Youtube kanalimda izlenme var ama

yusuf0023

Yasaklanmış
öncelikler merhaba destek ve yardimlariniz için en başindan teşekkür ederim

youtube de kanal açtim
yerli yabanci karişik haber videolari ekledim yaklaşik 1 haftadir düzenli olarak günde 8-10 video ekliyorum

haberler ortalama olarak 10-15 kez izleniyor, kimileri 2-3 izlenirken kimileri 80-90 kez izleniyor.

Abone sayim sifir

ben bu şekilde yükleme yapmaya devam etmelimiyim sizce, yoksa yeni bir yöntemmi geliştirmeliyim, çünkü hiç abonem yok, doğal yollar ile kanalima nasil abone çekebilirim ?

Umarim beni aydinlatirsiniz

Selamlar,

Öncelikle forumdaki konuları inceleyebilirsin. Hepsinde detaylı olarak yazmakta.
Ve yüklediğin videolar bir konuya mı hitap ediyor ? Örneğin komedi videolarımı. İçerisinde farklı bir kategoride video varsa abone çekmek biraz zor olabilir. Fakat sadece bir kategoriye odaklanırsan ve günlük güncel 4-5 video yüklersen kısa zamanda abone kazanmaya başlayabilirsin.

İyi Çalışmalar.

Konudada belirttiğim gibi sadece haber kanali,siyasi güncel dünya vss...

Hem türkçe haberler
hem yabanci haberler.

Türkiye
amerika
avusturya

bu ülkeler sirayla izlenme aldiğim ülkeler
bir haber video su 186 kez izlenmişliğide var 2 günde
diğer bir haber 3-5 kez

ben her gün güncel haber videolari koymaya devam ediyorum trafik kazalari siyasi haberler vs..vs..

10-12 adet koyuyorum günlük
bu düzen ve istikrar bana getiri sağlarmi, yoksa farkli bir stratejimi izlemeleyim

---------- Mesaj saat 14:12:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:11:38 civarında gönderildi. ----------

Selamlar,

Öncelikle forumdaki konuları inceleyebilirsin. Hepsinde detaylı olarak yazmakta.
Ve yüklediğin videolar bir konuya mı hitap ediyor ? Örneğin komedi videolarımı. İçerisinde farklı bir kategoride video varsa abone çekmek biraz zor olabilir. Fakat sadece bir kategoriye odaklanırsan ve günlük güncel 4-5 video yüklersen kısa zamanda abone kazanmaya başlayabilirsin.

İyi Çalışmalar.

BİRDE YABANCI ÜLKELER İÇİN ŞÖYLE BİR HABER SİSTEMİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNCELERMİSİNİZ

FBI AGENT KİLLS MAN LİNKED TO BOSTON BOMBİNG SUSPECTS - YouTube

Konudada belirttiğim gibi sadece haber kanali,siyasi güncel dünya vss...

Hem türkçe haberler
hem yabanci haberler.

Türkiye
amerika
avusturya

bu ülkeler sirayla izlenme aldiğim ülkeler
bir haber video su 186 kez izlenmişliğide var 2 günde
diğer bir haber 3-5 kez

ben her gün güncel haber videolari koymaya devam ediyorum trafik kazalari siyasi haberler vs..vs..

10-12 adet koyuyorum günlük
bu düzen ve istikrar bana getiri sağlarmi, yoksa farkli bir stratejimi izlemeleyim

---------- Mesaj saat 14:12:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:11:38 civarında gönderildi. ----------

BİRDE YABANCI ÜLKELER İÇİN ŞÖYLE BİR HABER SİSTEMİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNCELERMİSİNİZ

FBI AGENT KİLLS MAN LİNKED TO BOSTON BOMBİNG SUSPECTS - YouTube

Öcenlikli olarak Türkçe ve ingilizce yapma. Sadece ingilizce ve sadece türkçe olarak iki kanal aç. bu şekilde yap. Anahtar kelimelerini haberin içeriğine göre başlığını haberin içeriğine göre düzenle.

Videoda Son dakika neden türkçe ? Birde ek olarak ne kadar izlenim alır bilemem kişilere görsel lazım bu şekilde yazı pek izlenmeyeblir diye düşünüyorum. Fikrime katılmayanlar olabilir.

hmm

değerli öneriler verdiniz
iki ayrı kanal oluşturacağım

görsel olarak yabancı haber video bulmakta zorlanıyorum, böyle bir çözüm buldum ama ne kadar etkili olurum bilemiyorum

yabancı kanallardan ing. olmadığı için neyin videosu hangi haberin videosu olduğunu bile bulamıyorum :(

hmm

değerli öneriler verdiniz
iki ayrı kanal oluşturacağım

görsel olarak yabancı haber video bulmakta zorlanıyorum, böyle bir çözüm buldum ama ne kadar etkili olurum bilemiyorum

yabancı kanallardan ing. olmadığı için neyin videosu hangi haberin videosu olduğunu bile bulamıyorum :(

Google News kullan yani google haberleri oradan yurtdışını seçebiliyorsun. Seçtikten sonra popüler haberleri aratabilirsin. Kenarda çıkıyor. Oradaki isimleri al ve videolarını arat google da keywordlerini gir ve işleme koy :) Artık tamamen kişilerin izlenmesine kaldı.

Özellikle belirtiyorum. Kanallarında farklı videolar olmasın haberse habser komediyse komedi. ekstradan komedi yapcaksan yeni kanal aç adsene bağla.

Umarım faydalı olmuştur

Google News kullan yani google haberleri oradan yurtdışını seçebiliyorsun. Seçtikten sonra popüler haberleri aratabilirsin. Kenarda çıkıyor. Oradaki isimleri al ve videolarını arat google da keywordlerini gir ve işleme koy :) Artık tamamen kişilerin izlenmesine kaldı.

Özellikle belirtiyorum. Kanallarında farklı videolar olmasın haberse habser komediyse komedi. ekstradan komedi yapcaksan yeni kanal aç adsene bağla.

Umarım faydalı olmuştur

DEDİĞİNİZİ MUSLERA ABİNİN VİDEOSUNU İZLEYEREK YAPMIŞTIM

DEDİĞİM GİBİ HABERLERİN RESİMLERİ VE SADECE YAZILARINI BULABİLİYORUM VİDEO KATEGORİSİNDE BULAMIYORUM, OLANLARDA ÖNEMLİ OLMAYAN HABERLER GİBİME GELİYOR,

AMA DEDİĞİNİZE DİKKAT EDECEĞİM
KANAL İSMİMİDE DÜZELTEYİM ŞUANKİ İSMİ sondakikanews :) biliyorum yarı türkçe yarı ingilizce ama farklı bir mantık ile açmıştım bunu

bu kanalım türkçe haberler için kalsın
yeni kanalıma sadece yabancı haberler ekleyeyim

yine kafama takılan sorular olursa soracağım,şimdiden teşekkür ederim

DEDİĞİNİZİ MUSLERA ABİNİN VİDEOSUNU İZLEYEREK YAPMIŞTIM

DEDİĞİM GİBİ HABERLERİN RESİMLERİ VE SADECE YAZILARINI BULABİLİYORUM VİDEO KATEGORİSİNDE BULAMIYORUM, OLANLARDA ÖNEMLİ OLMAYAN HABERLER GİBİME GELİYOR,

AMA DEDİĞİNİZE DİKKAT EDECEĞİM
KANAL İSMİMİDE DÜZELTEYİM ŞUANKİ İSMİ sondakikanews :) biliyorum yarı türkçe yarı ingilizce ama farklı bir mantık ile açmıştım bunu

bu kanalım türkçe haberler için kalsın
yeni kanalıma sadece yabancı haberler ekleyeyim

yine kafama takılan sorular olursa soracağım,şimdiden teşekkür ederim

adss de şöyle bir hesap durumum var, bu iyimi kötümü ne anlama geliyor?

şu hesap durumunu özetleyebilirmisiniz
iyimi kötümü hangisi benim kazancım :) ne yapıyorum iyi yoldamıyım kötü yoldamıyım ( allah düşürmesin ) :)

aynen dediğinizi yapacağım, üç kanal açtım
yabancı haber
yerli haber
ve ondan bundan şeyler ortaya karışık komedi vs... :)

bir ay boyunca istikrarlı devam edeceğiim, gelişmeleri ve sonuçları sizlerle paylaşacağım, bol kazançlar... teşekkür ederim

Rica ederim. Umarım faydalı olmuştur. Sizlerden tek isteğim sabırlı olmanız ve yılmamanız. Abonede kazandığın zaman deymesinler keyfine. Benden daha bilgili arkadaşlarda bulunmakta onlarda umarım konuya bilgi verirler.

İyi Çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri