Youtube Kaynak Bulma Programı Asistan Hizmetinizde

Geri dönüşler yapıldı. Satışlar devam ediyor. İlgi için teşekkürler arkadaşlar.

Kanal Takip programının sağladığı yararlardan sonra hiç düşünmeden bunu da satın aldım.Program yeni olduğu için bazı eksikleri var ama yakında güncellemelerle düzeltilir.Gayet yararlı bir program..

Kanal Takip programının sağladığı yararlardan sonra hiç düşünmeden bunu da satın aldım.Program yeni olduğu için bazı eksikleri var ama yakında güncellemelerle düzeltilir.Gayet yararlı bir program..

Teşekkürler hocam. Bugünkü güncelleme ile program bayağı bir derlenip toparlanacak inşallah.

arkadaş yeni sürümü çıkaracagını söylemişti bugün. işleri aksadı sanırım hocam yarın yeni sürümle halledilcek hepsi

konudaki mesajları takip ediyorum hocam,ondan haberim var ama programın deneme sürümünü indirdim,1-2 arama yaptıkdan sonra bi hata vermeye başladı.bu hatayı arkadaşa bildirdim ama konuda bunla ilgili bi mesaj geçmedigi için özellikle sormak istedim :)

konudaki mesajları takip ediyorum hocam,ondan haberim var ama programın deneme sürümünü indirdim,1-2 arama yaptıkdan sonra bi hata vermeye başladı.bu hatayı arkadaşa bildirdim ama konuda bunla ilgili bi mesaj geçmedigi için özellikle sormak istedim :)
Evet hocam o hata ile ilgileniyorum o yüzden güncellemeyi bekletiyorum biraz.

bende demoda çalışmıyor hiç mail bilgisi vs giriliyor mu ben direk çarpıyla kapatıyorum o kısmı?

etiketi girp ekleye bastıktan sonra kaynak bula tıklıyorum hiç bişey çıkmıyor.

Son düzenleme:
bende demoda çalışmıyor hiç mail bilgisi vs giriliyor mu ben direk çarpıyla kapatıyorum o kısmı?

etiketi girp ekleye bastıktan sonra kaynak bula tıklıyorum hiç bişey çıkmıyor.
Demo için mail adresi kısmına birşeyler yazmanız lazım. Ondan sonra çalışacaktır.

Demo sürümü doğru bilgi vermiyor izlenme oranı ile ilgili tam surumle arasındaki fark ne tam sürümde ek özellik vs varmı şuan teldeyim pc geçince incelerim

5-6 arama yaptım,ondan sonra arama yapmaz oldu hocam.filtreleri girip,kaynak bul diyorum bişey çıkmıyor karşıma.durdur diyorum durmuyor,bikaç kez durdur diyincede şu şekilde bi hata veriyor :

rmgBJ3.jpg

neden olabilir bu?

Hatanın kaynağını buldum. Sorunu düzeltip öğlen gibi güncelleme çıkartıyorum.

Demo sürümü doğru bilgi vermiyor izlenme oranı ile ilgili tam surumle arasındaki fark ne tam sürümde ek özellik vs varmı şuan teldeyim pc geçince incelerim

Karşılaştığınız sorun hakkında biraz daha detay verebilirmisiniz hocam. Ona göre bakayım. İsterseniz skype üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Güncelleme 15.12.2014 - Versiyon 1.1.0
  • Arama sırasında çıkan ve programı kilitleyen hatalar giderildi.
  • "Oluşturulma" sütün ismi "Açılma Tarihi" olarak değişti.
  • Aynı kanalı tekrar eklememesi için seçenek eklendi.
  • Ülke filtresi eklendi. Bu sayede sonuçların seçili ülkeye göre getirilmesi sağlandı.
  • Sütunlara tıklayınca artan ve azalan şekilde sıralanması eklendi.
  • İstenilen sütunları kaldırma ve pozisyonunu değiştirme eklendi.
  • Yeni versiyon uyarıları için bölüm eklendi.
  • Partner bilgileri eklendi.
  • Sağ tuş menüsündeki çalışmayan seçenekler kontrol edildi ve yeni eklemeler yapıldı.

Sağ Tuş Menü Seçenekleri
    • Hepsini Seç
    • Hiçbirini Seçme
    • Diğerlerini Seç
    • Videoya Git
    • Video Adresini Kopyala
    • Video Adresini Dosyaya Kaydet
    • Kanala Git
    • Kanal Adresini Kopyala
    • Kanal Adresini Dosyaya Kaydet
    • Sütun Ayarları

Güncelleme Adımları

1. Öncelikle Asistan klasörünüzü yedek almayı unutmayın.
2. Asistan.zip dosyasını indirin ve eskisinin üzerine açın.

Son düzenleme:
Güncellemeden sonra sayfa temizleme butonu çok aşağıya kaymış sadece kenarı görünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri