☆ Youtube kanallarınızın kazançlarını katlıyoruz! Profesyonel SEO ve Analiz Hizmeti ☆

kimse yotube stratejisini anlatmıyor. iki üç tane bilgi öğrenen ya kitap cıkarıyor yada bu gibi seyler cıkarıyorlar.yotube demekki fazla kimse basaramıyorki bu gibi şeylere yöneliyor insanlar .bu işin sonu iyi değil benden söylemesi....

İngilizcede fazla yükselmiyor :( Genellikle Türkçe kanallarda etkili oluyor çalışmamız.

[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION]'e referans için özel mesaj gönderilmiştir.

Arkadaşlar TO'nun düşük olmasının nedeni sektörden dolayı. Yoksa daha öncelerinde çok daha düşükmüş %0,50'lerde dolanıyormuş.

özellikle tr kanallar için diye belirt bence hocam o zaman.yabancı kanallarda pek etkili degilse bana yaramaz :)

kolay gelsin.

kimse yotube stratejisini anlatmıyor. iki üç tane bilgi öğrenen ya kitap cıkarıyor yada bu gibi seyler cıkarıyorlar.yotube demekki fazla kimse basaramıyorki bu gibi şeylere yöneliyor insanlar .bu işin sonu iyi değil benden söylemesi....

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...ook-cok-istediniz-sonunda-cikti-ucretsiz.html

Hocam ben strateji anlatmıyorum. Sadece kanal için makul fiyata danışmanlık hizmeti sunuyorum. Yukarıda linki verilen kitabı hiçbir ücret talep etmeden çıkardım. Okuyan kişilerin böyle bir talebi olduğu için bu konuyu açtım. Eğer istenmezse kapatırım büyütecek bir durum yok, sadece bu kişiler talep ettiği için böyle bir hizmet vermek istedim. Yoksa 10 lira çok sembolik bir rakam.

Ayrıca YTPara 1.Yıl Çekilişinde 10 kişiye verdiğim hizmet hediyem olacaktır. Konudan da görebilirsiniz.

Bizim insanımıza stratejiyi anlatsan neler olabileceğini düşünemiyorum bile. İlk başta stratejiyi anlatan kişinin işlerini bozarlar. Ben de açıkçası bu forumda kategorinin bile söylenmesine karşıyım. Çizgi film hakkında bir konu açıldı, 15 kanalım ile çizgi film çalışıyordum 1 tane bile kalmadı. Gerisini hesap edin artık

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...ook-cok-istediniz-sonunda-cikti-ucretsiz.html

Hocam ben strateji anlatmıyorum. Sadece kanal için makul fiyata danışmanlık hizmeti sunuyorum. Yukarıda linki verilen kitabı hiçbir ücret talep etmeden çıkardım. Okuyan kişilerin böyle bir talebi olduğu için bu konuyu açtım. Eğer istenmezse kapatırım büyütecek bir durum yok, sadece bu kişiler talep ettiği için böyle bir hizmet vermek istedim. Yoksa 10 lira çok sembolik bir rakam.

Ayrıca YTPara 1.Yıl Çekilişinde 10 kişiye verdiğim hizmet hediyem olacaktır. Konudan da görebilirsiniz.
siz elinizden geleni yapmısınızdır. sunu demek istiyorum sizin için değil. genelleme yaparak söylüyorum.
bu youtube işi bu sekilde giderse herkes bırakır bu işi.kimse sağlam özgün çalısmaya yönlendirmiyor.bot mus tot mus falan filan hep aklımız hileyi düşünüyor.kitap yapım satarım gerisi ne olursa olsun düşüncesi var.oysaki meslek gibi düşünülüp gercekten özgün içeriğe yönlendirilse ve uzun vadede düşündürülse bu iş iyi gelir kapısı olur.
aslında ne duruma düşdüğümüzü asağıdaki arkadas özetlemiş.
Bizim insanımıza stratejiyi anlatsan neler olabileceğini düşünemiyorum bile. İlk başta stratejiyi anlatan kişinin işlerini bozarlar. Ben de açıkçası bu forumda kategorinin bile söylenmesine karşıyım. Çizgi film hakkında bir konu açıldı, 15 kanalım ile çizgi film çalışıyordum 1 tane bile kalmadı. Gerisini hesap edin artık

Kanal sen geri teslim ettikten bir zaman sonra patlarsa sorumlu kim tutulacak?

siz elinizden geleni yapmısınızdır. sunu demek istiyorum sizin için değil. genelleme yaparak söylüyorum.
bu youtube işi bu sekilde giderse herkes bırakır bu işi.kimse sağlam özgün çalısmaya yönlendirmiyor.bot mus tot mus falan filan hep aklımız hileyi düşünüyor.kitap yapım satarım gerisi ne olursa olsun düşüncesi var.oysaki meslek gibi düşünülüp gercekten özgün içeriğe yönlendirilse ve uzun vadede düşündürülse bu iş iyi gelir kapısı olur.
aslında ne duruma düşdüğümüzü asağıdaki arkadas özetlemiş.

Kardeşim neden birilerinin yönlendirmesini bekliyorsun ki.
Bu işte neyin ne olduğu kesin olarak belli değil ki.
Araştırarak, deneyerek, kendin keşfedeceksin.
Bugün bu işte parmakla gösterilecek adamlar bile hala birşeyler deniyorlar.
Herkes bırakır bu işi. Bıraksın daha iyi. Sadece azimle devam eden, çalışan, armut piş ağzıma düşçülerden arınmış bi youtube forumu kalır hem bizede.
Kısacası kimse seni özgün çalışmaya yönlendiremez.
Özgünü sen içinde bulup uygulamaya dökersin.
Bota spama karşıysanda yapmazsın olur biter.

Arkadaşlar listem şuanlık doldu. 10 gün sonra iş alımı tekrar açılacak. İlginizden dolayı teşekkürler..

Ben bu ay sonra life'den ödeme alınca yaptırmayı düşünüyorum.Şunu merak ediyorum.Bir kanala bir kere yaptırdıktan sonra sürekli işe yarar mı yoksa video sayısı arttıktan sonra tekrar SEO yaptırmak gerekir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri