Youtube Kanalım Partner ile ilgili

D
  • Kullanıcı dogukan39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

dogukan39

Guest
Arkadaşlar ben partnerliğe geçiçeğim En iyi partner hangisi güvenilir,1k başına iyi para veren,parayı sorunuz yatıran bir network arıyorum tavsiyeniz varmı

Hocam partnerlik ile ilgili yeterince bilgiye sahip değilim; ancak bu şekilde başlık açıp da çok genel bir soru sorduğunuzda insanların da yardım etmesini zorlaştırıyorsunuz. Partnerlik ile ilgili bölüme girip bir iki konu başlığı araştırırsanız size daha faydalı olacaktır. Hem farklı firmalar hakkındaki gerçek yorumlara ulaşabilirsiniz hem de sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

hocam bu senin sayfana bağlı günlük 20k civarı hitin varsa çok iyi partner var fakat kanalın hiti zayıfsa hiç girme awesomeness felan hikaye çok izlenimin yoksa yada izlenimlerin çoğu mobilse hiçbir şey kazanamazsın.

hocam bu senin sayfana bağlı günlük 20k civarı hitin varsa çok iyi partner var fakat kanalın hiti zayıfsa hiç girme awesomeness felan hikaye çok izlenimin yoksa yada izlenimlerin çoğu mobilse hiçbir şey kazanamazsın.
partnere kabul edildiğinde ''$'' simgesinin yanması gerekiyormu

partnere kabul edildiğinde ''$'' simgesinin yanması gerekiyormu

Partnerde zaten rahatlıkla yakarsın sorun olmaz ama Genelde hemen yanmaz hocam düşük kalitedeki partnerlerde dashboarda yoktur kanala hergün 500 video atıp ilerliyorsan sıkıntı çekersin özellikle de awesomenessta izlenimleri ve kazançları hemen göremezsin eğer partnerliğe geçmediysen rpmye başvur zoomin felanda iyi

Partnerde zaten rahatlıkla yakarsın sorun olmaz ama Genelde hemen yanmaz hocam düşük kalitedeki partnerlerde dashboarda yoktur kanala hergün 500 video atıp ilerliyorsan sıkıntı çekersin özellikle de awesomenessta izlenimleri ve kazançları hemen göremezsin eğer partnerliğe geçmediysen rpmye başvur zoomin felanda iyi

Diyelim rpmye gectim ışık yuklediğim gibi hemen yanarmı yanmasken 1k izlenim gelirse para verirler mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri