Youtube Kanalım Askıya Alındı (4 Yıllık)

benim özgün kanala spam dedi kapattı daha kötü az önce :S

Bende az önce baktım özgün kanal uçmuş. İnsanı soğutuyorlar valla. Spam yapsak dert yapmasak dert. Kafayı bozmuş bunlar.
Adsenseye bağlı kanalda uçmuş.

Son düzenleme:
Benim de 2 senelik yarı özgün kanalımı kapatmışlar. Adsense 2 kere spama düştü bir sürü toplu kapanmadı yaşadım bir şey olmadı ama bu gece son vuruşu yapmışlar..

4 yıllık hesap dediğin için yazıyorum. Etiket,açıklama ve başlıkta gereksiz kelimeler var mıydı? o zamanlar serbest ti çünkü şimdilerde hiç izin vermiyor illegal başlıklara,etiketlere, açıklamalara.

bu ara diğer yorumlara baktım çoğu kişinin kanalıda bugün kapanmış ilginç.. Siz durum neydi?

hocam valla dediğim gibi kanal 13 videodan oluşuyor içinde acunun o ses türkiye videoları var 7 tane geriside özgün benim pc den çekilmiş. 4 yıllık hesaba etiket vs yüzünden ban gelmez hocam 1 yıldır video yüklenmiyor ana hesabım bu zaten. genel bi kapanma var.

Benimde biraz önce içinde video bulunmayam 3 yıllık kanalım spammı topluluk ihlalindenmi ne kapandı nedir bu ya :(

Seninki 4 yillik benim 6 senelik kanalm kapandi 15k abone vardi gitti 8 senelik olan duruyor hala durmadan itiraz er form yolla

Arkadaş helal olsun. Ben bugün açıyorum kanalı yarın kapanıyor.

benim de 2.5 yıllık kanal aynı bu şekilde gitmiş yarım saat önce : ( itiraz dahi etmedim sildim kökden

zV9yr9.png

Bu nedir şimdi hiçbirşey anlamadım

hocam bu benim spam kanala geliyordu. itiraz reddedilmiş. özgünkanalmıydı ? sürekli mesaj gönderin ama kurtarabilme ihtimali düşük. ilk mesajda beni onayladılar

Allah Allah ya full özgün kanal ya bu maile direk cevap mı vereceğiz yoksa başka bir yerden mi göndereceğiz

---------- Spam Engelliyici 07:45 ---------- Önceki Mesaj 07:32 ----------

vLryGA.png

Biraz diş göstermek gerekiyor sanırım :)
Neyseki kurtardım, rahatladım valla ya

benimde kişisel youtube hesabım kapatılmış sadece 1 tane video vardı ve beğendiğim sayfaları takip ettiğim 5 senelik heabımdı ama kapatmışlar.

aynı şey bana oldu kişisel gmailimin yt hesabını kapatmışlar tek video vardı onu da kendim çekmiştim.. kafayı yedi youtube artık

Yıllardır söylüyoruz şu Youtube bir kontrol mekanizması getirmedi ya alacağı olsun. Ne kanallar gitti böyle ne kayıplar verdik ya.

40 ı aşkın hatta bir çoğuna daha giriş bile yapmadığım quiz kanallarım gitmiş.Yav arkadaş daha giriş bile yapılmamış kanalda ne gördünde kapatıyon kanalı.yt almış eline sazı önüne geleni kırıyo geçiriyor.Zararım hat safhada ya.iyice bıkmaya başladım bu işten.Hergün en az 3,4 kanal ayapıyordum 1,2 ay öncesine kadar kazançlı iyiydi şimdi günde bir kanal bile yapamıyorum 40 ı aşkın kanal gümledi yeni alım yapıyorum onlarda 1,2 güne gümlüyor resmen kanal yapamıyorum öyle kala kaldım.

Tum kanallar askıya alınmış.Yt iyice cildirdi spam bitmez bitmez dedik ama kan kusturuyor artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri