Youtube Kanalım Askıya Alındı (4 Yıllık)

arkadaşlar bu spam bitirme değilki benim yıllardır kullandığım gmail adresinin kanalı gitmiş yani şahsi kanalım içinde 3-5 video var bunlarda özgün içerik ve gizliydi yani.

açtırabilen arkadaşlar nasıl bir yol izledi anlatırlarsa çok güzel olur.

Bugun içi boş olan Youtube kanalım(adsenseli) topluluktan gitti hala şoktayım adamlar resmen kufur gibi boş kanalı kapattılar :D

Merhaba arkadaşlar diyar pala pompalamasyon 2 milyon izlenme
zeo jaweed 1,5 milyon izlenme vs bulnarın hepsinin telifi kabul edilmişti sorun yoktu.

ancak kalktığımda telefonda google giriş yapmak için tıklayınız gibi bişey yazdı.

pc den girdim telefonla doğruladım. bu mail gelmişti.

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

kanal bir tane bile topluluk ihttarı yok. yeşil ışık yanıyordu. birileri saldırı yapsa bile nasıl kapanabilir ki bu kadar esk hesap. yıllar önce yüklediğim videolar vardı 13 tane. hepsinin telifleri kabul edilmiş karşı şirketler para kazanıyordu. form göndericem otomatik mesaj atacaklar. içinde birde alt kanal vardı alt kanal açık ama ana kanal kapandığından erişemiyorum. Oda telifsiz topluluksız kanaldı.

Sonu Güzel Biten Edit : (17 Eylül 2015 Sabah 9,30 Güncelleme)

Maile Baktığımda Kanalımı Açtıklarını Söyleyen mail geldi girdiğimde sorunsuz giriş yapmıştı. [MENTION=12623]zack[/MENTION] adlı moderatöre moral verdiği için teşekkür ediyorum tecrüne konuştu rahat ol sen açılır dedi açıldı :)
nasıl bi form doldurduğuma gelirsek 2 satırlık kanalı yıllardır kullandığımı ve herhangi bi topluluk ihlali olmadığını söyledim. 15 saaatlik incelemeden aralığından sonra başarıyla geçtik ancak şuan videolarda şu sorun var. acaba böyle kalırmı yoksa güncellenirmi bilemiyorum.

kişisel hep kullandığım kanala tekrar kavuştum en azından. spam kanallara bu formu doldurmadım eminim açılmaz. yanlışlıkla kapatılanlara itiraz edilirse açılır. özgün kanallarınızı her türlü kurtarabileceğinizi düşünüyorum.

Saat 14:12 Güncelleme : videoların uygunsuz içerik işaretleride kalkmış herşey eski durumunda

Hocam itirazı nereye yaptınız mail olarak mı attınız ?

7-8 aylık hiç girmediğim kanal güm hiçbirşey yok telif topluluk gece şak diye kapandı bende itiraz ettim 3 satırlık metin hazırladım gönderdim inşallah açılır açılırsada ünleme düşecekmi bide o var :(

evet açıldı 4. bildirimden sonra kanala girince alttan itiraz etten yardırın hacılar ama şöyle birinciyi yollayı otomatik robotlu bir mail gelcek sonra o gelince tekrar itiraz edin yeni mail gelene kadar bekleyin sonra tekrar en sonunda

Kod:
E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Askıya alınma durumunuzu oluşturan koşulları yeniden inceledik ve hesabınızın eski durumuna getirilmesinin uygun olacağına karar verdik. Diğer bir deyişle, hesabınız tekrar etkin ve çalışır durumdadır.

geldi ve açıldı ;)

evet açıldı 4. bildirimden sonra kanala girince alttan itiraz etten yardırın hacılar ama şöyle birinciyi yollayı otomatik robotlu bir mail gelcek sonra o gelince tekrar itiraz edin yeni mail gelene kadar bekleyin sonra tekrar en sonunda

Kod:
E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Askıya alınma durumunuzu oluşturan koşulları yeniden inceledik ve hesabınızın eski durumuna getirilmesinin uygun olacağına karar verdik. Diğer bir deyişle, hesabınız tekrar etkin ve çalışır durumdadır.

geldi ve açıldı ;)

Bir bende mi açılımıyor bu.Hocam mesajda ne yazdınızı buraya yada özelden yazabilirmisiniz.

Beyler anlaşıldığı üzere bu temizlik üstün körü yapılmış. Kanalına güvenen yarı özgün veya özgün adamların itiraz edeceklerini biliyorlar bu yüzden yapılan itirazlarda göz gezdirip direk açıyorlar.

pardon yanlış anlamışım hayırlı olsum

Merhaba arkadaşlar diyar pala pompalamasyon 2 milyon izlenme
zeo jaweed 1,5 milyon izlenme vs bulnarın hepsinin telifi kabul edilmişti sorun yoktu.

ancak kalktığımda telefonda google giriş yapmak için tıklayınız gibi bişey yazdı.

pc den girdim telefonla doğruladım. bu mail gelmişti.

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

kanal bir tane bile topluluk ihttarı yok. yeşil ışık yanıyordu. birileri saldırı yapsa bile nasıl kapanabilir ki bu kadar esk hesap. yıllar önce yüklediğim videolar vardı 13 tane. hepsinin telifleri kabul edilmiş karşı şirketler para kazanıyordu. form göndericem otomatik mesaj atacaklar. içinde birde alt kanal vardı alt kanal açık ama ana kanal kapandığından erişemiyorum. Oda telifsiz topluluksız kanaldı.

Sonu Güzel Biten Edit : (17 Eylül 2015 Sabah 9,30 Güncelleme)

Maile Baktığımda Kanalımı Açtıklarını Söyleyen mail geldi girdiğimde sorunsuz giriş yapmıştı. [MENTION=12623]zack[/MENTION] adlı moderatöre moral verdiği için teşekkür ediyorum tecrüne konuştu rahat ol sen açılır dedi açıldı :)
nasıl bi form doldurduğuma gelirsek 2 satırlık kanalı yıllardır kullandığımı ve herhangi bi topluluk ihlali olmadığını söyledim. 15 saaatlik incelemeden aralığından sonra başarıyla geçtik ancak şuan videolarda şu sorun var. acaba böyle kalırmı yoksa güncellenirmi bilemiyorum.

kişisel hep kullandığım kanala tekrar kavuştum en azından. spam kanallara bu formu doldurmadım eminim açılmaz. yanlışlıkla kapatılanlara itiraz edilirse açılır. özgün kanallarınızı her türlü kurtarabileceğinizi düşünüyorum.

Saat 14:12 Güncelleme : videoların uygunsuz içerik işaretleride kalkmış herşey eski durumunda

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri