Youtube kazançlarının adsenseye aktarılması

• Kullanıcı Broon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Broon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Youtube kazanmayı açsam ama adsenseye bağlamasam ve kazanç elde etsem daha sonra bağladığımda kazançlar adsenseye aktarılır mı?

Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Youtube kazanmayı açsam ama adsenseye bağlamasam ve kazanç elde etsem daha sonra bağladığımda kazançlar adsenseye aktarılır mı?
hocam üyelik tarihin eski ama yenisin herhalde çok basit soru sormuşsun ya :D forumda eski konularda vardır cevabı. Aktarılmaz.

Gecen baska bir konuda bir arkadas aktarilir diyordu.

soru basit değil çok öncelerden böyle bisey vardı ama artık yok.

Merhaba. Youtube konusunda bende yeniyim. Fakat blog ve sitelerde kullandığım adsense hesabı var. Geçen blogumdan gelen kesinleşen 173 tl vardı. Youtube işine başladığımda deneme amaçlı birkaç kanal açıp rastgele videolar atıp adsense bağlamıştım. Kanallar spamdan kapandı fakat bu ay 173 tl olan kesinleşen 178 tl oldu bilginize. Deneme amaçlı attığım videolardan 3-5 tl gelmişti. Bu rakam yansımış sanırım. Yanlış bilgilendirmek istemiyorum sadece başıma geleni anlatmak istedim. İyi çalışmalar

Gecen baska bir konuda bir arkadas aktarilir diyordu.

Bende aktarılmaz diye duydum diğer arkadaşlardan burdan emin olayım dedim.

soru basit değil çok öncelerden böyle bisey vardı ama artık yok.

Olabilir. Çünkü ben ilk başladığımda öyle birşeyler hatırlıyorum.

Merhaba. Youtube konusunda bende yeniyim. Fakat blog ve sitelerde kullandığım adsense hesabı var. Geçen blogumdan gelen kesinleşen 173 tl vardı. Youtube işine başladığımda deneme amaçlı birkaç kanal açıp rastgele videolar atıp adsense bağlamıştım. Kanallar spamdan kapandı fakat bu ay 173 tl olan kesinleşen 178 tl oldu bilginize. Deneme amaçlı attığım videolardan 3-5 tl gelmişti. Bu rakam yansımış sanırım. Yanlış bilgilendirmek istemiyorum sadece başıma geleni anlatmak istedim. İyi çalışmalar

Kesinleştikten sonra kapandıysa sorun olmuyor diye biliyorum.

Kesinleştikten sonra kapandıysa sorun olmuyor diye biliyorum.

Kesinleşmeden önce kapandı. İçerik için adsense ay başında kesinleşiyor. Ay başında 173 tl vardı. Kanallarımda ay başında kapandı. Fakat ayın 11-12'si gibi ( tam hatırlamıyorum ) bu rakam 178 tl oldu.

Aynen hocam bir süre önce üye olmuştum merak salıp sonra bıraktım, bir süre sonunda kazanç elde edince bir tekrar aktif olayım dedim :)

2013 te üye olup 2015 te aktif olanlara ceza kesiyorlar hocam dikkatli olun çaktırmayın kimseye ;)
Özellikle [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] a çaktırmayın affetmez:D

Kesinleşmeden önce kapandı. İçerik için adsense ay başında kesinleşiyor. Ay başında 173 tl vardı. Kanallarımda ay başında kapandı. Fakat ayın 11-12'si gibi ( tam hatırlamıyorum ) bu rakam 178 tl oldu.

Bir bilgim yok hocam o konuda daha çok hakim olan bir arkadaş cevaplayabilir.

2013 te üye olup 2015 te aktif olanlara ceza kesiyorlar hocam dikkatli olun çaktırmayın kimseye ;)
Özellikle [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] a çaktırmayın affetmez:D

Arkadaş süper mod çaktırmamak lazım :D
Şaka bir yana çoğu platformda üyeyim benden zombi çıkmaz :)

geçen yıl bunla ilgili çok deneme yaptım,kazandıgım para aktarılmadı ama bi para aldım.o zaman bu sitenin kurucusu serkan hocamında söyledigi gibi hediye babında bi para veriyordu işte teşvik amaçlı yani.ama son durumu bilemiyorum...

bu konuyla ilgili bazı çelişkiler vardı. hatırlatma yapayım dedim. 2 senedir para kazanması açık olan Tükçe içerik kanalımı hiç bir yere bağlamamıştım. geçen ay yeni satın aldığım adsenseye bağladım. 2 sene boyunca birikmiş kazançlar bu ay kesinleşti. bu konuyla ilgili gelen çelişkili cevaplar üzerine bazı arkadaşlarında aklında olması açısından belirtmek istedim.

Aktarılıyor hocam. Nasıl ki ay sonu kanali başka adsense taşıdığında para taşıdığın adsensede kesinlesiyorsa ayni şekilde kanali ay sonunda baglarsan ayin 11'inde kesinleşen kazançtan görünür para.

Eyyorlamam bu kadar

benim bağlamayı unuttuğum 8 aylık kanalımı adsenseye bağladığımda 8 ayın kazancınıda aldım 3 haneli olarak. ama adsense'ye bağlı gmail'in alt kanalıydı fark edermi bilmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri