ediyor. :) Böyle devam kardeşim elbet bir gün başarıya ulaşacaksın ben inanıyorum. ;)

Gelelim konuya gereksiz yere mesaj yazan diğer arkadaşlarımıza. Hepsini üşenmeden tek tek 1 dakika aralıklarla report ediyorum. Yapılan şey hiç hoş bir şey değil 2 veya 3 forum kuralını ihlal eden mesajlar yazıyorsunuz kınıyorum. Yöneticilerimiz umarım buna gerekli müdaheleyi yaparlar. Konuyu takipteyim alakasız yorumlar yapanları reportlamaya devam edeceğim. ;)

cevabın için teşekkürler bu cevabı görmek beni mutlu etti :)

Ben de bütün konuyu defalarca okudum . Aşağılayıcı , kırıcı , rencide edici herhangibir post göremedim . Herkes tam kıvamında espirisini yapmış , kimse kimseyi üzmemiş. Göremediğimiz bişey varsa göster de bilelim .

Ben de bütün konuyu defalarca okudum . Aşağılayıcı , kırıcı , rencide edici herhangibir post göremedim . Herkes tam kıvamında espirisini yapmış , kimse kimseyi üzmemiş. Göremediğimiz bişey varsa göster de bilelim .

Konunun açıldığı kategori "Geyik Resimler Videolar" veya "Konu Dışı" değil ben yanlış görmüyorsam. Bende buraya bir sürü şey yazar sonrada espri der geçerim. Kardeşimiz burda özgün kanalını paylaşıyor "Yok bebe" "Yok 6 ay anne sütü şart" tabirleri kullanıyor. Burda kimse çocuk değil "Bis espri yapıyorusss" diyerek çoluk çocuk misali kandıramazsınız. Neyse demagoji yapıp kıvırmak yerine yazılanların arkasında dursun millet ben dahada kimseyle polemiğe giripte arkadaşın konusunu kirletmem. Yöneticiler objektif bir şekilde karar verip gerekeni yapacaktır.

Konunun açıldığı kategori "Geyik Resimler Videolar" veya "Konu Dışı" değil ben yanlış görmüyorsam. Bende buraya bir sürü şey yazar sonrada espri der geçerim. Kardeşimiz burda özgün kanalını paylaşıyor "Yok bebe" "Yok 6 ay anne sütü şart" tabirleri kullanıyor. Burda kimse çocuk değil "Bis espri yapıyorusss" diyerek çoluk çocuk misali kandıramazsınız. Neyse demagoji yapıp kıvırmak yerine yazılanların arkasında dursun millet ben dahada kimseyle polemiğe giripte arkadaşın konusunu kirletmem. Yöneticiler objektif bir şekilde karar verip gerekeni yapacaktır.

Sen baya bi yanlış gelmişsin . Burda kardeşimizle dalga geçen yok . ona bebe diyen de yok . Onlar senin kendi hayal gücün . Biz Başıktaki bir kelimeyle ilgili espiri yaptık. Zaten de arkasaındayız bi yere gittiğimiz yok.

Sen baya bi yanlış gelmişsin . Burda kardeşimizle dalga geçen yok . ona bebe diyen de yok . Onlar senin kendi hayal gücün . Biz Başıktaki bir kelimeyle ilgili espiri yaptık. Zaten de arkasaındayız bi yere gittiğimiz yok.

Ehh eğer böyle bir durum söz konusu ise ve kural ihlali sayılmıyorsa ben şuandan itibaren bu konuda tüm o "ESPRİ" yapan arkadaşların konu başlık veya içeriklerine göre iğneleyici "ESPRİLER" yapmasını bilirim. Sonrada hep beraber güleris. Biri bişi dersede " Sen çok yanlış gelmişsiinn yeaa" der geçeriz. :D
Son mesajımdır. Takipteyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri