Youtube Kaynak Bulma Programı Asistan Hizmetinizde

bu seferde lisans anahtarını kaydetmiyor hocam .Kaydediyorum arama yapmıyor bakıyorum lisansa yine girilmemiş demo yazıyor.

Hocam şöyle yapalım. Daha önce lisans sorunu olmayan klasörün içerisine bu zip dosyasındaki 2 adet .dll dosyasını atın. O şekilde bir deneyin.

Hocam şöyle yapalım. Daha önce lisans sorunu olmayan klasörün içerisine bu zip dosyasındaki 2 adet .dll dosyasını atın. O şekilde bir deneyin.

hocam öyle yapıyorum ama bu seferde güncelleme istiyor güncellemeyi yapıyorum yine lisas da sorun ..güncellemeyi yapmyayayımmı
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam ben herseyi sildim siz saglam olanı yapınca bana verin ben onu indirip kurayım.

Son düzenleme:
Program için yeni güncelleştirmeler gelecek mi yoksa en son haliyle mi satışa devam edilecek?

Tüm programlarınızı alıyoruz bunu da alalım kenarda dursun bari

Program için yeni güncelleştirmeler gelecek mi yoksa en son haliyle mi satışa devam edilecek?

Tüm programlarınızı alıyoruz bunu da alalım kenarda dursun bari

Tabi, hata ve isteklere göre güncellemeler devam ediyor. İleride "Asistan" için başka planlarımda var.

Hocam aramaları excel veya proje şeklinde kaydet özelliği ve video saysı kanal açılış tarihi vb gibi filtreleme gibi istekleri skypetan belirttim heralde online olamadınız pek..güncellme bir an önce gelse güzel olur biraz yavaş arıyor hızlansa da süper olur şu hali yetiyor ama daha işlevsel kullanmak için bekliyorum güncellemeleri..

Versiyon: 1.4.0
Tarih: 05 Mart 2015
Yapılanlar:

- Kaynak bulucunun hata verip programı durdurması sorunu ile ilgili güncelleme yapıldı.

Bu güncelleme ile birlikte yeni eklenecek filtre seçenekleri de vardı fakat ekran yerleşimi konusunda bazı sıkıntılar var. O yüzden en kısa sürede yerleşim ile ilgili güncelleme yapıp göndermeyi planlıyorum.

Hocam lisans anahtarını kabul etmiyor. Kullanım dışı diyor.

Hocam şu excele çekerken kanal linklerini almıyor onlarıda alsa güzel olur skype yazdım görmediniz heralde.. excel olayı güzel oldu gerçekten..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri