Youtube Kazançları Yarı yarıya düştü,,

• Kullanıcı france-1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yabancıda aynı 10 k görüntülenmeye 10$ alıyorsam şuanda 13-14k olan görüntülenme 8-9$

düşüş var evet ciddi oranda

Şuan bende acaip düşüş var yabancı içerik ..

Yabancı içerik durduk yere (kesinlikle hiçbir değişiklik yapmadım) İzlenim x'den 3x'e çıktı. Bgbg ise 3x'den 2x'e düştü. Kazancım normale göre 2 kat arttı diyebilirim.

Yabancı içerik durduk yere (kesinlikle hiçbir değişiklik yapmadım) İzlenim x'den 3x'e çıktı. Bgbg ise 3x'den 2x'e düştü. Kazancım normale göre 2 kat arttı diyebilirim.
Benden alıp sana verdi bgbg 13 kuruş düşün nasıl bir düşüş var :D

son 1 haftadır gözle görülür bi düsüs var kanallarımda izlenimler yarı yarıya düstü kazançlar aynı oranda düstü ay bası bu kadar uzun sürüyor muydu ?

yuh ya saçmalık
en son günlüğüm 26 dolara çıkmıştı 30 31 eylülde

şuanda 1 7 ekimde ortalama günlük 17 dolar olmuş

Benimde yabanci icerik(ozgun;partner) fena halde düşüş var ay basindan bu yana ama izlenimler de bir düşüş felan yok hatda düşüşleri fark etdikden sonra daha çok video atmaya basladim belki bir yükselme olur diye ama sonuç hüsran :(

Durum felaket.. sadece bende sanıyodum meğer çok kişide varmış sorun. Kazançlarda son 5-6 gündür aşırı düşüş var. Kırma yapıyo olabilirler. Son 1 haftada 2-3 kez hem gün içinde hemde gün sonunda günlük kazancım önemli miktarda kırpıldı. göz göre bunu yapıyolar ya kalleş bunkar arkadaş kalleş..!

konuyu uplamak gibi olmasın ama durum bendede ayni aylardır stabil giden kazanclar ve goruntuleme 3de 1ine düşmüş

özgün kanal 4.900 izlenme (%95 abd hiti) kazanç 2,00$ oda sanırım taban fiyat 2,00'dan aşağısını vermiyorlar. :)

aynen bende fark ettim bi kanalımda 4 dolar kazanırken 2,5 - 3 dolar kazanmaya başladı

ne 1 doları ya

1k izlenime 8 $ veren video şimdi 2 3 $ veriyor ne biçim dandiklik bu böyle? 5 6 ay önce günde 1 video atardım istediğim parayı karşılardı şimdi günde 20 30 video atıyorum istediğim fiyata çıkamıyorum bi türlü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri