Youtube Kanalınız ile Youtube'dan Daha Fazla Kazanın Denendi!

TheGangster

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar,kısa bir süre önce denediğim ve hızlı sonuçlar aldığım bir uygulamayı tanıtacağım ve daha fazla kazanacaksınız belki Youtube'dan bile daha fazla ama sizden tek ricam teşekkür amaçlı Ref'imden üye olmanız.

Öncelikle uygulamamızın adı Whaff Rewards.Eminim bir çoğunuz duymuştur.
Şimdi bu uygulama ile youtube kanalımızı ilişkilendirip dolarlar kazanacağız :D

Öncelikle aldığım ödemelere bakmanızı istiyorum ve 2 gün içinde paypal hesabınıza geçiyorlar..
a2ZGG5.png

Z7yE9a.png

Kendi kodumuz;
NrQ115.png

Şimdi arkadaşlar,whaff rewards'ı indirin,facebook hesabınızla giriş yapın ve benim kodum ile üye olun : AP72936 (Olmazsanız 0.30$ gelmez ve bana teşekkür etmiş olmazsınız :D :P )

Daha sonra üye olunca sizin de böyle kodunuz olacak.

Şimdi darbe burası;

Her yüklediğiniz videonun açıklamasına şu şekilde yazın;
Para kazanmak isteyenler,Whaff Rewards adlı uygulamayı indirin.
Giriş yapın karşınıza gelen kod yerine şunu yazın : AP72936 (Sizin kod olacak)
Ve kazanmaya başlayın gibi..

Benim küçük kanallarımla 4 günde 40 dolar kazanmışım..Sizin büyük kanallarınız varsa düşünemiyorum gerçekten Youtube'dan bile fazla kazanabilirsiniz..

Kolay gelsin yardıma ihtiyacı olanlara yardım edebilirim..

Ben çok önceden bunu birkaç kez denemiştim ödeme yapmaya gelince hesabımı kapattılar nedense :(

yani ref den üye olanlara 0.30$ veriyor ... sizin refinizden üye olanlar için verilen ücret dimi o ... programın mantığı nedir ben bilmiyorum programı sadece ref üyeliğinden bahsetmişsiniz ...

yani ref den üye olanlara 0.30$ veriyor ... sizin refinizden üye olanlar için verilen ücret dimi o ... programın mantığı nedir ben bilmiyorum programı sadece ref üyeliğinden bahsetmişsiniz ...

Referans koduyla üye olunca hem size hemde ref'e 0.30$ veren bir android uygulaması. Sonrasında uygulamadaki reklamlardan, videoları izleyerek, yazılım indirerek vs. para kazanıyorsunuz kısaca. Uygulamada kazananlar listesi var ve ciddi para kazananlar olmuş ama tabi nasıl bir taktik ile bunu yapıyorlar bilemeyiz

Hocam bu sekilde kanallarinizi ifsa ediyorsunuz :) Ayrica videonuzdan birini gordum aciklamaya hayran kaldim... Kodu girene 50 kusur dolar :)

Bi' ara yine Waff Rewards konusu vardi. O gun bugundur 80 kusur dolar birikmisti, modemde dns var diye hesap kapatildi 1 ay once :). Yattilar parama :D.

Hocam sadece facebook ile mi giriş yapılıyor yoksa gmail hesabıda oluyormu ?
Bide ödemeler ne zamandan ne zamana oluyo ve ödeme alt limiti nedir ?

@weberesice;

hocam işime yarayacak konuları takip ediyorum. Artık yt den kazanma zorlaştı. Web alanında çalışmalar yapıyorum.

Mesaj kasınca ödül verilmiyo. Neden öyle birşey yapıyım ki ?

@weberesice;

hocam işime yarayacak konuları takip ediyorum. Artık yt den kazanma zorlaştı. Web alanında çalışmalar yapıyorum.

Mesaj kasınca ödül verilmiyo. Neden öyle birşey yapıyım ki ?

Valla kardeşim bence de ödül vermiyorlar ama buradan bakınca öyle görünüyor yani yanlış anlama.

Bence konuyu takip yazmadan da takip etme abone olma seçeneği vardır forumda. Yani ben sana yukardaki mesajı yazana kadar son 8 mesajından 5 tanesi falan takip'ti. Takip ya da rezzz mesajlarını oldum olası anlamamışımdır.

Dün akşamki mesaj dakikaların 21:27, 21:28, 21:28, 21:30, 21:30, 21:32

Bunlardan sonuncusu da Web site işleri yapılır konusuna, "hocam siz hacker falan mısınız acaba. hackerlerle bazen sıkıntı çekiyorum. ddos atıyor çoğu zaman cloudflare tırt kalıyor."

Post kasmıyorsan ve 5 dakikada 6 konuyu gözden geçirip cevap yazabiliyorsan bize de tebrik etmek düşer.

Mod da değilim zaten ne haddime :D

@weberesice;

Dün akşam uzun mesajlarda yazdığımı farketmişsindir hocam. takip etme abone olma olayını bilmiyom takip yazınca son yazdığım mesajlara girip sakin kafayla inceliyom.
hacker konusuna gelince 3-4 tane sitem var. bazı sitelerim bazen saldırıya maruz kalıyor.

Neyse hocam fazla detaylara girmiycem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri