Youtube Kanalları'nı Nasıl Başka Maile Geçireceğim?

• Kullanıcı MehmetYazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, isteğim şudur: Youtube'deki kanallarımı nasıl başka maile geçirebilirim?

Detaylar:
1-) Ben adsense hesabımı Youtube'den açtım. Başka mail kullanmıyorum.
2-) Ana kanalıma video yüklemiyorum. Alt kanalllarım var aynı mail üzerinden.

Sorularım:
1-) Bu alt kanallar teliften kapanırsa adsensem kapatılır mı?
2-) Eğer kapatılır diyorsanız, bu şekilde benim bu kanalları başka maile gerirme şansım var mı?
3-) En önemlisi bu kanalları başka maile nasıl geçirebilirim...

Lütfen detaylı bilgi verin lütfen. Tam kıpırdamalar başlamışken adsenseden olmayalım yine :(

Adsense hesabını başka bir mail adresine alabilirsin.Diğerleri için yorum yapamıcam :(

Arkadaşlar, isteğim şudur: Youtube'deki kanallarımı nasıl başka maile geçirebilirim?

Detaylar:
1-) Ben adsense hesabımı Youtube'den açtım. Başka mail kullanmıyorum.
2-) Ana kanalıma video yüklemiyorum. Alt kanalllarım var aynı mail üzerinden.

Sorularım:
1-) Bu alt kanallar teliften kapanırsa adsensem kapatılır mı?
2-) Eğer kapatılır diyorsanız, bu şekilde benim bu kanalları başka maile gerirme şansım var mı?
3-) En önemlisi bu kanalları başka maile nasıl geçirebilirim...

Lütfen detaylı bilgi verin lütfen. Tam kıpırdamalar başlamışken adsenseden olmayalım yine :(

Altkanal veya değil sen adsense hesabının bulunduğu mail adresiyle youtube kanalı açmamalısın. Kapanma riski var. Ancak bu durum benim başıma geldi ve ytkanalı kapatılmasına rağmen adsense hesabım kapatılmadı. Eğer kanallar çok büyük değilse videolarını taşımanı öneririm

Videoları taşıma derken. Senin başına gelmiş kardeşim. Detay vermen mümkün mü? Hem bana hem de arama yapan insanlara faydası olur.

---------- Mesaj saat 10:26:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:49:26 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Yardım Lütfen!..

Hocam alt kanalın taşıma şansı yok.Ben ana hesap devre dışı kalmış alt kanal kullanıyorum.Sorun Yok şimdilik.

bütün çalışmaların alt kanal sa adsenseye bağlı olan ana gmail ini etkilemez.yine de rahat hissetmek istersen boş bir gmailini(tel onayı olmasa da olur)adsenseye yönetici olarak ata.ayarlar,hesap ayarları,yetkilendirme kısmı falan var oralarda.

Usta ana kanalda hiç video kullanmıyorum. Arkadaşın verdiği konuda eski adsense üzerinden anlatım yapılmış. Şimdi ben yeni mail açtım. Kişisel Ayarlar bölümünde İletişim E-Postası diye bölüm var. Ordan mı değiştiriyoruz?

Bir de 2 hafta da mı onaylanıyor yeni mail?

Usta ana kanalda hiç video kullanmıyorum. Arkadaşın verdiği konuda eski adsense üzerinden anlatım yapılmış. Şimdi ben yeni mail açtım. Kişisel Ayarlar bölümünde İletişim E-Postası diye bölüm var. Ordan mı değiştiriyoruz?

Bir de 2 hafta da mı onaylanıyor yeni mail?

2dkde onaylanır yeni mail.adsense paneline gir,sodla hesap ayarlarına tıkla,sayfanın altına in ve orada şuanki mail adresini görüceksin.o mail adresinin yanında yönetici/admin yazar.oradaki bölüme yeni mail adresini yazıp onuda yönetici olarak seçiceksin.onay maili gelir yeni adrese,onayladıgında eskisini sileceksin oradan.

Usta, hesap ayarları diye bölüm yok bende :/ Benim eski adsense kapanmıştı 1 ocaktan sonra açmıştım sanırım ben bunu. Herhalde yeni sistem bu. Bir bakın. Neresinden yapacağım o dediğinizi.

Beyler Nasıl Yapacağım? Yardım lütfen. Yukardaki resimde göründüğü gibi durumlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri