YouTube Kanalınıza veya Sitenize Özel Android Uygulaması Yapılır

arkadaşım ücretsiz bir servisin uygulamasını para karşılığında yapmak ne kadar güzel ? elini vicdanına koy ve cevap ver..

arkadaşım konu baltalamaya ne kadar meraklısınız böyle. bilip bilmeden konuşmayın lütfen rica edicem. bir google play hesabı açmak 25 dolar. yani 50 tl ye yakın bir para. bu parayı vermeyecek bana uygulama yaptıran arkadaşlar. ayrıca her türlü ayarı kendimiz yapıyoruz. eminim 1 kere android uygulaması yazmamışsındır bilmiyorsun direk oradan yapıp yayınlamakla olmuyor bir sürü ayarı var. ayrıca bu işi sadece ben yapmıyorum. araştırırsan r10 da böyle konular bulabilirsin.

Her gün yüzlerce kişi nasıl indirecek uygulamayı?Popüler bir uygulama olmadığı sürece veya reklam verilmediği sürece her gün yüzlerce indirme almak zor bildiğim kadarıyla.Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

BEYLER bildigim kadarıyla GOOGLE ADSENSE SİTE-YOUTUBE-Android oyunlara eklenebiliyor yeni iş kapısı dogdu eger iyi bir yayılmayla google playde kanallarımızı ünlü edersek hiç belli olmaz 1 günde bile 30 gündeki kazanabilecegin parayı kazanabilirsin ayrıca belirtmek isterim googledan indirdigim en dandik resim uygulamalarında bile adsense eklenmiş konumda...

BEYLER bildigim kadarıyla GOOGLE ADSENSE SİTE-YOUTUBE-Android oyunlara eklenebiliyor yeni iş kapısı dogdu eger iyi bir yayılmayla google playde kanallarımızı ünlü edersek hiç belli olmaz 1 günde bile 30 gündeki kazanabilecegin parayı kazanabilirsin ayrıca belirtmek isterim googledan indirdigim en dandik resim uygulamalarında bile adsense eklenmiş konumda...

aynen öyle. android uygulamalar ile ev geçindiren tanıdıklarım var :)

beyefendi hatam olduysa affola , biliyorum android market için ödenen ücreti kabul aşamasını siz tabiki satmakta haklısınız da bu işin adı program yazmak yerine program paylaşmak, paylaşırkende sizin için bedava ve hediye bir program yüklemek olmalıydı. hayırlı satışlar.

Güzel düşünce sormak istediğim yazılan uygulama içine reklam yerleştiriyor musunuz? Yani android uygulamaların içine de reklam konuluyor. Konuyu baltalamak için sormuyorum. Sadece yayıncısınız ve hani siz kendi reklamınızı koyuyormusunuz. Yada diyelim size yazdırdık reklam koyacaksınız ama biz yaptıran kişinin de koyma imkanı var mı?

Android uygulama yazma bile baya teferruatlı bir iş. Emeğinize saygım var. Merak ettim sadece.

Laaa benim aklımdaki proje buydu :( Android bilgim olmadıgı için yapamadım. Oldumu ama şimdi bu :( En kısa sürede ögrenmem lazım android...

androidin kullanıcı sayısı fazla. bu yüzden reklam çalışacaksan kesinlikle android :)

Reklam degil hocam kendi uygulamamı yapıcam. Kafamda güzel fikirler var ama daha Üniversite 1.sınıftayım. En iyisi D&R da satılan Android kitabını alıp ordan baslamak :) HTML 5 ve CSS 3 le baslıcaktım normalde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri