Youtube Kanalımın İdeal Satış Fiyatı Sizce Nedir?

Frigusdo

Kayıtlı Üye
Birkaç gün önce kullanmadığım Youtube kanalımı satın almak isteyen birisi çıktı. 2100 abonesi, 540 bin görüntülenmesi var ve para kazanma özelliği açık. Ayrıca hiçbir telif sorunu bulunmuyor. Tahminen kaç lira eder?

Birkaç gün önce kullanmadığım Youtube kanalımı satın almak isteyen birisi çıktı. 2100 abonesi, 540 bin görüntülenmesi var ve para kazanma özelliği açık. Ayrıca hiçbir telif sorunu bulunmuyor. Tahminen kaç lira eder?

link atarsan güzel teklif sunarım

Bu ara gelen maillere guvenme. Bana da neredeyse her hafta satin alma teklifi geliyor ama fake. Dolandiricilara dikkat et.

1700 yada 2000tl arası bence yapar. 1300 boş bi teklif.

Pk açık boş kanal piyasası 1400 lira. Özgün emek olan eski bir kanal olması sebebiyle 2500 den aşağı verilmez bence. Ben olsam hiç satmam ihtiyacım yoksa

2500tlden aşağı satmanı tavsiye etmem :D

150 bin aboneli, 25 milyondan fazla izlenmeli, sürekli abone ve izlenme akışı olan, telif, uyarı vs. hiçbir şey olmayan para kazanması açık kanalın fiyatı ne kadar olur?

150 bin aboneli, 25 milyondan fazla izlenmeli, sürekli abone ve izlenme akışı olan, telif, uyarı vs. hiçbir şey olmayan para kazanması açık kanalın fiyatı ne kadar olur?

özgün mü? hangi dilde? analiz kısmındaki güncel istatistikleri ve aylık geliri paylaşırsan daha rahat yanıt alırsın.

Yaz dönemi 1000 - 2000 arası, kış dönemi 3000 - 6000 arası kazanç var. Kesinlikle bot yok tamamen organik aboneler. Özgün - Türkçe.

Peki ben de bir soru sorayım. 10.000 küsür aboneli, 3 milyona yakın izlenmeli, pk açık, telifsiz, türkçe özgün kanal kaçtan gider? Bana da son günlerde mailler geliyor da. Kanal açılış tarihi 2016 bu arada.

]merhabalar arkaaslar dün mailime gelen aldatıcı mesaj ile bir kanalımın olduğunu öğrendim kanaldaki videolarımı silmezsem kanalımın kapancağını söyleyen bir mail gelmiş.i kanalı 2009 yılında açmışım ama videolar herkese gizli olduuğu için izleme almamış bu haliyle satılabilirmi ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri